Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα βγει ανακοίνωση μέσα στον Αύγουστο fb λογικά.ξερει κανεις τι παιζει με το μαγαζι θα ανοιξει καθολου;
Καιρός ήταν.Αφήνω αυτό εδώ για όποιον ενδιαφέρεται! ?
Φίλε ποίες κοπέλες είχε;;Πρώτη επίσκεψη μετά από καιρό και η ποιότητα ήταν κάτω του… κακού! Ελπίζω να σώσω κανέναν. Αφήστε να περάσει λίγος καιρός μπας και φέρουν νέα πρόσωπα στο ρόστερ γιατί με αυτά δεν πας πουθενά…Δεν μας είχαν συνηθίσει έτσι τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον!
Μαλλον θα περιμενουν τις αλλες κοπελες να ειναι πληρεις εμβολιασμενες ,γιατι κανουν στην εισοδο σχολαστικο ελενχο.Εγω εκανα την δευτερη δοση την Δευτερα ,την Τριτη πηγα και δεν με βαλανε μεσα,γιατι δεν ειχανε περασει οι 14 μερες απο τοτε που εκανα την δευτερη δοση,απο μια αποψη καλα κανουνε , οχι σαν τον Καλιγουλα και το Καμπαρε που βαζουνε χωρις ελενχοΠρώτη επίσκεψη μετά από καιρό και η ποιότητα ήταν κάτω του… κακού! Ελπίζω να σώσω κανέναν. Αφήστε να περάσει λίγος καιρός μπας και φέρουν νέα πρόσωπα στο ρόστερ γιατί με αυτά δεν πας πουθενά…Δεν μας είχαν συνηθίσει έτσι τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον!
Την γνωστή Βικτωρια με τα λίγα παραπάνω κιλάκια αλλά όμορφη. Και δυο δράκους η μια Μυριαμ και την αλλη δεν την θυμάμαι.Φίλε ποίες κοπέλες είχε;;
Ναι μας έκαναν έλεγχο αλλά καλά κάνουν ρε φίλε οκ… Στο λεκαμπαρε μπαίνεις έτσι, πράγματι!Μαλλον θα περιμενουν τις αλλες κοπελες να ειναι πληρεις εμβολιασμενες ,γιατι κανουν στην εισοδο σχολαστικο ελενχο.Εγω εκανα την δευτερη δοση την Δευτερα ,την Τριτη πηγα και δεν με βαλανε μεσα,γιατι δεν ειχανε περασει οι 14 μερες απο τοτε που εκανα την δευτερη δοση,απο μια αποψη καλα κανουνε , οχι σαν τον Καλιγουλα και το Καμπαρε που βαζουνε χωρις ελενχο
Τις προαλλες πηγα Καλιγουλα και μιλησα με μια κοπελα και μου ελεγε οτι ,ουτε σελφ τεστ κανουν ουτε τιποτα,οποτε καταλαβενετε τι γινεται,ενοειται οτι ελενχος στην εισοδο κανενας
Όπως προανέφερε ο Nico την Βικτώρια & 2 χάλια Βουλγάρες. Λόγω του ό,τι δεν είχε κόσμο, η Βικτώρια (που κέρασα ποτό & χορό) μόνο που δεν μου έκατσε. Μεταξύ σοβαρού & αστείου μου είπε πως μπορεί να κάνει "παραπάνω" από prive χορό.Φίλε ποίες κοπέλες είχε;;
Την γνωστή Βικτωρια με τα λίγα παραπάνω κιλάκια αλλά όμορφη. Και δυο δράκους η μια Μυριαμ και την αλλη δεν την θυμάμαι.
Οκ ευχαριστώ.Όπως προανέφερε ο Nico την Βικτώρια & 2 χάλια Βουλγάρες. Λόγω του ό,τι δεν είχε κόσμο, η Βικτώρια (που κέρασα ποτό & χορό) μόνο που δεν μου έκατσε. Μεταξύ σοβαρού & αστείου μου είπε πως μπορεί να κάνει "παραπάνω"
Για Μισέλ & Ντάνα δεν γνωρίζω. Από όσο μίλησα με Βικτώρια, είπε πως μέσα στον Σεπτέμβριο θα έρθουν κάποιες κοπέλες. Απλά, περιμένουν να περάσουν 14 ημέρες από τον εμβολιασμό.Οκ ευχαριστώ.
Παίζει να γνωρίζουμε πότε θα γυρίσουν και εάν θα γυρίσουν Μισέλ και Ντανα?
Επίσης σάς ενημέρωσαν πότε θα ξεκινήσει να γεμίζει το ρόστερ; Ή θα μείνουν με αυτές τις 3 για καιρό
Ευχαριστώ πολύΓια Μισέλ & Ντάνα δεν γνωρίζω. Από όσο μίλησα με Βικτώρια, είπε πως μέσα στον Σεπτέμβριο θα έρθουν κάποιες κοπέλες. Απλά, περιμένουν να περάσουν 14 ημέρες από τον εμβολιασμό.
Η Ντάνα είναι πλέον στο λε καμπαρέ. Πέρασα μια μέρα τυχαία και την είδα. Έφυγε από μπλου. Για Λιζα δεν γνωρίζω δυστυχώς!Οκ ευχαριστώ.
Παίζει να γνωρίζουμε πότε θα γυρίσουν και εάν θα γυρίσουν Μισέλ και Ντανα?
Επίσης σάς ενημέρωσαν πότε θα ξεκινήσει να γεμίζει το ρόστερ; Ή θα μείνουν με αυτές τις 3 για καιρό
Πω ρε φίλε κρίμα την προτιμούσα στο μπλου. Την πήρες για χορό ή κάνει μόνο σόου?Η Ντάνα είναι πλέον στο λε καμπαρέ. Πέρασα μια μέρα τυχαία και την είδα. Έφυγε από μπλου. Για Λιζα δεν
Cabaret πήγα Σάββατο. Ποια είναι ηΝτάνα;Η Ντάνα είναι πλέον στο λε καμπαρέ. Πέρασα μια μέρα τυχαία και την είδα. Έφυγε από μπλου. Για Λιζα δεν γνωρίζω δυστυχώς!
Μια ξανθιά Ρουμάνα με τέλειο κωλο νομίζω φοράει γυαλί πού ήταν και στο μπλουLe
Cabaret πήγα Σάββατο. Ποια είναι ηΝτάνα;
Την πήρα ναι γιατί και στο μπλου μόνο με αυτή πήγαινα ή με Μόνικα παλιότερα. Τα τυπικά του λε καμπαρέ τίποτα ιδιαίτερο. Αλλά μουνάρα νταααξ!Πω ρε φίλε κρίμα την προτιμούσα στο μπλου. Την πήρες για χορό ή κάνει μόνο σόου?