Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
θα αναγκαστούμε να μονο στο σπίτι
καλα εσυ εισαι ανωμαλος ..τι να στο σπιτι την γυναικα μας ? την μανα των παιδων μας
αυτο ειναι αιμομιξία
θα αναγκαστούμε να μονο στο σπίτι
Σε όσους εχετε γυναικες αναφερόμουν. Εγώ ευτυχώς δεν εχω.καλα εσυ εισαι ανωμαλος ..τι να στο σπιτι την γυναικα μας ? την μανα των παιδων μας
αυτο ειναι αιμομιξία
την αλλη βδομαδα ετοιμασου να κερασεις καφε
[/q
γιατη οχι
κοιτα το δεν κοβετε αλλα ελατονετε....πες τα Τρίενα, πες τα ... μας κόψαν και το ....
κοιτα το δεν κοβετε αλλα ελατονετε....
Μου έβαλες ιδέες, λες να ζητάμε κι εμείς λεφτα σ οποια ?Δυστυχώς TRIENA το καλό μουνί και το καλό θέλει χρήμα...
Οι γυναίκες είναι έξυπνα πλάσματα,
αλλά και εμείς καλά, νομίζω, τα καταφέρνουμε
χαλαρααααααααα ;)Μου έβαλες ιδέες, λες να ζητάμε κι εμείς λεφτα σ οποια ?
Μεγαλώσαμε Σάκη, μόνο κανενα πολύ πουρό θα μας πλήρωνεχαλαρααααααααα ;)
μπαααααα χαους ποτε μη λες ποτε.. δεν το ξερουμε αυτο δλδ αβυσος το μυαλο του ανθρωπου... .. .. ;).. παιχτη..Μεγαλώσαμε Σάκη, μόνο κανενα πολύ πουρό θα μας πλήρωνε
Αυτό περιμένω να δω και εγώ... Εξάπτει την φαντασία ο Σάκης...
Η Μελίνα τι κάνει?
καλημερα γιουτσο σε περιμενοΦίλε Σάκη, πρωτοπόρε στο Site του Massage στη Βόρεια Ελλάδα
Βέβαια, το Site θέλει λίγη δουλειά και βελτίωση ακόμη... αλλά αυτά θα τα πούμε και από κοντά.
keep going
καλημερα δοκιμε.μιχαελα αλεξανδρα μονικα 24 ειρινη 20 ετων νεες στο χωρο γενικα.... ;) ;)Σάκη όταν μπορέσεις πες ποιες δουλεύουν αύριο και από τι ώρες... Νιώθω λίγο πιασμένος...
καλησπερα.κασιμπασα ξανθο μες μπες στο . προγραμα και τιμες απο κοντα.αφου κανεις ενα τηλ με το ονομα σου οκ. ;)Τριενα η μιχαελα τι χρωμα μαλλια εχει;
Μπορω να δω καπου τιμες και προγραμματα;