Νέα

Ad Body Massage Σαπφούς 101

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Πραγματικά πολύ μεγάλο φάουλ αυτό με την νέα παρουσίαση των κοριτσιών που κάνουν τώρα.Αισθανεσαι αμηχανία και νομίζω ότι δεν σε βοηθάει στο να διαλέξεις κάποια κοπέλα με άνεση.Εγω αισθάνθηκα αμήχανα...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Πραγματικά πολύ μεγάλο φάουλ αυτό με την νέα παρουσίαση των κοριτσιών που κάνουν τώρα.Αισθανεσαι αμηχανία και νομίζω ότι δεν σε βοηθάει στο να διαλέξεις κάποια κοπέλα με άνεση.Εγω αισθάνθηκα αμήχανα...

σιγουρα ασυνηθιστο το ομαδικο καναπεδοσαλοναρισμα

το πρωτοσυναντησα παλιoτερα σε αλλα 2 μαγαζια

για καποιους ειναι αβολο οταν θελουν να φυγουν

για μενα οχι και τοσο, ξερω τι θελω, τους στοχους μου, τι προσφερεται κτλ
μπορω να πω με διευκολυνει οταν ειναι ολες στη σειρα και επιλεγω την εμφανιση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Έχεις δίκιο ARHS2k ότι αυτό το σύστημα παρουσίασης υπάρχει και σε άλλα μαγαζιά όπως Σινώπης 29,Δημοκρίτου 9,απλώς εμένα δεν με καλύπτει ειδικά που κάθονται αμέσως και έτσι δεν μπορεις να δείς λεπτομέρειες σε αντίθεση με το άλλο τρόπο που βλέπεις και από πίσω όπως αποχωρούν.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
σωστος τονος17

αφου εχει σημασια και σκοπιμοτητα, πρεπει να λεμε ε καντε μια στροφη ετσι να σας καμαρωσουμε την κορμοστασια σας

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Έχεις δίκιο ARHS2k ότι αυτό το σύστημα παρουσίασης υπάρχει και σε άλλα μαγαζιά όπως Σινώπης 29,Δημοκρίτου 9,απλώς εμένα δεν με καλύπτει ειδικά που κάθονται αμέσως και έτσι δεν μπορεις να δείς λεπτομέρειες σε αντίθεση με το άλλο τρόπο που βλέπεις και από πίσω όπως αποχωρούν.

ναι ιδιο σαλοναρισμα

επισης και οι τιμες τους δλδ ηταν 50 η μιση ωρα και 70 ολη

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Περασα σημερα κατα τις μια το μεσημερι αλλα δεν ανοιξαν.Τους πηρα και σε ενα κινητο που δινουναλλα ομοιως.....ξερει κανεις τιποτα???? ΕΛΠΙΖΩ να μην εκλεισαν και να ψαχνω παλι τη Σαντρα....

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Πολύ ησυχία εδώ από τις 13 Νοεμβρίου... γιατί έτσι,δεν πάει κανένας ή συμβαίνει κάτι άλλο? Και είχε ενδιαφέροντα κορίτσια.

Giteftis1976

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
83
Πόντοι
0
Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ροστερ το ίδιο.Απούσα μόνο η Σαντρα.

Red passion 69

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Σαντρα είναι δύναμη, αλλά την έχω χάσει τώρα τελευταια

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.612
Πόντοι
13.636
Και δεν θα την ξαναδεις....δυστυχως.Σταματησε.
Αν ο Αρης μαθει κατι ας μας πει!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Και δεν θα την ξαναδεις....δυστυχως.Σταματησε.
Αν ο Αρης μαθει κατι ας μας πει!!!

την εχασα και γω εδω και καιρο, απο τοτε που χαθηκε απο κει

μακαρι να την ανακαλυψουμε
ηταν πολυ καλη περιπτωση

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Επίσκεψη σήμερα Κυριακή και παρούσες Σάντρα, Σαμπρίνα, Ερικα, Ντιάνα και επιστροφή της Ελπίδας (λιγο πιο fit αδυνατισμένη). Διαλεξα Ντιάνα το πιπινοειδές μελαχροινό ρωσάκι με τα μυτερά τροφαντά βυζάκια και δεν απογοητεύτηκα. Το διαβολάκι έχει ένα φοβερά σέξυ τρόπο να μεταβαίνει από το πρώτο στο δεύτερο μέρος, με φιλιά στο στήθος σου, κατεβαίνοντας στην κοιλιά και σε παίρνει ακά πίπα κοιτώντας σε στα μάτια... ενθουσιαστηκα και μου επιβεβαίωσε και η Άννα μετά ότι έχει φτιάξει από το καλοκαίρι σταθερή (και αρκετά μοναχοφάικη) πελατεία πιπινολάτρων που δεν την αλλάζουν με τίποτα ... εύγε στο ίδρυμα! Εύη επιστρέφει από άδεια αύριο μάλλον...

Ξέρει κάποιος συναγωνιστής αν η Ελπίδα συνεχίζει να δουλεύει εκεί ???

Grothos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
1.124
Πόντοι
1.011
κάνει μικρό break ανανέωσης και θα επανελθει δριμυτερη, εντωμεταξύ εχει ερθει ρωσιδα Χρυσανθη 30ρα φωτια!!

Grothos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
1.124
Πόντοι
1.011
εκανα κανονικη κριτική κοπελας για να μη μπλεκω με το thread & γυρνανε πισω σελιδες... σε κάποια μαγαζια πχ Δαφνη αναγκαστικα γραφεις στο thread γιατι δε τα χει το συστημα

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
64
Πόντοι
1
μηπωσ ξαρει κανεισ που είναι η σαντρα?

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Καλησπέρα σε όλους!!
Πήρα και εγώ Χρυσάνθη!
Πολύ καλό μασάζ και δυνατός δεύτερος γύρος!
Τσέκαρα και μια μελαχροινή μάλλον βίκυ
θα την τιμήσω στην επόμενη φορά!

Γενικά περνάς καλά και δεν σε ξεπετάνε.

Grothos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
1.124
Πόντοι
1.011
Χαμός στο ΣΑΠΦΟΥΣ ... Και πως να μη γίνεται χαμός ειδικά πρωινές ώρες Δευτέρα ως Σάββατο. Πήγα σήμερα με τη Βίκυ. Ρωσίδα τριανταπεντάρα μελαχροινή 1.72, πλαστικό όμορφο βυζί και φοβερό σώμα που προέρχεται ότι στη Ρωσσία έκανε ενόργανη γυμναστική 10 χρόνια. Η κωλάρα της και τα λεπτά της πόδια δεν υπάρχουν, είναι κιόλας φρεσκομαυρισμένη από παραλία και δε παίζεται. Προσωπικά λεπτή μιλφάρα (1 παιδι) ρωσίδα μαυρισμένη vs ψηλό 20χρονο ρωσοπιπίνι citytour για μένα το ματς λήγει πάντα άσσσο με 60 -80 ευρώ περισσότερα στη τσέπη. Η τυπισσα κάνει εξίσου φοβερό μασαζ με Σάντρα, Χρυσάνθη και Μαίρη γιατί έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία στη ρωσία ... Στα του αγώνα τώρα τι να πω... τσόντα τρελή..η φαντασίωση του κομπλεξικού κοντου έλληνα Καλλιθεώτη... αχ κωλοέλληνα θα το κλείσεις κι αυτό το ίδρυμα με τα κόμπλεξ σου...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom