Νέα

Bodybuilding

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ε ναι ρε συ αλλα πουντη.αυτη ψαχνω κι εγω αλλα δεν...ειμαστε μικροι εμεις ακομα ρεεεεεεεεε

καλα το να εχεις μια στο κεφαλι σου δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εισαι πισθαγκωνα εκει...αλλα καλο ειναι να εχεις κ ενα καλο κοριτσι να μπορεις να πεις κ δυο πραγματα σοβαρα κ να σου δινει μια ηρεμια...τωρα που θα την βρεις δεν ξερω...ΨΑΧΝΕ οτι κανω κ εγω

Επισκέπτης
καλα το να εχεις μια στο κεφαλι σου δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εισαι πισθαγκωνα εκει...αλλα καλο ειναι να εχεις κ ενα καλο κοριτσι να μπορεις να πεις κ δυο πραγματα σοβαρα κ να σου δινει μια ηρεμια...τωρα που θα την βρεις δεν ξερω...ΨΑΧΝΕ οτι κανω κ εγω
αυτο κανω αλλα καπου βαριεσαι την αναζητηση της χαμενης ελληνιδας

Επισκέπτης
Τι κοινο εχει το bodybuilding με τα καλλιστεια?

1)Ανθρωποι που θελουν κοινωνικη και οικονομικη καταξιωση χρησιμοποιωντας το σωμα τους και μονο.
2)Ανθρωποι με μεγαλες ανασφαλειες και χαμηλη αυτοεκτιμηση που θελουν συνεχως την επιβεβαιωση και την προβολη.
3)Η προσπαθεια να καταφερεις κατι χωρις να χρειαζεσαι ικανοτητες παρα μονο ακολουθωντας
εναν τροπο ζωης,μεσω χημειας η πλαστικων επεμβασεων.

Αλλο αθλητισμος και αλλο η υπερβολη του που ειναι στο bodybuilding.
Αλλο το ομορφο σωμα και ομορφια και αλλο να εισαι χουλκ η εκφυλη πορνη πολυτελειας.

Ο ανθρωπος εκ φυσεως εχει πολλες ανασφαλειες.

Ολοι μπορουν να σηκωσουν 50 κιλα.
Ολοι μπορουν να τρεξουν 5 χιλιομετρα.
Ολες μπορουν να βαφτουν και να γινουν πιο καλαισθητες.
Ολοι μπορουν να κανουν διατροφη και να εχουν 6packs.

Το χειροτερο δεν ειναι αυτοι που καταφευγουν σε

-διαιτες πεινας.
-πολυωρες καθημερινες υπερπροπονησεις με χημειες.
-κινδυνο μακροπροθεσμο της υγειας τους.
-Διαραχη της προσωπικοτητας τους λογω στερησεων,κοινωνικης απομονωσης και εντονη
καθημερινη πιεση του ανταγωνισμου που βιωνουν.

Το χειροτερο ειναι αυτοι που ΔΕΧΟΝΤΑΙ τον εκαστοτε χουλκ η πορνη απο τα 18 της καθε μοντελας.
Το χειροτερο ειναι η εγκριση της υπερβολης ως προτυπο κοινωνικο για αυτους που θελουν να εχουν μια σωστη αθληση και εμφανιση,διχως ψευτικους και ιδεατους στοχους.

Το bodybuilding σημερα,τα εκτριμ σπορ χτες,
οι ταυρομαχιες στην Ισπανια,Οι μονομαχοι στην ιστορια,
Οι μαστερ οφ ντιζαστερ των πολεμικων τεχνων,
Ο βιν ντιζελ γαμαω και δερνω στο σινεμα,
Ο μπαιρον λογνκ ως σουπερ πουτσαρας αραπης στις τσοντες
ολα βασιζονται σε υπερβολες,υπερπροβολες και ανασφαλειες.
Ολα χρησιμοποιουται για να νιωθεις ΕΣΥ ασχημος και μη ικανος.
Ολα ειναι βασισμενα στην
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.
πολυ σωστα ολα αυτα.γι αυτο και η κατρακυλα της εποχης,ολοι προσπαθουν να γινουν κατι που βλεπουν κι οχι κατι που θελουν

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.989
Πόντοι
606
ο παγκοσμιος πρωταθλητης Jay Cutler

Συνημμένα

• cutler.jpg
    cutler.jpg
    78 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
πολλα μουνια τριγυρω μας στον πουτσο μας κανενα...γι αυτο σας λεω εγω,γαμειτε στα μπορδελλα...

ασε μας ρε με τα μπουρδελα...σ αρεσει το ψευτικο?αντε ρε εισαι κ μορφωμενο παιδι παπαρα  :2funny: :2funny:....αυριο εχεις μαθημα πρωι?

Επισκέπτης
αυτοι τελικα εχουν δυναμη η μπα;
εχουν για να σηκωνουν 200 κιλα αλλα ειναι τεχνητη δυναμη λογω χημικων που παιρνουν.δυναμη εχει ενας τυπος φιλος της γιαγιας μου που δουλευε λατομεια φιλε και ειναι τωρα 70ρης και αμα σε αρπαξει απ το χερι στο παραλυει,το χω ζησει.καναμε χειραψια και για πλακα μου ελεγε σφιξε και μολις εσφιγγε αυτος ηταν σα να μου ελιωνε το χερι

Επισκέπτης
ναι τοτε φευγω.ελα ρε αυριο σιγα

δεν μπορω ρε να ερθω απο το ενα ακρο στο αλλα γιατι θελει πολυ χρονο τουλαχιστον 1-2 ωρες να ερθω κ το ιδιο κ να γυρισω εχω κ κατι δουλειες το απογευμα οποτε δεν θα προλαβω με τιποτα....καλα θα δουμε τι θα γινει αλλη φορα αμα ειναι...αλλα τωρα αρχισες τα ελλεηνιδιστικα ε?καλα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom