georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
Τελικα χαιρομαι διοτι καταλαβαινομαστε αψογα μερικες φορες , διοτι μερικες φορες ειναι δυσκολο απ το πληκτρολογιο να εκφρασεις πραγματα και καταστασεις , μερικες φορες ομως ενα παραδειγμα η μια παρομοιωση ειναι πιο σαφες σαν για να δεις καλα μια εικονα ;) ;) ;)
Εδω λοιπον θα με βρεις απολυτα συμφωνω οτι μπορει να ειναι γλυκο ατομο και αερατη η Βανεσσα , αλλα την καυλα που μου εβγαζε κι εμενα η Γκαμπριελα κι οτι ειχα απιστευτη χημεια κι εγω με την Γκαμπριελα θα ελεγα το ιδιο που ειπες κι εσυ , η Γκαμπριελα και το γαμησι που εκανε ηταν σκαλωμα , ηθελα να την βλεπω ξανα και ξανα
, δυστυχως δεν εκανα παααρα πολλα γαμησια με την Γκαμπρι , αλλα σιγουρα αν εμενε Αθηνα θα ηταν στανταρακι μου για πολυ καιρο , και για αρκετα χρονια ακομα , αυτο μπορω να το πω με σιγουρια , διοτι επαιξε σκαλωμα πραγμα που η Βανεσσα δεν μου το βγαζει γι αυτο και την εχω δει πολυ λιγες φορες την Βανεσσα , Γκαμπριελα με το αναλ της δεν νομιζω να υπαρξει τετοια γυναικα-βιζιτα ξανα στην Αθηνα , την σκεφτομαι αραια και που οταν καποιος την αναφερει κι ακομα οταν γυρναω σε μασσατζιδικα και ανεξαρτητες προσπαθω να βρω κατι αναλογο κι που να ειναι αγαπησιαρα η εστω να μοιαζει στην Γκαμπριελα αλλα ματαια , αυτη και η Αlexandragr ειναι 2 απ τις μεγα καψουρες και γαμησια που λησμονω απο τοτε ....
Ευγε και παλι φιλε polax που μου θυμησες αυτη την απιστευτη και πολυ γλυκια γυναικα , ευγε δεν εχω να πω κατι αλλο ....
η γκαμπριελα γουσταρε αυτο που εκανε
ηταν πολυ καυλιαρα το μονο μειονεκτημα το μικρο
βυζι αλλα καναμε τα στραβα ματια...