Επισκέπτης
ρε εκει θα πεσει χοντρο γελιο σου λεω...δεν εχω προμπλεμ μονο κολωνακι μην πεις γιατι θα σφαχτουμε
ρε εκει θα πεσει χοντρο γελιο σου λεω...δεν εχω προμπλεμ μονο κολωνακι μην πεις γιατι θα σφαχτουμε
Α γι αυτό δεν μας μίλαγες τόση ώρα.αντε ρε μπουρναζι...ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
οτι θες παιδί μου.
Να σε πάω στο Μπουρνάζι μπας και κόψεις την
ρε εκει θα πεσει χοντρο γελιο σου λεω...
δερνουμε μονο τους εχθρους μας μουνιλα,ειναι δυνατον εγω να σας κανω κακο βρε.ποιος θα κερασει τσαρκες μεταμονο μην μας μιλας τωρα για να βγουμε στον πειραια κ να μας πλακωσεις στο ξυλο ε?
αντε καληνυχτα μωρηεγω σας καληνυχτω
με εχετε παρεξηγησει,εγω ειμαι παντα γλυκος και τρυφεροςΑ γι αυτό δεν μας μίλαγες τόση ώρα.
ε ναι ετσι ειναι το θεμα ειναι οτι και μονο βαρη να κανεις σε λογικα επιπεδα με καλη διατροφη και χωρις επιβλαβη συμπληρωματα θα εχεις παντα ενα γυμνασμενο σωμα,οποτε γιατι να παρεις κατι που πιθανως θα καταστρεψει το σωμα σου μακροπροθεσμαπαω 4 φορες τη βδομαδα γυμναστηριο.2 ωρες τη φορα.κανω βαρη κυριως(βαριεμαι την αεροβια).εδω και 2,5 χρονια γινεται αυτο.πολλοι στο γυμναστηριο παιρνουν ειτε πρωτεινη ειτε κρεατινες και λιποτροπικα.κυριως πρωτεινη μετα τη προπονηση.ακομη τιποτα δε πηρα,παρολο που πολλες φορες το σκεφτηκα.αλλα για αναβολικα δε ξερω αν περνουν μερικοι.παντως εχει τυχει το σεπτεμβριο να ερθει ενας στο γυμνασττηριο ,αδυνατος,και μετα κατα τα μεσα δεκεμβριου ηταν γραμμωμενος και ειχε πραγματικα ωραιο σωμα.τωρα αυτο δε γινεται χωρις πρωτεινες τουλαχιστον(και εννοω καθαρη πρωτεινη).πιστεω ,οτι αν καποιος γυμναζεται σωστα,αλλα και τρωει σωστα ,σιγουρα θα κανει ενα καλο σωμα.αλλα αν καποιος γυμναζεται,και μετα τρωει γυρους ,πιτσες,γλυκα,τηγανητα και πινει αλκοολ ,αδικα ξοδευει το χρονο του στο γυμναστηριο.χρειαζονται καποιες θυσιες,τι να κανουμε.
με εχετε παρεξηγησει,εγω ειμαι παντα γλυκος και τρυφερος
κι ακομα παραπερα.εντωμεταξυ αυτοι ειναι συνηθως ησυχα ατομα γιατι το μονο που κανουν ειναι να ασχολουνται με τον εαυτο τουςΣαν εναν Bodybuilder?
ετσι ετσι.να ειμαστε νοημονες οχι αβουλοι.βεβαια προσωπικα γλυκα τρωω αρκετα,αλκοολ λιγο και δεν ακολουθω αυτα που λενε .πιστευω σε μια ζωη που εχουμε,δε πρεπει να στερουμαστε κατι που μας ευχαριστει(και μπορουμε να εχουμε).ειμαι γυμνασμενος,χωρις να ειμαι σα αυτα τα ΄δυσμορφα(κατα τη γνωμη μου) ατομα.και γιατι να παρει καποιος στεροειδη?για να φαινεται εντυπωσιακος στους αλλους?για να κανει ρεκορ κ.α?πρεπει να ειναι ενταξει απεναντι στον εαυτο του και να σεβεται την υγεια του.και να μη νοιαζεται σε υπερβολικο βαθμο για τους/τις αλλους/αλλες.
κι ακομα παραπερα.εντωμεταξυ αυτοι ειναι συνηθως ησυχα ατομα γιατι το μονο που κανουν ειναι να ασχολουνται με τον εαυτο τους
ε ναι ετσι ειναι το θεμα ειναι οτι και μονο βαρη να κανεις σε λογικα επιπεδα με καλη διατροφη και χωρις επιβλαβη συμπληρωματα θα εχεις παντα ενα γυμνασμενο σωμα,οποτε γιατι να παρεις κατι που πιθανως θα καταστρεψει το σωμα σου μακροπροθεσμα
βλακειουλες ειναι αυτα.τα κασιους και γενικως οι ξηροι καρποι ειναι ωφελιμοι αλλα οχι σε μεγαλες ποσοτητες οπως συμβαινει και με τα περισσοτερα φαγητα.θες κοιλιακους,παρε μονοζυγο,κρεμασου και κανε επαναληψεις φερνοντας τα ποδια στο κεφαλι.η απλα ροκανισματα αλλα να μη σηκωνεται η λεκανη.κι ασε τους αλλους να χτυπανε ενεσεις για να φαινονται οι κοιλιακοιΑπ'οτι ξερω ο πιο φυσικος τροπος για να κανεις ομορφους κοιλιακους ειναι (εκτος απο την συστηματικη γυμναστικη και διατροφη) η καταναλωση πολων ξηρων καρπων και ειδικα τα κασιους (ενα ειδος φυστικιου αν δεν κανω λαθος).
tο κασιους που κυκλοφορει στην Ελλαδα ειναι ο πιο μολυσμενος απο διοξινες ξηρος καρποςβλακειουλες ειναι αυτα.τα κασιους και γενικως οι ξηροι καρποι ειναι ωφελιμοι αλλα οχι σε μεγαλες ποσοτητες οπως συμβαινει και με τα περισσοτερα φαγητα.θες κοιλιακους,παρε μονοζυγο,κρεμασου και κανε επαναληψεις φερνοντας τα ποδια στο κεφαλι.η απλα ροκανισματα αλλα να μη σηκωνεται η λεκανη.κι ασε τους αλλους να χτυπανε ενεσεις για να φαινονται οι κοιλιακοι