Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ακούω κάτι για ΣΚ, Gabaaaaaaaaaaaaaaaa για οργάνωσεεεεεεεεεεεεε κατάσταση  :rockon: :rockon: :rockon:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Πιθανότατα στις 18 για κανένα τριήμερο πάλι. Αλλά και πάλι στο τέλος του μήνα μέχρι 4-5 Νοεμβρίου.
Θα μιλήσουμε εγκαιρως

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
ρε σεις,ας δει αποιος τον καιρό και ας κινηθουμε αποφασιστικά.Διαλεχτε σάββατο η κυριακη.Πάμε ειτε Βυτινούλοα ειτε παλια επιδαυρο

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Εμείς εδώ αδερφέ στα τροπικά δε τα κοιτάμε αυτά. και να ρίξει μια βροχή, πάλι για μπανιο θα πάμε το απόγευμα, αντε την επόμενη. 310 μέρες το χρόνο ηλιος λεμεεεεε

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Και Σάββατο και Κυριακή μια χαρα ειναι ο καιρός.Αειντε γκαβλιάρηδες να καβαλήσουμε ταλογατα να πάμε για παϊδάκια στο Λεβίδι.Μην  το ετεροχρονίζουμε.Παμε ρεεεεεεεεεεεε βουρρρρρρρρρρρρ :bounce-glasses:

Επισκέπτης
με βροχη και με χαλάζι τερμα γκάζι δεν έλεγαν οι παλιοί;;  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Re αστε τα σάπια.Θάρθετε η το παιζετε οπως στα μπουρδελα.Μπαινω κοιταω και... τομπούλο

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Bourdela bikers club και μας εχει φαει η καφετέρια.Κρίμα την λεβεντιά...

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Bourdela bikers club και μας εχει φαει η καφετέρια.Κρίμα την λεβεντιά...
Ρε συ τσινούκο, Raptor έχω όχι υδροπλάνο, όσο για τους άλλους, δύσκολο είναι να βρεθείτε ακόμα κι απόψε?
Θα σας πάει κι ο Πάθος στα Σερβάκια :2funny: :rockon: :2funny: :rockon:

Επισκέπτης
εγώ παιδάκια το έχω απόδειξει, για τη βόλτα έχω έρθει και με την βέσπα μέχρι τα λιμανάκια... Για του λόγου το αληθές ανατρέξτε στις προηγούμενες σελίδες του παρόντος θρεντ....

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
εγώ παιδάκια το έχω απόδειξει, για τη βόλτα έχω έρθει και με την βέσπα μέχρι τα λιμανάκια... Για του λόγου το αληθές ανατρέξτε στις προηγούμενες σελίδες του παρόντος θρεντ....
Για τα Σερβάκια κουβέντα όμως, μουλοχτούλη, ε μουλοχτούλη !!! :2funny: :2funny: :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Άντε, από μένα περιμένετε? Ανταλάξτε με PM τηλέφωνα και περιμένω να διαβάσω αύριο τα νέα σας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom