Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Ολόλευκο φαιηριγκ με το γλόμπο, μεγαλειο !!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.495
Πόντοι
12.056
Τσουρεκια μας τα κανατε με το Ducati Vincere  :2funny: :2funny: :2funny:

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
κανονίστε μη σας "ρίξω " φωτό το δίκυκλο μου και πάθετε πλάκα όλοι σας!

Επισκέπτης
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ , ΤΟ ΔΙΑΟΛΑΚΙ , δεν το στελνεις εκει που του πρεπει???Και τα δικα μου ολα τετοια ειναι,αλλα ξηλωσα το σημα!!!Χεστηκες , θα μου πεις , και δικιο θα'χεις!!!Ο αντιπροσωπος με τρελλαινει!Εκει να δεις τσουρεκια!!!Λαμαρινες πασχαλινες!

Επισκέπτης
[
Πάντως, Suzuki  ακομα να  VINCERE :2funny: :2funny:
[/quote]Σωπα ρε...ΤΗ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ο Κevin!!!Λιγο μετα την πτωση της Κορυτσας!!!Γιατι αν περιμεναν την πτωση του τειχους!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ , ΤΟ ΔΙΑΟΛΑΚΙ , δεν το στελνεις εκει που του πρεπει???Και τα δικα μου ολα τετοια ειναι,αλλα ξηλωσα το σημα!!!Χεστηκες , θα μου πεις , και δικιο θα'χεις!!!Ο αντιπροσωπος με τρελλαινει!Εκει να δεις τσουρεκια!!!Λαμαρινες πασχαλινες!

Άκου τώρα τι μου θύμισες: Είμαι στον  MC για δουλειές και μιλάμε για διάφορα εντός κι εκτός δουλειάς. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει πιτσιρικάς ψιλο skinhead. Πρίν προλάβει να μιλήσει τον κατακεραυνώνει ο Κώστας :"Πέρνα όξω ρε"

Δεν περνάνε 5 λεπτά και σταματάει 35άρης με ΚΜΧ200 πράσινο. Μπαίνει μέσα, "καλημέρα ανταλλακτικά έχετε" , "Τι ανταλλακτικά" λέει ο Κώστας "για το  Kawasaki" λέει ο άμοιρος και ακούει το "Ούτε η  Kawasaki  δεν έχει"

DC  και ο νοων νοείτο

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6

Επισκέπτης
Άκου τώρα τι μου θύμισες: Είμαι στον  MC για δουλειές και μιλάμε για διάφορα εντός κι εκτός δουλειάς. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει πιτσιρικάς ψιλο skinhead. Πρίν προλάβει να μιλήσει τον κατακεραυνώνει ο Κώστας :"Πέρνα όξω ρε"

Δεν περνάνε 5 λεπτά και σταματάει 35άρης με ΚΜΧ200 πράσινο. Μπαίνει μέσα, "καλημέρα ανταλλακτικά έχετε" , "Τι ανταλλακτικά" λέει ο Κώστας "για το  Kawasaki" λέει ο άμοιρος και ακούει το "Ούτε η  Kawasaki  δεν έχει"

DC  και ο νοων νοείτο
Ρε αμα σου λεω οτι Μ Α Κ Ρ Α Ν ο καλυτερος κοσμος ειναι στο bourdela.com...Mε τον,κωστα βγαιναμε παρεα,ΙΤΑLIA γαρ, απο τοτε που'χε μια 33 και το μαγαζι στο Περιστερι!Αποψη μου,καθολου ταπεινη!!!Με το Μι ΠΟΛΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!

akis51

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες, Παρασκευή μεσημέρι μπαίνω Αθήνα (από Ξυλόκαστρο..) μιάς και Σάββατο πρωί θα μαζευτούμε στον Βόλο - για τσίπουρα κατ' αρχήν - καμμιά 10αρια Yamaha FJR. (Όταν κωλόγριες θέλουμε και προστασία από αέρα, προδέρμ, κλπ..)

Μιάς και διαθέτω 2-3 Husqvarna MC258 στρατιωτικά, ενδιαφέρομαι για όποιο μάζεμα σχετικό με παλαιά μηχανάκια. Αν χωράω στην παρέα, στείλτε οδηγίες για συνεύρεση.  :rockon:

magicon

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
  Καλησπερα παιδια...
  Θα πειραξει να με βαλετε και μενα στην παρεα σας;
  Εχω ενα MV AUGUSTA BRUTALE ΤΟΥ '07...
  Να παμε και καμμια βολτα ρε παιδια...

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
  Καλησπερα παιδια...
  Θα πειραξει να με βαλετε και μενα στην παρεα σας;
  Εχω ενα MV AUGUSTA BRUTALE ΤΟΥ '07...
  Να παμε και καμμια βολτα ρε παιδια...
Να μας πειραξει? Πως το σκέφτηκες αυτό? Κι έχεις και την πιο μουνάρα  naked.....
Welcome aboard BBC...

magicon

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να μας πειραξει? Πως το σκέφτηκες αυτό? Κι έχεις και την πιο μουνάρα  naked.....
Welcome aboard BBC...

Απ'οτι θυμαμαι εσυ δεν εχεις ενα Raptor;
  Σε καποια σελιδα το ειχα διαβασει...
  Ειμαι πολυ παλιος επισκεπτης εδω,αλλα νεο μελος
  Ευχαριστως να ερθω,με χαρα να σας βρω

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ναι Ράπτορ έχω. Αλλά εμένα λίγάκι δύσκολο να με συναντήσεις σύντομα εκτός αν ανεβώ Αθήνα.Ένημέρωσα ήδη άλλον "πατριάρχη" να σε αναλάβει

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Μήπως ωρίμασε ο καιρός για εκδρομούλα στη Βυτίνα το επόμενο σάββατο η κυριακή;

Stories