Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.491
Πόντοι
12.056
Τι παιζει για την Παρασκευη και δεν το ξερω εγω????  :think: :knuppel:

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Τι παιζει για την Παρασκευη και δεν το ξερω εγω????  :think: :knuppel:

Θα ειδοποιηθείς... Είναι κάτι απ' το οποίο δεν πρέπει να λείψεις... Απλά λόγω "ιδιαιτέρων" συνθηκών, πρέπει να είσαι διαθέσιμος γύρω στις 4 το μεσημέρι... με προορισμό Παλλήνη

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Κρίμα που δε μπορώ ν ανεβώ πάλι Αθήνα, αυτή η επιμορφωτική εκδρομή θα μ άρεσε
Καλά να περάσετε και χαιρετισματα σ όλους.

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Συμπεραίνοντας απο τον τόπο (Παλλήνη) επίσκεψη σε χώρο γνωστού που διατηρεί πάνς απο 100 κλασσικές μοτό.

Επισκέπτης
Εγω σε νεκροταφεια δεν παω ΤΕΛΟΣ....  :2funny: :2funny: :2funny:
  ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ !!!!!!!!!!!Παρακαλω κυριε!!!Σας ανακαλω εις την ταξιν!!!Φανειτε ευγενης στις παλαι-ποτε ντιβες!Χαριν αυτων και ημων(των ηλιθιων-πειραματοζωων μερικες φορες)οδηγειτε εσεις την σημερον ,την οποια DESMOSEDICI, η τo RR TOUMPANO RRR!Σεβασμος παρακαλω!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.491
Πόντοι
12.056
   ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ !!!!!!!!!!!Παρακαλω κυριε!!!Σας ανακαλω εις την ταξιν!!!Φανειτε ευγενης στις παλαι-ποτε ντιβες!Χαριν αυτων και ημων(των ηλιθιων-πειραματοζωων μερικες φορες)οδηγειτε εσεις την σημερον ,την οποια DESMOSEDICI, η τo RR TOUMPANO RRR!Σεβασμος παρακαλω!!!

Χιουμοριζω ασυστολα...αλλα εισαι νεος ακομα...θα με μαθεις.. ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Χιουμοριζω ασυστολα...αλλα εισαι νεος ακομα...θα με μαθεις.. ;) ;) ;)
Kαι πολυ καλα κανεις,γιατι ΑΥΤΟ ακριβως κανω και γω και αυτο ψαχνω!!!!!!Μια ΤΕΤΟΙΑ παρεα!!!Εχω βαρεθει να κυνηγαω το κρυμμενο δεκατακι,στη σερρα και στο μεγαρο!Παρ'ολα αυτα,μην ξεχνας...DUCATI VINCERE!!!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Δεκατάκι δεκατάκι κατεβαίνουνε τα δευτερόλεπτα, η όπως έχει πεί πασίγνωστος αγωνιζόμενος "Έγώ δεκατάκια δε χαρίζω"..DUCATI VINCERE, σαφέστατα.

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
έχω κι εγώ δίκυκλο! (και χωρίς βοηθητικές μάλιστα)

μπορώ να έρθω?????????

Επισκέπτης
Δεκατάκι δεκατάκι κατεβαίνουνε τα δευτερόλεπτα, η όπως έχει πεί πασίγνωστος αγωνιζόμενος "Έγώ δεκατάκια δε χαρίζω"..DUCATI VINCERE, σαφέστατα.
Δεκατακι,δεκατακι εβγαινα απ'την πιστα με δεκατα,ανεβασμενη πιεση και χαμηλη συμπιεση!Και στην ηλικια μου... Ν Ε Ε μου,αυτα ειναι επικινδυνα πια!!!Ρε αμα σου λεω...(παραφραση παλιου μοτο της Honda)You meet the very best people at bourdela.com!!!Aντε με το καλο ,να φτιαξουμε και ξυστρες με τον γλομπο , να τραβαμε video στη σερρα... να σκασουν οι οχτροι μας!!!!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Δεκατακι,δεκατακι εβγαινα απ'την πιστα με δεκατα,ανεβασμενη πιεση και χαμηλη συμπιεση!Και στην ηλικια μου... Ν Ε Ε μου,αυτα ειναι επικινδυνα πια!!!Ρε αμα σου λεω...(παραφραση παλιου μοτο της Honda)You meet the very best people at bourdela.com!!!Aντε με το καλο ,να φτιαξουμε και ξυστρες με τον γλομπο , να τραβαμε video στη σερρα... να σκασουν οι οχτροι μας!!!!

Φτιάξε με !!! ,,,και ξέχασες το DUCATI VINCERE !

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.491
Πόντοι
12.056
Ρουλι...εχω μια αδεια θεση για σενα βρε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.491
Πόντοι
12.056
Ναι Ρουλι...ειναι τσεκαρισμενο... ;) ;)

Που με χανεις που με βρισκεις εξω απο το ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ αραζω  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αρχαια Λατινικη Ιστορια(τωρα εσυ θα λες,τι αρχιδιες θα γραψει παλι,ο μαλακας,μη τα λες απο μεσα σου,δεν ειμαι εκει,δεν σε ακουω)Ο Βιργιλιος,οταν τελειωνε τους λογους του,ανεκραζε υπερηφανα ...  E preterea censeo,Carthagenam esse delentam, που θα πει...και οπως ειπα η καρχηδονα πρεπει να καταστραφει!!!ΠΑΝΤΑ ειτε μιλαγε για δυσκοιλιοτητα ,ειτε για το πολιτειακο ,ειτε για την περιοδο της γυναικας του,ΕΤΣΙ τελειωνε τους λογους του!Και γω λοιπον,ως ιταλοτραφης,αυτα τα κουκια εφαγα,και αυτα μολογαω και μονολογαω...DUCATI VINCERE και να ξυνει ο γλομπος την μουρη του στην ασφαλτο!!!Αντε , να'μαστε καλα και να τρεξω με το bourdela racing team . τον Γκουσγκουνη team manager και την Τινα Σπαθη ομπρελλα!!!Θα του φυγουν του μπουστα τα καλαμια απ'τα γελια!!!Ρε τι βρισκει κανεις στα μπουρδελα!!!Τι μαλακας ημουν που δεν πηγαινα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom