Νέα

Black & White sexy photos.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 480K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
ειναι λαθος που κοιταει την καμερα....

δεν συμφωνω
φυγε απο τη θεση του φωτογραφου / καμερας
και πες πως θελει να εστιασει σε καποιο τριτο προσωπο στο χωρο...

tumblr_mrq8q4K1x11sfwv6do1_500.jpg

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν συμφωνω
φυγε απο τη θεση του φωτογραφου / καμερας
και πες πως θελει να εστιασει σε καποιο τριτο προσωπο στο χωρο...

tumblr_mrq8q4K1x11sfwv6do1_500.jpg
υποκειμενικα ολα...εγω ξεκινωντας απο την ματια της μου εβγαλε οτι και το σωμα της ηταν στημενο...
αυτη που εβαλες τωρα πολυ πιο καλη...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
υποκειμενικα ολα...εγω ξεκινωντας απο την ματια της μου εβγαλε οτι και το σωμα της ηταν στημενο...
αυτη που εβαλες τωρα πολυ πιο καλη...

Ειναι εντελως λαθος η φωτο , 0 μηδεν απο εμενα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
που βλεπεις το λαθος ?

και δεν μπορεις να δωσεις ουτε ενα τγια??? :)

εσυ δεν το ειδες το λαθος αγαπητη ?? απολυτο 0 παιρνει ... για να μην αρχιζω και δινω και αρνητικες βαθμολογιες

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66

το λαθος δεν αποκαλυψες...
ψαχνεις την τελεια φωτο ???

για μενα σημερα ειναι αυτη

tumblr_mr43plicae1sevgnvo1_500.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
δεν το ειδα αγαπητε μου
γι αυτο σε ρωτησα...να μαθαινω...

tumblr_mqgi92CqaN1rv9xbeo1_500.jpg

ο καθρεπτης δεν ειναι γι αυτην ειναι για μας , αλλα το κλιμα της φωτο θελει να μας περασει την αισθηση οτι ειναι μονη της , και εμεις απλα παρακολουθουμε κρυφα ( γι αυτο και ο καθρεπτης , σκοταδια κτλ  ) .. επειδη ομως στο δικο του σεναριο ( του φωτογραφου ) ο καθρεπτης ειναι γι αυτην εχει κανει μεγαλο φαουλ , μια τυπισσα που θελει καθρεπτη και ειναι ερωτευμενη με την ομορφια της και τον ευατο της και θελει να χαιδευετε μπροστα στον καθρεπτη για να βλεπετε και να φτιαχνεται με την παρτη της , δεν μπορει να υπαρχει στιγμη που να μην κοιτιέται ,ειδικα αν ειναι μονη της , θελει να την βλεπει να αγγιζεται , καθε αγγιγμα που κανει κοιταει στον καθρεπτη για να δει πως φαινεται , αυτο ειναι που την φτιαχνει , την μονη στιγμη που μπορουμε να δικαιολογησουμε οτι δεν θα κοιταξει το ευατο της και θα εχει ισως κλειστα τα ματια ειναι οταν τελειωνει ... αλλα σιγουρα δεν ειναι σε αυτη την στιγμη οταν τραβηχτηκε η φωτογραφια , τα ποδια της δεν θα ηταν ετσι , τα χερια της δεν θα ηταν και τα δυο διπλωμενα , το κορμι της δεν εχει καμια ενταση αρα δεν ειναι στην στιγμη που θελουμε , επισης το κεφαλι της θα ηταν πιο προς τα πισω ...

Ο φωτογραφος δεν πρεπει να εχει δει καμια που να εχει ερωτα με τον καθρεπτη να τελειωνει μπροστα του , και σιγουρα αυτο το μοντελο δεν εχει καμια σχεση με τον καθρεπτη στις ερωτικες στιγμες του ..

Αρα βαθμος φωτο 0

Επισκέπτης
ο καθρεπτης δεν ειναι γι αυτην ειναι για μας , αλλα το κλιμα της φωτο θελει να μας περασει την αισθηση οτι ειναι μονη της , και εμεις απλα παρακολουθουμε κρυφα ( γι αυτο και ο καθρεπτης , σκοταδια κτλ  ) .. επειδη ομως στο δικο του σεναριο ( του φωτογραφου ) ο καθρεπτης ειναι γι αυτην εχει κανει μεγαλο φαουλ , μια τυπισσα που θελει καθρεπτη και ειναι ερωτευμενη με την ομορφια της και τον ευατο της και θελει να χαιδευετε μπροστα στον καθρεπτη για να βλεπετε και να φτιαχνεται με την παρτη της , δεν μπορει να υπαρχει στιγμη που να μην κοιτιέται ,ειδικα αν ειναι μονη της , θελει να την βλεπει να αγγιζεται , καθε αγγιγμα που κανει κοιταει στον καθρεπτη για να δει πως φαινεται , αυτο ειναι που την φτιαχνει , την μονη στιγμη που μπορουμε να δικαιολογησουμε οτι δεν θα κοιταξει το ευατο της και θα εχει ισως κλειστα τα ματια ειναι οταν τελειωνει ... αλλα σιγουρα δεν ειναι σε αυτη την στιγμη οταν τραβηχτηκε η φωτογραφια , τα ποδια της δεν θα ηταν ετσι , τα χερια της δεν θα ηταν και τα δυο διπλωμενα , το κορμι της δεν εχει καμια ενταση αρα δεν ειναι στην στιγμη που θελουμε , επισης το κεφαλι της θα ηταν πιο προς τα πισω ...

Ο φωτογραφος δεν πρεπει να εχει δει καμια που να εχει ερωτα με τον καθρεπτη να τελειωνει μπροστα του , και σιγουρα αυτο το μοντελο δεν εχει καμια σχεση με τον καθρεπτη στις ερωτικες στιγμες του ..

Αρα βαθμος φωτο 0
εισαι και φωτογραφος  :rockon:

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
'
τα μονα φωτεινα σημεια ειναι τα δαχτυλα της (εκτος απ το πουκαμισο του - στο οποιο εχω ετσι κι αλλιως αδυναμια)

τα δαχτυλα της λοιπον τον αγγιζουν με τετοιο τροπο στον ωμο και ιδιαιτερα στον αυχενα, που βλεπεις το κεφαλι του να γερνει λιγο και να θελει να ακουμπησει πανω στην παλαμη της,κι ενω δεν φαινονται προσωπα η βλεμματα, ειναι μια στιγμη γεματη ενταση καλωσορισματος θα ελεγα, οχι αποχορισμου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
το λαθος δεν αποκαλυψες...
ψαχνεις την τελεια φωτο ???

για μενα σημερα ειναι αυτη

Τον λογο στο εγραψα αλλα βιαζεσαι .. οπως ειδες δεν εγραψα μια γραμμη , αλοιμονο αν καθε φωτο ηταν μια γραμμη , για μενα σημερα ειναι αυτη

Βγαζει πιο κοριτσιστικη , πιο γλυκια , πιο ρομαντικη , μπορει να εχει λιγοτερο παθος απο αυτη που προτεινες εσυ και ισως να ειναι η συνεχεια της δικης μου φωτο η δικη σου , αλλα τα χερια της δειχνουν οτι δεν ειναι πιτσιρικα ( παρεπιπτωντος ειναι πανεμορφα ) αλλα αυτο το πιασιμο πισω απο το σβερκο της δινει μια φρεσκαδα στις αισθησεις , ειναι classy το πως εχει μπλεξει καποια απο τα δακτυλα της ..και το λυγισμα του καρπου της ειναι απιστευτα αισθησιακο..
Ισως ειναι πιο ωραια γιατι δειχνει οτι ακομα ειναι στο "παιχνιδι" , φανταστικη στιγμη αυτη , σιγουρα χαμογελαει και το προσωπο της θα εκπέμπει ερωτισμο.

Αρα αυτη που διαλεξα εγω ειναι καλυτερη  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
εισαι και φωτογραφος  :rockon:

προσπαθω να παρατηρω οσο μπορω καλυτερα ... Οσο γα φωτογραφος παιζει να μην υπαρχει χειροτερος απο εμενα , ισως και τυφλος να βγαζει καλυτερες φωτο απο εμενα  :2funny:

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66

Αρα βαθμος φωτο 0

οσο γι αυτην τη φωτο συμφωνω μαζι σου, δεν την θεωρω και καλυτερη απο την αλλη
την πρωτη στην οποια αναφερθηκε ο kartakhs...

νομισα πως σ εκεινη εβαλες 0

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
οσο γι αυτην τη φωτο συμφωνω μαζι σου, δεν την θεωρω και καλυτερη απο την αλλη
την πρωτη στην οποια αναφερθηκε ο κατρακης...

νομισα πως σ εκεινη εβαλες 0

Πας να τα μπαλωσεις μου φαινεται ......
Δεν συγκρινα καμια φωτο ,ειπα οτι αυτη με τον καθρεπτη ηταν και ειναι λαθος ...

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Τον λογο στο εγραψα αλλα βιαζεσαι .. οπως ειδες δεν εγραψα μια γραμμη , αλοιμονο αν καθε φωτο ηταν μια γραμμη , για μενα σημερα ειναι αυτη

Βγαζει πιο κοριτσιστικη , πιο γλυκια , πιο ρομαντικη , μπορει να εχει λιγοτερο παθος απο αυτη που προτεινες εσυ και ισως να ειναι η συνεχεια της δικης μου φωτο η δικη σου , αλλα τα χερια της δειχνουν οτι δεν ειναι πιτσιρικα ( παρεπιπτωντος ειναι πανεμορφα ) αλλα αυτο το πιασιμο πισω απο το σβερκο της δινει μια φρεσκαδα στις αισθησεις , ειναι classy το πως εχει μπλεξει καποια απο τα δακτυλα της ..και το λυγισμα του καρπου της ειναι απιστευτα αισθησιακο..
Ισως ειναι πιο ωραια γιατι δειχνει οτι ακομα ειναι στο "παιχνιδι" , φανταστικη στιγμη αυτη , σιγουρα χαμογελαει και το προσωπο της θα εκπέμπει ερωτισμο.

Αρα αυτη που διαλεξα εγω ειναι καλυτερη  ;)

η δικια μου καλυτερη μου  βγαζει πιο ζεστο συναισθημα, μιας και αγγιζει τα μαλλια του,
και λενε οταν αφηνεις τον αλλον να παιξει με τα μαλλια σου, παραδινεις καθε καστρο, χωρις ν' αντισταθεις... το πιστευω αυτο

αλλα χαιρομαι που εβαλα και τη δικια σου 'καλυτερη'  ;)

Επισκέπτης
προσπαθω να παρατηρω οσο μπορω καλυτερα ... Οσο γα φωτογραφος παιζει να μην υπαρχει χειροτερος απο εμενα , ισως και τυφλος να βγαζει καλυτερες φωτο απο εμενα  :2funny:
οταν εχω χρονο ειναι ενα απο τα χομπυ μου , με μια Canon EOS 650

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom