TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Spa Center είναι...δεν είναι μπουρδέλο!
Αν ήταν μέχρι τις 12 ας πούμε θα υπήρχαν άλλα προβλήματα μετά...
spa ειναι.. και λειτουργει ωρες αγορας....
Spa Center είναι...δεν είναι μπουρδέλο!
Αν ήταν μέχρι τις 12 ας πούμε θα υπήρχαν άλλα προβλήματα μετά...
spa ειναι.. και λειτουργει ωρες αγορας....
Έλενα νέα άφιξη στο
Περισσοτερες πληροφοριες?
μαλιστα και επισημα Μasatzidiko ME σελιδα, να ρωτήσω εγω ομως κατι ο αδαης, λειτουργει με κανονικη αδεια για τις υπηρεσίες που εχει και οι κοπελες ειναι δηλωμενες με εξετασεις κτλ, η απλα οπως παλαια "καμικαζι" αγαπη μου, και αυτο σε καιρους που δεν ηταν λιγα τα κρουσματα απο ΣΜΝ και φυσικα το χειροτερο, ωραια η δουλεια του χωρου αλλα το παν σε αυτες τις περιπτώσεις μιας και υπαρχει και η ανεση και η χαλαρωτητα του χωρου ειναι η υγεια τις καθε κοπέλας να ειναι διασταυρωμένη οτι ειναι Ok!
;)
εσύ τη λες? όλα οκ. είναι νομίζω όλη ενδιαφερομαστε για την υγειά μας!!! και κάλο είναι να προσέχουμε.!!
ok αν σου ερθει κανενας και σου ζητησει χαρτια μην τον κοιτατε σαν εξωγήινο ομως!!! συμφωνώ σε αυτο που λες ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ αυτο πρεπει να το ξερουν καλυτερα απο ολους τα κοριτσια σου
φυσικά και το ξέρουνε από μόνες τους...όπως όλοι μας νομίζω. εσύ έχεις!! χαρτιά?? καθαρότητας??? δεν εισε άμοιρος ευθυνών. και δεν μου λες ποιος εισε ..... σήμερα 1.... και κάτι άλλο (φίλος)την ερώτηση αφτί την έκανες σε κάνα άλλο ίδρυμα????? σε απαντισανε?????? καλήμερα και καλή βδομάδα....
πάλι δεν καταλαβες.και δεν απάντησες σε ποια μαγαζιά μασάζ πήγες..απο την απαντηση σου και μονο φαινεται οτι τιποτα δεν τηρεις!!
1) εσυ προσφερεις την υπηρεσια, εσυ πρεπει να εχεις την διακριβωση για τις κοπελες σου οτι ειναι κλινικα υγειης
2) σε αρκετα σπιτια νομιμα εαν ζητησεις σου δειχνουν τα χαρτια η βιβλιαριο με τα στοιχεια τις κοπελας (αν ειναι πλαστα η οχι αυτο παει αλλου την βαλιτσα)
αρα το παπαρια μεντολες ισχυει!! που ειπε ενας πριν απο λιγες ωρες σε σχετικο τοπικ
υ.γ την προσωπικη μας υγεια την κοιταμε θελω να πιστευω ολοι αλλα δεν παει ο καθενας μας με 10-20 διαφορετικους παρτενερ την ημερα αρα στατιστικα και μονο αλλος εχεις το μπαλακι και πρεπει να προσεχει παντα περισσοτερο, και φυσικα να υπαρχει ελεγχος, τωρα για το μουφες -μπουφες και μπαρουφες αυτα ειναι για να τα λεμε,αν θες λειτουργεις μια χαρα σωστα και υπεθυνηνα η γη δεν εγινε τωρα στρογγυλη!
υ.γ 1: και για να μην με πεις εγκαθετο απο φιλο μου και πελατη σου εχω ακουσει τα καλυτερα για την καθαροτητα του χωρου κτλ κτλ
πάλι δεν καταλαβες.και δεν απάντησες σε ποια μαγαζιά μασάζ πήγες..