You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bourdela Bikers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ποια απ'ολα???του λαυριου η τα πασχαλινα???Αντε βρε...χαλαλι σου!!!ΗΟNDA VINCERE Eλα πεντροζααααααα Παλιιιιιιιιι???Τσουρεκια μας τα κανατε με το Ducati Vincere
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Βυζουλίνο για πάρτη σου θα μετονομάσω το Bourdela Bikers Club σε Big Boobs Club!!!
Kοίτα μην κάνεις καμιά chatσιά οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα...
Ουπς!!!
Τσουρεκια μας τα κανατε με το Ducati Vincere
Πάντως, Suzuki ακομα να VINCERE
Επισκέπτης
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ , ΤΟ ΔΙΑΟΛΑΚΙ , δεν το στελνεις εκει που του πρεπει???Και τα δικα μου ολα τετοια ειναι,αλλα ξηλωσα το σημα!!!Χεστηκες , θα μου πεις , και δικιο θα'χεις!!!Ο αντιπροσωπος με τρελλαινει!Εκει να δεις τσουρεκια!!!Λαμαρινες πασχαλινες!
Επισκέπτης
[
[/quote]Σωπα ρε...ΤΗ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ο Κevin!!!Λιγο μετα την πτωση της Κορυτσας!!!Γιατι αν περιμεναν την πτωση του τειχους!!!
[/quote]Σωπα ρε...ΤΗ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ο Κevin!!!Λιγο μετα την πτωση της Κορυτσας!!!Γιατι αν περιμεναν την πτωση του τειχους!!!
Επισκέπτης
VELOSOLEX ειναι???Ριχτηνα μωρε!!!Δε βαριεσαι...Μιση ντροπη δικη σου,μιση του αλτεκ!!!ελα μωρη Αεκαραααααααααααααααααααααα!!!!κανονίστε μη σας "ρίξω " φωτό το δίκυκλο μου και πάθετε πλάκα όλοι σας!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ , ΤΟ ΔΙΑΟΛΑΚΙ , δεν το στελνεις εκει που του πρεπει???Και τα δικα μου ολα τετοια ειναι,αλλα ξηλωσα το σημα!!!Χεστηκες , θα μου πεις , και δικιο θα'χεις!!!Ο αντιπροσωπος με τρελλαινει!Εκει να δεις τσουρεκια!!!Λαμαρινες πασχαλινες!
Άκου τώρα τι μου θύμισες: Είμαι στον MC για δουλειές και μιλάμε για διάφορα εντός κι εκτός δουλειάς. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει πιτσιρικάς ψιλο skinhead. Πρίν προλάβει να μιλήσει τον κατακεραυνώνει ο Κώστας :"Πέρνα όξω ρε"
Δεν περνάνε 5 λεπτά και σταματάει 35άρης με ΚΜΧ200 πράσινο. Μπαίνει μέσα, "καλημέρα ανταλλακτικά έχετε" , "Τι ανταλλακτικά" λέει ο Κώστας "για το Kawasaki" λέει ο άμοιρος και ακούει το "Ούτε η Kawasaki δεν έχει"
DC και ο νοων νοείτο
VELOSOLEX ειναι???Ριχτηνα μωρε!!!Δε βαριεσαι...Μιση ντροπη δικη σου,μιση του αλτεκ!!!ελα μωρη Αεκαραααααααααααααααααααααα!!!!
όχι ρε συ θα φανώ μεγαλόψυχη!
δεν θα σας κομπλαρω!!!
Επισκέπτης
Ρε αμα σου λεω οτι Μ Α Κ Ρ Α Ν ο καλυτερος κοσμος ειναι στο bourdela.com...Mε τον,κωστα βγαιναμε παρεα,ΙΤΑLIA γαρ, απο τοτε που'χε μια 33 και το μαγαζι στο Περιστερι!Αποψη μου,καθολου ταπεινη!!!Με το Μι ΠΟΛΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!Άκου τώρα τι μου θύμισες: Είμαι στον MC για δουλειές και μιλάμε για διάφορα εντός κι εκτός δουλειάς. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει πιτσιρικάς ψιλο skinhead. Πρίν προλάβει να μιλήσει τον κατακεραυνώνει ο Κώστας :"Πέρνα όξω ρε"
Δεν περνάνε 5 λεπτά και σταματάει 35άρης με ΚΜΧ200 πράσινο. Μπαίνει μέσα, "καλημέρα ανταλλακτικά έχετε" , "Τι ανταλλακτικά" λέει ο Κώστας "για το Kawasaki" λέει ο άμοιρος και ακούει το "Ούτε η Kawasaki δεν έχει"
DC και ο νοων νοείτο
Επισκέπτης
Ακομα????Τι περιμενεις απο γυναικες???Μονο μεγαλα λογια!κανονίστε μη σας "ρίξω " φωτό το δίκυκλο μου και πάθετε πλάκα όλοι σας!
Παίδες, Παρασκευή μεσημέρι μπαίνω Αθήνα (από Ξυλόκαστρο..) μιάς και Σάββατο πρωί θα μαζευτούμε στον Βόλο - για τσίπουρα κατ' αρχήν - καμμιά 10αρια Yamaha FJR. (Όταν κωλόγριες θέλουμε και προστασία από αέρα, προδέρμ, κλπ..)
Μιάς και διαθέτω 2-3 Husqvarna MC258 στρατιωτικά, ενδιαφέρομαι για όποιο μάζεμα σχετικό με παλαιά μηχανάκια. Αν χωράω στην παρέα, στείλτε οδηγίες για συνεύρεση.
Μιάς και διαθέτω 2-3 Husqvarna MC258 στρατιωτικά, ενδιαφέρομαι για όποιο μάζεμα σχετικό με παλαιά μηχανάκια. Αν χωράω στην παρέα, στείλτε οδηγίες για συνεύρεση.
Να μας πειραξει? Πως το σκέφτηκες αυτό? Κι έχεις και την πιο μουνάρα naked.....Καλησπερα παιδια...
Θα πειραξει να με βαλετε και μενα στην παρεα σας;
Εχω ενα MV AUGUSTA BRUTALE ΤΟΥ '07...
Να παμε και καμμια βολτα ρε παιδια...
Welcome aboard BBC...
Να μας πειραξει? Πως το σκέφτηκες αυτό? Κι έχεις και την πιο μουνάρα naked.....
Welcome aboard BBC...
Απ'οτι θυμαμαι εσυ δεν εχεις ενα Raptor;
Σε καποια σελιδα το ειχα διαβασει...
Ειμαι πολυ παλιος επισκεπτης εδω,αλλα νεο μελος
Ευχαριστως να ερθω,με χαρα να σας βρω