You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bourdela Bikers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ladies and gentlemen...I am back...και γαμω το σπιτι του πουστη που ανακαλυψε τους ιους!!!Αμα τον πετυχω,θα αφησω αρρυθμιστο το ΜΟΡΙΝΙ,θα τον δεσω απο πισω ,οπως ο αχιλλεας τον εκτορα...και θα τον παω,χωρις σταση στο νταχαου... [youtube=425,350]PEj7jnr-D--g[/youtube]
Νταχάου? Θυμισέ μου? εκει που θα αποσταλεί για ανακύκλωση ο ΙΚΤΕΡΟΣ?Ladies and gentlemen...I am back...και γαμω το σπιτι του πουστη που ανακαλυψε τους ιους!!!Αμα τον πετυχω,θα αφησω αρρυθμιστο το ΜΟΡΙΝΙ,θα τον δεσω απο πισω ,οπως ο αχιλλεας τον εκτορα...και θα τον παω,χωρις σταση στο νταχαου... [youtube=425,350]PEj7jnr-D--g[/youtube]
Να ξέρουμε και τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε "ζάντες αστερια"Μιας και λεγαμε για Μπρουταλ να θυμισουμε στο πολυ Λαο τι μουτρα εχει..
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ladies and gentlemen...I am back...και γαμω το σπιτι του πουστη που ανακαλυψε τους ιους!!!Αμα τον πετυχω,θα αφησω αρρυθμιστο το ΜΟΡΙΝΙ,θα τον δεσω απο πισω ,οπως ο αχιλλεας τον εκτορα...και θα τον παω,χωρις σταση στο νταχαου... [youtube=425,350]PEj7jnr-D--g[/youtube]
Βρε βρε βρε καλως τον κρυωμενο...
Που εισαι ρε Νοττττττττ
Παντως εγω ειμαι κυριος...
Ανακοινωσα την συμμετοχη σου με τον βροντοσαυρο που εχεις..
Θα εχουμε και μια συμμετοχη της Υψηλης Ιταλικης Αριστοκρατιας λεει..
Μια Αγκουστα Μπρουταλ....
Επισκέπτης
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΔΥΟ εβδομαδες ελειψα και το καναμε μπουρδελο , μου φαινεται!!!Για να μπει μια ταξη...Θα ξεκινησουμε απο το παραδειγματικο μαστιγωμα του ικτερου!ΕΜΕΙΣ μπορει να μην ξερουμε γιατι...ΕΚΕΙΝΟΣ ομως ξερει!!!Νταχάου? Θυμισέ μου? εκει που θα αποσταλεί για ανακύκλωση ο ΙΚΤΕΡΟΣ?
Επισκέπτης
ξεχνάς ότι φοράμε ίδιο μοτέρ και το δικό μου ειναι και μεγαλύτερο?
Πρόσεξε Λάλακ, πρόσεξε, σε είδε χεροδύναμο παρα την ηλικία σου και ετοιμάζεται να σε βάλει να σπρώχνεις.
Ωχ λες να σπρωχνω ρε?
Μπααα
άσε μας ρε με το βαρελότο, 4η 5η και 6η πάνε την ίδια τελική...Ο Ικτερος σας δενει στην σχαρα του και σας παει βολτα ολους μαζι...
τρόμαξα να γνωρίσω το μοτερακι όταν το πρωτοκαβάλησα...κι έχω ίδιο ακριβως
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.503
- Πόντοι
- 12.056
άσε μας ρε με το βαρελότο, 4η 5η και 6η πάνε την ίδια τελική...
τρόμαξα να γνωρίσω το μοτερακι όταν το πρωτοκαβάλησα...κι έχω ίδιο ακριβως
Κανεις λαθος μεγαλο...
σωστα, 197 η 4η, 201 η 5η, 204 η 6η...τουλάχιστον αυτά ήτανε στο πρώτο Στρομ 1000Κανεις λαθος μεγαλο...
Δεν έψαξα και πολυ να τη βρώ, αλλά έτσι είναι το Ραπτορ μου, συν 145000 χλμ βεβαια
Αυτό δεκτό, όπως παράλειψή μου να μη σημειώσω ότι τα χλμ. που ανέφερα είναι πραγματικά (όχι ένδειξη κοντέρ) μέτρημένα με ηλεκτρονικό όργανο + ρανταρ ταυτόχροναΕχεις χασει επεισοδια...2008 εχουμε
Και ο ΙΚΤΕΡΟΣ...δεν αφηνει το μοτοσακο του ασκαλιστο... ;) ;)
Επισκέπτης
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕΙΣ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ...ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ!!!Σε αυτα τα χωρια θα παιζω και εγω....
Θα ειμαι με το αλλο το νομιμο Forum...
Ελπιζω να σας πετυχω ;) ;) ;)
Γαμωτο...εφαγε και τον θερμοσιφωνα στο κεφαλι το μορινι και θα αναγκαστω να ερθω με τον βροντοσαυρο...θα το πιω κι αυτο το πικρο ποτηρι
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.503
- Πόντοι
- 12.056
Αυτό δεκτό, όπως παράλειψή μου να μη σημειώσω ότι τα χλμ. που ανέφερα είναι πραγματικά (όχι ένδειξη κοντέρ) μέτρημένα με ηλεκτρονικό όργανο + ρανταρ ταυτόχρονα
Εμενα με οργανο...βαλε αλλα 20 χλμ ;) ;)
στην 4η, την 5η η την 6η?Εμενα με οργανο...βαλε αλλα 20 χλμ ;) ;)
Πλάκα- πλάκα, το Στρομ είναι εξαιρετικό, αλλοιως δε θα επιζούσε τόσα χρόνια στην αγορά.
Ειδικά αυτο το μοτέρ, είναιγια μένα το καλύτερο V2 εξ Ιαπώνίας.
Όπως είπα έχω 145000 χλμ και δεν έχει κάνει κιχ.