You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bourdela Bikers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Άντε, από μένα περιμένετε? Ανταλάξτε με PM τηλέφωνα και περιμένω να διαβάσω αύριο τα νέα σας....
αναμένουμε να διαβάσει τα τρέχοντα ποστ μας το οργανωτικό πνέυμα της παρέας..... GABADOOOOOOOOO
Αν ειναι να βγειτε επαρχια γαι φαγητο, για σοδες θα καταληξετε με τοσα κουνουπακια που εχει στους δρομους. Τρωμε καλααααααααααααααα
Λεβιδι ,οπως μπαινεις στην πλατεια δεξια το πρωτο λεμεεεεεεεεεε
Γουρνοπουλα να παθαινεις στριψη εντερου...
Πας Λεβιδι ταπα
Γυριζεις σαλιγκαρι λεμε....
Λεβεντιές καμαρωτές.Σάββατο στις 10 μετα τα διόδια της Ελευσίνας.Αυτα που βρίσκει κανεις με το εβγα απ την Αττικη Οδό.Εγω θα πάω με Faiser 1000 ασημί.Οσοι πιστοί προσέλθετε.Βυτίνα προτείνω.Επιστροφη απόγευμα.Τρωμε δηλαδη,ψιλοχωνευουμε τις κρεατούμπες και ποστρέφουμε αντρειωμένα.
Επισκέπτης
Λεβεντιές καμαρωτές.Σάββατο στις 10 μετα τα διόδια της Ελευσίνας.Αυτα που βρίσκει κανεις με το εβγα απ την Αττικη Οδό.Εγω θα πάω με Faiser 1000 ασημί.Οσοι πιστοί προσέλθετε.Βυτίνα προτείνω.Επιστροφη απόγευμα.Τρωμε δηλαδη,ψιλοχωνευουμε τις κρεατούμπες και ποστρέφουμε αντρειωμένα.
Tsin, περίμενε λίγο ακόμα, αναμένεται μεγάλη συνάντηση μαθαίνω, απλά δεν έχουν συνδεθεί ακόμα μερικοί.....
Γλομπέους αυτοκόλλητα να παραγγείλετε !!!Tsin, περίμενε λίγο ακόμα, αναμένεται μεγάλη συνάντηση μαθαίνω, απλά δεν έχουν συνδεθεί ακόμα μερικοί.....
Επισκέπτης
Γλομπέους αυτοκόλλητα να παραγγείλετε !!!
Εννοείται
Επιμένω στην ανοιχτη πρόταση.Το ερχόμενο Σαββατο Βυτίνα.Θα ειμαστε στις 10 στα διόδια ενα Faizer 1000 κι ενα Triumph επίσης 1000.Οσοι πιστοι,βάλτε δέρμα βάλτε κορντούρα και... προσέλθετε.Παμε Βυτινούλα ρεεεεεεεεεεε
Επισκέπτης
Επιμένω στην ανοιχτη πρόταση.Το ερχόμενο Σαββατο Βυτίνα.Θα ειμαστε στις 10 στα διόδια ενα Faizer 1000 κι ενα Triumph επίσης 1000.Οσοι πιστοι,βάλτε δέρμα βάλτε κορντούρα και... προσέλθετε.Παμε Βυτινούλα ρεεεεεεεεεεε
Το ερχόμενο Σάββατο δεν είναι αύριο κολλητέ?Επιμένω στην ανοιχτη πρόταση.Το ερχόμενο Σαββατο Βυτίνα.Θα ειμαστε στις 10 στα διόδια ενα Faizer 1000 κι ενα Triumph επίσης 1000.Οσοι πιστοι,βάλτε δέρμα βάλτε κορντούρα και... προσέλθετε.Παμε Βυτινούλα ρεεεεεεεεεεε
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Καλησπερα παιδια...
Θα πειραξει να με βαλετε και μενα στην παρεα σας;
Εχω ενα MV AUGUSTA BRUTALE ΤΟΥ '07...
Να παμε και καμμια βολτα ρε παιδια...
Καλως ορισες Φιλε
Οπως ξερεις εδω στο BBC ειμαστε λιγο της παραδοσης
Και αυτη λεει "Οποιος νεοεισερχομενος δανειζει το μηχανακι του
στους αλλους για μια βολτα"
Αυτον τον κανονα τον τιμουμε αυστηρα
Αρχιζω πρωτος λοιπον με το μηχανακι σου και σου δινω το στρομα για
μια βολτα.....
(και αμα στο ξαναδωσω πισω.....)
Καλως ορισες Φιλε
Οπως ξερεις εδω στο BBC ειμαστε λιγο της παραδοσης
Και αυτη λεει "Οποιος νεοεισερχομενος δανειζει το μηχανακι του
στους αλλους για μια βολτα"
Αυτον τον κανονα τον τιμουμε αυστηρα
Αρχιζω πρωτος λοιπον με το μηχανακι σου και σου δινω το στρομα για
μια βολτα.....
(και αμα στο ξαναδωσω πισω.....)
Σατανά....
πιάσε το απουσιολόγιο τώρα και γράψε τους καινούργιους.
Οργάνωσέ τα εκει πέρα μην έρθω και τα δω μπουρδέλο μουαααααχαχαχαχαχαχα
Επισκέπτης
Βολτα λεει;
Οτι θελετε καυλοιπποτες της ηδονης
(εγω το'πα αυτο;)
Που παμε;
με μπερδέψατε τώρα....;;; γι αυτό ή το άλλο;; ή και τα 2;;
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Σατανά....
πιάσε το απουσιολόγιο τώρα και γράψε τους καινούργιους.
Οργάνωσέ τα εκει πέρα μην έρθω και τα δω μπουρδέλο μουαααααχαχαχαχαχαχα
Παιδια οκ με την βολτα...
Εγω μεσα ειμαι
Αλλα μηπως να το καναμε Κυριακη;
Περιμενουμε και αφιξη απο εξωτερικο,αδελφου ξενιτεμενου
Να απλωσουμε τα πλοκαμια μας και να τον ειδοποιησουμε;
Να ειδοποιησουμε και Αλτεκ,Αισθηση,G.G.X.X,Not so easy bike,Σταυρο Ταλο Τομιτο και τους
αλλους..
Τι λετε;
Επισκέπτης
Παιδια οκ με την βολτα...
Εγω μεσα ειμαι
Αλλα μηπως να το καναμε Κυριακη;
Περιμενουμε και αφιξη απο εξωτερικο,αδελφου ξενιτεμενου
Να απλωσουμε τα πλοκαμια μας και να τον ειδοποιησουμε;
Να ειδοποιησουμε και Αλτεκ,Αισθηση,G.G.X.X,Not so easy bike..
Τι λετε;
Μέσα
Μεσα και την Κυριακή,παρ ότι εχει επιστροφή το απογευμα,ενω το σαββατο θα ειμαστε πιο cool.Ομως αν προκειται ναρθουν κάποιοι,που δε θα ερχονταν το σαββατο,σαφως μέσα.Εγω ωστόσο ξέρω ότι η αναβολή ειναι η πρωτη απο μια σειρα απο πολλές αδελφές,που παρουσιάζονται η μια μετα την αλλη.Lol
Καλά, προτείνω: Συναντιέστε ΝΩΡΙΣ την Κυριακή. Βλέπετε σε καφέ που έχει EUROSPORT το MotoGP Phillip Island (08.00 ώρα Ελλάδος εκίνηση και απευθείας μετάδοση απο αγγλικο EUROSPORT-η ΕΡΤ3 θάχει μητρόπολη Θεσ/νικης κι έχει και Τσατσίδη σχολιασμό) και μετά ξεκινάτε τη βόλτα. Εγώ αυτό π-ροτείνω κι αυτό θα κάνουμε με την εδώ παρέα