...για να ειμαστε και ακριβεις μερικες φορες , και να μην ποσταρουμε φλου ποσταρισματρα , απο οτι μου ειπε και η ιδια την τελευταια φορα δεν ασχολειται πλεον με το σπορ διοτι πλεον εχει κανονικη δουλεια , απλα πλεον εχει κρατησει 5-10 παλαιες επαφες που τοσα χρονια τους θεωρει φιλους της αυτους , και αν εχει χρονο κι εχει κι ορεξη να βρεθει μαζι τους κανει κανα ραντεβου στο πολυ αραια και που , αυτο και μονο μου εδωσε να καταλαβω , και τονισε επισης μην δινουμε τηλ οσοι το εχουμε ακομα .... διοτι πλεον δεν υπαρχει στο σπορ για καινουργιες καταστασεις , αυτα τα ολιγα απο εμε για Βανεσσα
Εγω νομιζω εχει την ίδια δουλεια που ειχε παντα. Εξασκεί τη βίζιτα όπως και τοτε αλλα σαν έξτρα χαρτζιλίκι
Ναι, σιγουρα δεν καίγεται για νέες γνωριμίες και αφού οι παλιοί και γνώριμοι ""ακουμπάνε" το παραδάκι μια χαρα της ειναι. Ειναι μια καλη περίπτωση για μερικές φορες, αλλα αν ηταν τόπ θα την έβλεπα ακομη και εκείνη δεν θα ειχε πρόβλημα φανταζομαι. Ειναι αρκετα πανω απο το μέτριο, αλλα οχι κατι αξέχαστο.