Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 1.196
κ εγω όσες φορές έχω παέι μια χαρά κ από καθαριότητα και από εξυπηρέτηση!
Τώρα εξηγείται γιατί δεν πάει στα ραντεβού και στήνει τους συναγωνιστές!!!Τα ξενοδοχεία μπερδεύει. Αλλού τους κλείνει ραντεβού και αλλού πάει!!Μάλλον μπέρδεψες να ξενοδοχεία κοπελιά...
κ εγω όσες φορές έχω παέι μια χαρά κ από καθαριότητα και από εξυπηρέτηση!
Ποιά δωμάτια έχουν καθρέπτη στο ταβάνι;
Ούτε και εγώ θυμάμαι... απλά όσες φορές έχω πάει μόνο μια φορά το πέτυχαοτι μερικα εχουν καθρεπτη στο ταβανι εχουν,αλλα δε νομιζω να θυμαται καποιος τον αρ. δωματιου.
παρε τηλ και ρωτα το πολυ πολυ ή αν πας ζητα το αν σου αρεσει.
Έχεις μπει στο πρόγραμμα μου, να ξέρεις. Αν κ μαζί σου σκέφτομαι σουίτα με τζακούζι 3ωρο κ πάνω...Για σας, στο δεύτερο και τρίτο όροφος πολλά είναι με καθρέπτες από πάνω
αααοκΈχεις μπει στο πρόγραμμα μου, να ξέρεις. Αν κ μαζί σου σκέφτομαι σουίτα με τζακούζι 3ωρο κ πάνω...
Πάντως ο τέταρτος όροφος που πήγα πρώτη φορά είναι πολύ καλός! Πολύ καλή δουλειά!
Να αναφέρω και κάτι άσχετο γιατί κάποιοι πηγαίνουν στα ραντεβού τους χωρίς έξτρα μετρητά ή κάρτα.
Στη σελίδα του Bill λέει "Το Σάββατο σας παρέχουμε δωρεάν τα πρώτα σας ποτά".
Αυτό είναι κάπως παραπλανητικό καθώς αν παραγγείλεις Σάββατο ποτά, θα τα πληρώσεις κανονικά.
Σε ερώτηση στην ρεσεψιόν γιατί γράφει έτσι στο site, η απάντηση ήταν πως λέγοντας ποτά εννοούμε καφέ η κρασί.
Οπότε προσοχή μήπως δεν έχετε τυχόν μαζί σας έξτρα χρήματα.
Πολυ σωστός τύπε, εξαιρετικός ο 4οςΠάντως ο τέταρτος όροφος που πήγα πρώτη φορά είναι πολύ καλός! Πολύ καλή δουλειά!
Να αναφέρω και κάτι άσχετο γιατί κάποιοι πηγαίνουν στα ραντεβού τους χωρίς έξτρα μετρητά ή κάρτα.
Στη σελίδα του Bill λέει "Το Σάββατο σας παρέχουμε δωρεάν τα πρώτα σας ποτά".
Αυτό είναι κάπως παραπλανητικό καθώς αν παραγγείλεις Σάββατο ποτά, θα τα πληρώσεις κανονικά.
Σε ερώτηση στην ρεσεψιόν γιατί γράφει έτσι στο site, η απάντηση ήταν πως λέγοντας ποτά εννοούμε καφέ η κρασί.
Οπότε προσοχή μήπως δεν έχετε τυχόν μαζί σας έξτρα χρήματα.
Λοιπόν παίδες, πρώτη φορά θα πάω σε τέτοιο ξενοδοχειο. Και έχω διαλέξει το bill επειδή έχω ακούσει καλές κριτικές.
Γνωρίζει κανείς ποιες είναι οι ώρες αιχμής; Μεσημεράκι καλά είναι;
Επιπλέον, σκέφτομαι να πάω πρώτος λίγη ώρα πριν, και μετά να έρθει το call girl. Γίνεται να είμαι στο δωμάτιο και να έρθει εκείνη μετά πάνω, ή πρέπει να την περιμένω κάτω; Αν την περιμένω στο δωματιο, μπορεί να έρθει κατευθείαν εκεί ή χρειάζεται να ρωτήσει τη ρεσεψιόν;
Πας στο δωμάτιο και περιμένεις.Απλα.!!Τίποτα άλλο!Λοιπόν παίδες, πρώτη φορά θα πάω σε τέτοιο ξενοδοχειο. Και έχω διαλέξει το bill επειδή έχω ακούσει καλές κριτικές.
Επιπλέον, σκέφτομαι να πάω πρώτος λίγη ώρα πριν, και μετά να έρθει το call girl. Γίνεται να είμαι στο δωμάτιο και να έρθει εκείνη μετά πάνω, ή πρέπει να την περιμένω κάτω; Αν την περιμένω στο δωματιο, μπορεί να έρθει κατευθείαν εκεί ή χρειάζεται να ρωτήσει τη ρεσεψιόν;
καλα ειναι μεσημέρι αδερφέ. Μπορεις να πας στο δωμάτιο και να περιμενεις εκει.στελνεις το νουμερο του δωματιου στο callgirl και έρχεται εκειΛοιπόν παίδες, πρώτη φορά θα πάω σε τέτοιο ξενοδοχειο. Και έχω διαλέξει το bill επειδή έχω ακούσει καλές κριτικές.