You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Body Massage Σαπφούς 101
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 529
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kaulotsoutsounos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Μία ερώτηση για όποιον γνωρίζει...αν πάρεις τηλέφωνο και ρωτήσεις ποιές κοπέλες υπάρχουν εκεί, απαντούν ή το δυσκολεύουν??Όταν πηγαίνεις από μακρυά είναι καλό για να μην σπαταλάς χρόνο.
Απαντανε...αν ξερεις και ονοματα καλυτερα.
Απαντανε...αν ξερεις και ονοματα καλυτερα.
Καλό θα είναι γιατί δύο κορίτσια που μου προξενούν Ενδιαφέρον από τις περιγραφές φίλων είναι η Ελπίδα και η Έρικα.
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Μία ερώτηση για όποιον γνωρίζει...αν πάρεις τηλέφωνο και ρωτήσεις ποιές κοπέλες υπάρχουν εκεί, απαντούν ή το δυσκολεύουν??Όταν πηγαίνεις από μακρυά είναι καλό για να μην σπαταλάς χρόνο.
ετυχε να ρωτησω 2-3 φορες και μου απαντησαν
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Σαντρα (σαπφους 101) = το no. 1 μασαζ στην πολη
γνωστοτατη
με μαυρα μαλλια, υψος καπου 1,70+, στηθος, καμπυλες οχι ομως μπουταρου,ανεπτυγμενο κορμι
μασαζ μπρουμυτα μεχρι θανατου, σημασια στη λεπτομερεια, ολοκληρα τα ποδια μου μαζι με τις πατουσες, τα χερια, πλατη, αυχενας, εκανε και κατι κολπα στα χερια και τα ποδια, συνδυαζει πολλες τεχνικες, ανέβηκε και στο μασαζοκρεβατο, γύρισμα ανασκελα στη συνεχεια μασαζ σε κεφαλι, αυχενα, στηθος, κτλ.
σε ολο το 1ο μερος καθε τοσο στοπ για πλυσιμο χεριών, και νεο λαδι
ιδρωσε, κουραστηκε, επαιρνε/εδινε ενεργεια, εκανε διαγνωση απιθανων προβληματων μου, αναμφιβολα γουσταρει αυτο που κανει και το κανει εξαιρετικα, πραγματικη θεραπευτρια και οχι σαν κατι αλλες δηθεν που τις λιβανιζουν διαφοροι
για το 2ο μερος με απλες και καταλληλες κινησεις οπλισε το μαγκνουμ, φραπε και καλαμακι,και μετα μπριζολα δυναμική, απο πανω και απο κατω, και εν τω μεταξυ χαμογελαστη, οικεια, ζεστη, αυτοσυγκεντρωμενη
αξιολογοτατη εμπειρια για 1 ωρα που θα προσπαθησω να την επαναλαβω, πιανει τοπο ο χρηματοχρονος, εφυγα καινουργιος ανθρωπος
γνωστοτατη
με μαυρα μαλλια, υψος καπου 1,70+, στηθος, καμπυλες οχι ομως μπουταρου,ανεπτυγμενο κορμι
μασαζ μπρουμυτα μεχρι θανατου, σημασια στη λεπτομερεια, ολοκληρα τα ποδια μου μαζι με τις πατουσες, τα χερια, πλατη, αυχενας, εκανε και κατι κολπα στα χερια και τα ποδια, συνδυαζει πολλες τεχνικες, ανέβηκε και στο μασαζοκρεβατο, γύρισμα ανασκελα στη συνεχεια μασαζ σε κεφαλι, αυχενα, στηθος, κτλ.
ιδρωσε, κουραστηκε, επαιρνε/εδινε ενεργεια, εκανε διαγνωση απιθανων προβληματων μου, αναμφιβολα γουσταρει αυτο που κανει και το κανει εξαιρετικα, πραγματικη θεραπευτρια και οχι σαν κατι αλλες δηθεν που τις λιβανιζουν διαφοροι
για το 2ο μερος με απλες και καταλληλες κινησεις οπλισε το μαγκνουμ, φραπε και καλαμακι,και μετα μπριζολα δυναμική, απο πανω και απο κατω, και εν τω μεταξυ χαμογελαστη, οικεια, ζεστη, αυτοσυγκεντρωμενη
αξιολογοτατη εμπειρια για 1 ωρα που θα προσπαθησω να την επαναλαβω, πιανει τοπο ο χρηματοχρονος, εφυγα καινουργιος ανθρωπος
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Πολύ καλή η Σάντρα όπως ήταν και στην Μπακνανά ,καλές όλες οι υπηρεσίες της!Καλό θα είναι να μείνει εκεί!
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Πέσαν και οι σχετικές σφαλιάρες ή έχει αλλάξει πρόγραμμα? έχω αρκετό καιρό να την πάρω.Σαντρα (σαπφους 101) = το no. 1 μασαζ στην πολη
γνωστοτατη
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
δεν τις εβαλα στο μενου
τεμπελιαζα...ξαπλωσα σαν πασας και εκανε ολη τη δουλεια...καλπαζε τρελα σαν αμαζονα με τελικη ταχυτητα ... εγω αντε λιγο να χουφτωνα....μονο λιγο πριν το τελος ανελαβα δραση
τεμπελιαζα...ξαπλωσα σαν πασας και εκανε ολη τη δουλεια...καλπαζε τρελα σαν αμαζονα με τελικη ταχυτητα ... εγω αντε λιγο να χουφτωνα....μονο λιγο πριν το τελος ανελαβα δραση
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο Σαπφούς 101 και συνάντηση με την Έρικα.Περιγραφη από άλλον φίλο και επιβεβαίωση.Δεν ήταν όλη η ομάδα παρούσα ,μάλλον καθ'οδον οι υπόλοιπες.Περιπου μία ώρα και 70 ευρώ το κόστος.Εγραψα κριτική στο άλλο νήμα, αναμονή έγκρισης!Να είστε όλοι καλά!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Για Σαντρα πήγες και πήρες Έρρικα;
Για Σαντρα πήγες και πήρες Έρρικα;
Αν ρωτάς εμένα ,να πω ότι διάλεξα την Έρικα γιατί η Σάντρα δεν είχε έρθει ακόμα και λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορούσα να περιμένω...με την ευκαιρία να πω ότι ακόμα δεν έχει εμφανιστεί η κριτική μου για Έρικα στο άλλο νήμα!!!;;; Πώς μπορώ να το ψάξω?
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο Σαπφούς 101 και συνάντηση με την Έρικα.Περιγραφη από άλλον φίλο και επιβεβαίωση.Δεν ήταν όλη η ομάδα παρούσα ,μάλλον καθ'οδον οι υπόλοιπες.Περιπου μία ώρα και 70 ευρώ το κόστος.Εγραψα κριτική στο άλλο νήμα, αναμονή έγκρισης!Να είστε όλοι καλά!
καλή?? κάνε μια μινι περιγραφη ντε
Την Έρικα την περιγράφει ένας φίλος στο άλλο νήμα με τις μαζεμένες κριτικές που και εγώ περιγράφω ,αλλά δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα. Μαύρα μαλλιά έως τους ώμους δεμένα πίσω,όμορφο σέξυ πρόσωπο με ελαφρύ βάψιμο,σώμα γυμνασμενο και αρμονικό.Πολυ καλό μασάζ με καλή θερμή συνέχεια, αλληλοπεριποιηση με ανταπόκριση και πολύ άνετη στην συζήτηση...
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.612
- Πόντοι
- 13.636
Αν και ειμαι διπλα δεν το ηξερα το μαγαζι.Θα περασω σημερα και θα ενημερωσω.
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ που λεει και η διαφημιση χαχα
σοβαρα τωρα: εχει ενδιαφεροντα τεμαχια το μαγαζι
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
ακομα περιμενουμε την ενημερωση
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
αν δεν κανω λαθος μπορεις και 4 χερια