gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.085
- Πόντοι
- 96
εχεις pmΈχω στείλει και mail αλλά και σε skype...αλλά...είμαι στο περίμενε... λίγο ακόμα και θα την πληρώσει η πρώην....
εχεις pmΈχω στείλει και mail αλλά και σε skype...αλλά...είμαι στο περίμενε... λίγο ακόμα και θα την πληρώσει η πρώην....
μα αδερφε,συνηθως,αυτοι που λενε για φωτος δεν ειναι οι πελατες της.αλλα οι υπολοιποι.αν εγω,την βανεσσα,εχω να την δω 10 μερες πισω,τι να την κανω την νεα φωτο?...αφου εχω την ιδια μπροστα μου και την ξερω.Παιδια, δεν ξερω αν η κοπελα εχει αυτοπεποιθηση, ανασφαλεια η ειναι υπερμουνος, αλλα πρωτη φορα βλεπω πελατες εκδιδομενης να θεωρουν οτι ειναι λογικο, να εχει φωτος 5ετιας.
Παιδια, δεν ξερω αν η κοπελα εχει αυτοπεποιθηση, ανασφαλεια η ειναι υπερμουνος, αλλα πρωτη φορα βλεπω πελατες εκδιδομενης να θεωρουν οτι ειναι λογικο, να εχει φωτος 5ετιας.
E οχι και 8ετια. 5-6 χρονια το πολυ αν θυμαμαι καλα.Δε συζητάμε αν ειναι λογικο η οχι, απλα προσπαθούμε να εξηγήσουμε οτι το πελατολόγιο που εχει χτίσει την τελευταία 8 εστία την καλύπτει απόλυτα. Οσοι λοιπόν κλείνουν συστηματικά ραντεβου μαζι της ας πουμε μια φορα το δίμηνο ( και ειναι αρκετοί) δε χρειαζονται φωτο. Για νέους πελάτες δεν πολυ ενδιαφέρεται γι αυτο και αρκετοί ειναι στο "περίμενε" . Ειναι λογικο και πολυ πιο ασφαλές απο καθε άποψη να εχει στάνταρ πελατεία.. Αυτο λέμε.
Κακιουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςεκδίδεται ακόμη η θεία Βανέσσα ή έχει υποβάλλει τα χαρτιά της από Δεκ του 15 και εν όψη του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου ?
γιατί δεν ισχύει? ειναι βανεσσα44 από τότε που ήμουν 34 και κοντεύω τα 50Κακιουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςς
καλημερα φιλε μου. μαλλον τα μπερδεψες. Ακομη δεν επιασε τα 44. λογοπαίγνιο ηταν. Ξεκινησε το 2010 Ανοιξηγιατί δεν ισχύει? ειναι βανεσσα44 από τότε που ήμουν 34 και κοντεύω τα 50
ασε με την κάμπια αγαπητέ!
Θα ηθελα παρακαλω καποιες αποψεις - κριτικες για την κοπελα απο οποιον εχει δοκιμασει. Ευχαριστω !
Πάμε καλά??? Απαντάμε σε σχόλιο που έγινε πριν από 6 χρόνια??Έχουν γραφτεί πάνω απο 10 κριτικες. Δε φτάνουν ?
Πάμε καλά??? Απαντάμε σε σχόλιο που έγινε πριν από 6 χρόνια??
Να προσέχουμε και λίγο τις ημερομηνίες.
Φιλε μου 50 κατασκευαστες πλυντηρίων συνιστούν Βανεσσα. Εσυ ακομη στην σκαφη ?Να καταθέσω κι εγώ την άποψη μου. Λοιπόν ήταν συνεπής στο ραντεβού αλλά δυστυχώς δεν ήταν αυτό που εγώ προσωπικά περίμενα.
Σώμα παραπάνω γυμνασμένο απο το κανονικό, με αποτέλεσμα οι τρικέφαλοι στο χέρι την ώρα της πίπας να μου θυμίζουν άντρα και να μην μπορώ δυστυχώς να λειτουργήσω.
Πρόσωπο ωραίο, λίγο σιλικόνη ή πλαστική στα χείλια χωρίς όμως να φαίνεται άσχημα. Καθαρή, τυπική σε όλα και social. Απλά με χάλασε κι εμένα ένα περίεργο σημάδι πίσω πάνω στον πισινό, συν την εμφάνιση που μου θύμιζε κάτι όχι σε γυναίκα πάντως λόγω μυών που είχε θεωρώ υπερβολικών.
'Αλλοι πιθανόν να το ξεπερνάνε γιατί είναι πολύ οκ σαν τύπος και γυναίκα και το τονίζω είναι 100% γυναίκα, απλά εγώ προτιμώ κάτι πιο θηλυκό και νιάου. Αυτά απο μένα.
Ασε την κοριτσαρα μας να μονιασει , και μην σκαλιζεις παλια τεφτερια , στα φιλαρακια της κανει που και που κανα Χριστουγιεννιατικο δωρακι .... κι οταν μπορει κι αν εχει ορεξη να τα δει ;) ;) ;) , για καινουργιες γνωριμιες παντως δεν ψαχνεται η κοπελαρα μας εχει μονιασει πλεον και εχει την ζωαρα της , αυτα τα ολιγα περι Βανεσσας ....Καλησπέρα σε όλους...Θα μπορούσα να έχω κάποιο τρόπο επικοινωνίας γιατι έχω στειλει πολλα mails αλλά τπτ?
Εχω να την συναντησω 3 χρονια τωρα. Παντα περναγα καλα ομως....Ασε την κοριτσαρα μας να μονιασει , και μην σκαλιζεις παλια τεφτερια , στα φιλαρακια της κανει που και που κανα Χριστουγιεννιατικο δωρακι .... κι οταν μπορει κι αν εχει ορεξη να τα δει ;) ;) ;) , για καινουργιες γνωριμιες παντως δεν ψαχνεται η κοπελαρα μας εχει μονιασει πλεον και εχει την ζωαρα της , αυτα τα ολιγα περι Βανεσσας ....
Συμφωνω μαζι σου φιλε lippy ....διοτι ειναι γλυκια γυναικα η Βανεσσα , σαν ενα γλυκο ωριμο φρουτωδες κρασι , και με τον καιρο γλυκαινει ακομα περισσοτερο .... εγω την ειδα τελη του 2015 τελευταια φορα , .... γλυκο φρουτωδες κρασι αυτο και μονο , για λατρεις της ρετσινας για ρετσινοποτες και για πιτσιρικια για καυλατζο δεν ειναι αυτο το θυληκο , ας πανε αλλου οι νεανιες σε αλλη παραλια ....Εχω να την συναντησω 3 χρονια τωρα. Παντα περναγα καλα ομως....
...για να ειμαστε και ακριβεις μερικες φορες , και να μην ποσταρουμε φλου ποσταρισματρα , απο οτι μου ειπε και η ιδια την τελευταια φορα δεν ασχολειται πλεον με το σπορ διοτι πλεον εχει κανονικη δουλεια , απλα πλεον εχει κρατησει 5-10 παλαιες επαφες που τοσα χρονια τους θεωρει φιλους της αυτους , και αν εχει χρονο κι εχει κι ορεξη να βρεθει μαζι τους κανει κανα ραντεβου στο πολυ αραια και που , αυτο και μονο μου εδωσε να καταλαβω , και τονισε επισης μην δινουμε τηλ οσοι το εχουμε ακομα .... διοτι πλεον δεν υπαρχει στο σπορ για καινουργιες καταστασεις , αυτα τα ολιγα απο εμε για ΒανεσσαΕάν ο ένας έχει να τη δει απο τέλος του 2015 και ο αλλο εχει 3 χρονια αλλα απο την αλλη την εκθειαζουμε, κατι περιεργο συμβαίνει ρε παιδια......