redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αυτα ειναι τυπε
πρωτα τους δερνεις με καρατε και μετα τους πυροβολεις
Τους παιδεραστες και τους τρελους δικε μου
αυτα ειναι τυπε
πρωτα τους δερνεις με καρατε και μετα τους πυροβολεις
πες του να παει να γαμηθει του κωλογυφτα του βρωμιαρη...
πες του να παει να γαμηθει του κωλογυφτα του βρωμιαρη...
για τους πιο παρατηρητικους,δεν ειναι οπλο χειρος αυτο που κραταει,πχ πιστολι αλλα καραμπινα που εχει κοψει ολη την κανη της...Τρελαίνομαι για John Aleksiou με Smooth Criminal απο πίσω!
ειναι σε ρεμιξΤρελαίνομαι για John Aleksiou με Smooth Criminal απο πίσω!
Kαι γιατι να το κανει αυτο, μειωνει τον θορυβο;για τους πιο παρατηρητικους,δεν ειναι οπλο χειρος αυτο που κραταει,πχ πιστολι αλλα καραμπινα που εχει κοψει ολη την κανη της...
για τους πιο παρατηρητικους,δεν ειναι οπλο χειρος αυτο που κραταει,πχ πιστολι αλλα καραμπινα που εχει κοψει ολη την κανη της...
ντε και καλα οτι εχει περιστροφο στο ζωναρι να το κουβαλαει μαζι του,για πρακτικους λογους φορητοτητας δηλαδη..Kαι γιατι να το κανει αυτο, μειωνει τον θορυβο;
το καλυτερο βιντεο του ηταν το χθεσινο,που το κατεβασε μετα...που ηταν πιωμενος με τον αλλον τον αθιγγανο μαζι και ελεγαν βλακειες και εβριζανο δασκαλος ειναι θεος!
το ειδα και εγω τυπε οτι το εσβησε μετα,ηταν καλό ;)το καλυτερο βιντεο του ηταν το χθεσινο,που το κατεβασε μετα...που ηταν πιωμενος με τον αλλον τον αθιγγανο μαζι και ελεγαν βλακειες και εβριζαν
και το αλλο με τις ζεμπεκιες το χθεσινο,χαχαχατο ειδα και εγω τυπε οτι το εσβησε μετα,ηταν καλό ;)
και το αλλο με τις ζεμπεκιες το χθεσινο,χαχαχα
ελα ρε γυφτος και ιδεολογος δεν παιζει...+1
τα μουνοπανα... η σχολη για σταχτη στα ματια ειναι ξέρεις τι λεφτα βγαζουνε απο τα ναρκωτικα? Πανω στο Μενιδι? οι βρωμιαριδες ... ειναι και αναρχικος ο κωλογυφτος και θελει ΣΥΡΙΖΑ για να πουλαει την πρεζα και να σκοτωνουν αθωα και αρρωστα παιδια.