καλημερα κυριοι .
θεωρω οτι ειμαι στη καταλληλη γωνια το ιστοχωρου για να σας πω τον πονο μου , να διηγηθω το δραμα που εζησα εψες το βραδυ .
μετα απο εξοδο μετα συναδελφων και εχοντας περασει η ωρα , θελησα οπως ειναι λογικο και φυσιολογικο να παω σπιτιμ να ξαποστασω μιας και την επομενη μερα ( αυτο ειναι σημερα ) δουλευουμε κιολλας ( φαινεται ετσι ? ) .
δυστυχως , γνωστος και μη εξαιρεταιος , διαβοητος για τον εκλυτο βιο του , συναδελφος ειχε αλλη γνωμη και με πιεσε αφορητα
να συνεχισουμε την βολτα μας σε κακοφημα στεκια . εγω , οπως καταλαβαινετε σαφως ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ , αλλα ητο τοσο σφοδρη η επιθεση
που πραγματικα δεν ειχα αλλη επιλογη .
αρχη εγινε απο το μπλε ...
εισοδος μετα ποτου 15 Ε , χορος 20 Ε ...
πρεπει να ειχε καμια 10αρια κοπελες και αλλους τοσους πελατες . γενικα για τριτη βραδυ η κινηση ηταν καλη θα ελεγα ... απο ποιοτητα λιγα πραματα , ειχε κανα δυο καλες . την παρασταση εκλεψε η τζενιφερ απο χανγκαρυ , ενα μελαχροινο σκυλι του πολεμου . αδυνατη , σιλικον βαλευ
, αρκετα τατου και σκουλαρικι στη-μικρη-της-φιλη-εκει-κατω . καλος χορος συμφωνα με τον συναδελφο , διαρκεια 1,5 τραγουδι ...
γενικα τιποτα το ιδιαιτερο . νταξει για ενα ποτο , λιγο ματι και τιποταλλο ...
αλλα η βραδυα δεν ετελειωσε εδω , καθως ενα απλο στριπτιτζαδικο , δεν μπορουσε να σβησει την ακορεστη διψα του συναδελφου , για δραση
...
( η συνεχεια διπλα στα
μπαρα ) ...