Διαγραμμένο μέλος 156822
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Καμία καινούργια φώτο παίζει ? Από το 2011 είναι αυτές!
Φίλε μου δεν θέλει η ιδια να βάλει καινούργιες φωτο γιατι οπως λέει "Απο τη στιγμή που δεν εχει αλλάξει το σώμα μου δεν υπαρχει λόγος".Καμία καινούργια φώτο παίζει ? Από το 2011 είναι αυτές!
Μπορεις να δωσεις τηλ??? η τροπο επικοινωνίας??Σημερινό ραντεβού και πέρασα πολύ καλά ακολουθεί κριτική .
για τα περαιτέρω blonde44@hotmail.comΜπορεις να δωσεις τηλ??? η τροπο επικοινωνίας??
Φίλε μου δεν θέλει η ιδια να βάλει καινούργιες φωτο γιατι οπως λέει "Απο τη στιγμή που δεν εχει αλλάξει το σώμα μου δεν υπαρχει λόγος".
Ειναι αστειο να εχει φωτος απο το 11.
Αν συνυπολογισει καποιος και την ηλικια της που δεν ειναι νεα, θα επρεπε να βαλει.
Αν ειχε πρόβλημα πελατειακό σίγουρα θα ειχε βάλει, αλλα μάλλον το μαγαζάκι αντέχει στη κρίση και τον ανταγωνισμό παρόλα τα χρόνακια του.
Αυτη η εκδοχη ειναι η μια και ειναι σωστη
Αλλη ειναι οτι απλα δεν θελει να βαλει νεες γιατι εχει ανασφαλεια
αυτο το μοντελο ειναι και το ποιο επιτυχημενο.Καμία ανασφάλεια, πίστεψε με. Χρονια στο κουρμπέτι, χειραφετημένη και με περίσσεια αυτοπεποίθηση.
Οποίος παει, ξερει γιατι παει και ξερει οτι θα περασει καλα. Κάποια πράγματα ρολαρουν απο μόνα τους.
Επιςης δεν ειναι του στυλ 10 ραντεβου την ημέρα (πχ Βερόνικα) για οςο αντέξει. Ενα καλο χαρτζιλίκι παιρνει και αρκετές φορές και ενα καλο γαμήσι χωρίς περεταιρω. Γιατι να μην ειναι ευχαριστημένη με αυτο το μοντέλο ζωής
αυτο το μοντελο ειναι και το ποιο επιτυχημενο.
αγαπητε μου φιλε, ριξε μια ματια,ποσες κοπελες,εχουν σταματησει τελειως.μπορω να σου πω πολλες.θυμησου οτι ολες αυτες ακολουθησαν το ιδιο μοντελο.εκατσαν οσο ηθελαν,και την εκαναν.απλα και ομορφα.Εφοσον δεν παρασυρεσαι και εχεις βαλει καποιους στοχους, και φυσικα δεν περνουν και τα μυαλα αερα
Σιγουρα ειναι πετυχημενο.
Και ειναι υπερβολικα ΠΟΛΛΟΙ λιγες (μην πω μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου) οι κοπελες του χωρου που το πετυχαινουν
Και η Βανεσσα ειναι μια απο αυτες
αγαπητε μου φιλε, ριξε μια ματια,ποσες κοπελες,εχουν σταματησει τελειως.μπορω να σου πω πολλες.θυμησου οτι ολες αυτες ακολουθησαν το ιδιο μοντελο.εκατσαν οσο ηθελαν,και την εκαναν.απλα και ομορφα.
μα και γω δεν διαφωνω.συζητηση κανουμε.(σε λαθος νημα ισως)....Ναι, δεν διαφωνω καθολου. Αλιμονο αν ολοι ειχαμε τον ιδιο τροπο σκεψεις.
Καποιες την ειδαν ετσι, καποιες αλλιως, καποιες αλλιωτικα, και καποιες πασαλιμανιωτικα
Επιλογες τους ειναι αυτες, και μαλιστα ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΕΣ
Δεν κατακρινω ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, απλα μια σκεψη ειπα
Καμια ανασφαλεια. Εδω δεν αλλαξε τιμη τοσα χρονια .!Αυτη η εκδοχη ειναι η μια και ειναι σωστη
Αυτη η εκδοχη ειναι η μια και ειναι σωστη
Έχω στείλει και mail αλλά και σε skype...αλλά...είμαι στο περίμενε... λίγο ακόμα και θα την πληρώσει η πρώην....για τα περαιτέρω blonde44@hotmail.com