Ζευγάρια επιτρέπεται αλλά το θέμα θέλεις Να πας με γυναίκα σε gkey χώροΤελικά τι γίνεται επιτρέπονται ζευγάρια ? Πάνε ζευγάρια γενικά?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για τολμηρούς είναι
Ζευγάρια επιτρέπεται αλλά το θέμα θέλεις Να πας με γυναίκα σε gkey χώροΤελικά τι γίνεται επιτρέπονται ζευγάρια ? Πάνε ζευγάρια γενικά?
Για παιχνίδια των δύο μας θα είναι. Τι εννοείς είναι για τολμηρούς?Ζευγάρια επιτρέπεται αλλά το θέμα θέλεις Να πας με γυναίκα σε gkey χώρο
Για τολμηρούς είναι
Επιτρέπονται....αρκεί να πάει κανένα.....πιο πολύ ζευγάρια αντρών θα δεις παρά αντρα-γυναικαςΤελικά τι γίνεται επιτρέπονται ζευγάρια ? Πάνε ζευγάρια γενικά?
Τι φοβάσαι;;; Μην μπει σε λάθος τρύπα;;;Παιδιά θέλει η κολλητή μου να πάμε το Σάββατο το απόγευμα προς βράδυ στο blue vision και αφού με βάλει στα glory μετά να πει σε δυο τρεις να με σκίσουν αλλά φοβάμαι
Ότι θα μπει παντού θα μπει δεν την γλυτωνω…φοβάμαι μήπως δεν είναι δυο τρεις αλλά μαζευτούν όλοι και με σακατεψουνΕπιτρέπονται....αρκεί να πάει κανένα.....πιο πολύ ζευγάρια αντρών θα δεις παρά αντρα-γυναικας
Τι φοβάσαι;;; Μην μπει σε λάθος τρύπα;;;
Γενικά υπάρχει κατανόηση, οπότε αν θες να σε σακατεψουν, σε σακατευουν, αν δεν θες όχι...Ότι θα μπει παντού θα μπει δεν την γλυτωνω…φοβάμαι μήπως δεν είναι δυο τρεις αλλά μαζευτούν όλοι και με σακατεψουν
Δηλαδή πως το κανονίζω το πριβεΓενικά υπάρχει κατανόηση, οπότε αν θες να σε σακατεψουν, σε σακατευουν, αν δεν θες όχι...
Μπορείς να κλείσεις και σε κάποιο private room με κάποιους για να υπάρχει έλεγχος
Να μας ενημερώσεις αν η κολλητή σου θα μπει στα γκλοριΠαιδιά θέλει η κολλητή μου να πάμε το Σάββατο το απόγευμα προς βράδυ στο blue vision και αφού με βάλει στα glory μετά να πει σε δυο τρεις να με σκίσουν αλλά φοβάμαι
Τι εννοείςΝα μας ενημερώσεις αν η κολλητή σου θα μπει στα γκλορι
Αν θα μπει κι αυτή στα γκλορι....είτε με στόμα, είτε με άλλο τρόπο.Τι εννοείς
Μόνο εμένα θα βάλει…εμένα θέλει νε ταπεινώσει να μην έχω αξια είναι η κολλητή μου και ΑΦΕΝΤΡΑ μου…αυτή αν θα μπει θα μπει μαζί μου είτε να με πηδάει με στραπον από πίσω είτε να με βαράει στο κεφάλι με την αγαπημένη μας παντοφλαΑν θα μπει κι αυτή στα γκλορι....είτε με στόμα, είτε με άλλο τρόπο.
Μην ανακατεύεσαι με σκοτεινές δυνάμεις φίλε μου Gagarin,πάνε δώσε 20-30 ευρώ να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου ...Αν θα μπει κι αυτή στα γκλορι....είτε με στόμα, είτε με άλλο τρόπο.
Απο το μεσημερι και μετα... ομως η Δευτερα ειναι καθημερινη και συνηθως δεν εχει κοσμο. Δοκιμασε και στο playΔευτέρα θα είμαι κ γω Θεσσαλονίκη...ποια είναι η καλύτερη ώρα να πάω;;;
To Play ειναι καθαρο και έχει και glory holesΓυρνάω Θεσσαλονίκη σε λίγες μέρες και θέλει η αφέντρα μου να πάμε για σεσσιον σε τσοντοσινεμα. Ποιο είναι το λιγότερο βρωμερό από αυτά που υπάρχουν Θεσσαλονίκη;
Και ποιa έχouv glory hole;
Ωραία θα την πω να με πάει πλέι . Να το περάσω όσο γίνεται πιο ανώδυναTo Play ειναι καθαρο και έχει και glory holes
Ενημερώστε μας πότε θα πάτε με την αφέντρα σου να ερθουμεΩραία θα την πω να με πάει πλέι . Να το περάσω όσο γίνεται πιο ανώδυνα
Ωραία θα την πω να με πάει πλέι . Να το περάσω όσο γίνεται πιο ανώδυνα
Ή όσο ανώδυνα σε αφήσει η αφέντρα σουΩραία θα την πω να με πάει πλέι . Να το περάσω όσο γίνεται πιο ανώδυνα