Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
σουιτα ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις πας στο πρωτο 22 ευρωπλακα κανεις; πολλα ειναι.. αλλου με τζακούζι μεσα για 4 ωρες περιπου θελουν 35 με 40ευρω
σουιτα ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις πας στο πρωτο 22 ευρωπλακα κανεις; πολλα ειναι.. αλλου με τζακούζι μεσα για 4 ωρες περιπου θελουν 35 με 40ευρω
και τα δυο απο ηχομονωση ειναι γαμησε τα
καλα στο 5ο οροφο του ατλαντικ γινεται ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ !
ελεγα να γραψω κριτικη για το χοτελι αλλα με τετοια ηχομονωση και να εχει γεμισει ολος ο 5ος οροφος ρωσσιδες που πηδιουνται αβερτα γινεται της ΚΑΡΑΚΑΡΙΟΛΑΣ στον 5ο
οποια στιγμη της ημερας και να παει κανενας μεσημερι-απογευμα-βραδυ δεν καταλαβαινεις τι γαμας απο τις πολλες φωνες
τρεις φορες πηγα και τις τρεις επεφταν τα ξεκωλιασματα
οχι τιποτα αλλο δεν μπορουσα να συγκεντρωθω να γαμησω σαν ανθρωπος
οποιος παντως γουσταρει να παιρνει αυτι...5ος οροφος ατλαντικ...γαμησια ολη μερα ...ολος ο οροφος ειναι ρωσσιδια
60 ευρω 3,5 ωρες
εδω μιλαμε για το ξενοδοχειο οχι για κοριτσια.
το σχολιο σας λοιπον ειναι
ΥΓ
ακριβη ειναι πες τους χαιρετισματα.
οπουδηποτε πας με 30-40 ευρω τα εχεις ολα.
μεχρι σαμπανια κερασμενη.
ακου 60 ευρω. γελαει ο κοσμος
κ γω τα λεω κ μου λεει οτι πληρωνεις παίρνεις
Της τρελοπουτανάρας γινόταν το μεσημέρι στο ναό του Βασιλείου. Δωμάτια ούτε για δείγμα, κόσμος στο σαλόνι αναμονή και η κοπέλα στη ρεσεψιόν ( βρε μήπως φέρνει λίγο στη Γωγώ Τσιαμπά ??? ) να τρέχει πέρα δώθε μοστράροντάς μας τα μεγάλα μπομπόνια της σε βερσιόν πάνω κάτω. Τελικά, μετά από αναμονή ο τέταρτος όροφος μας υποδέχθηκε φιλόξενα.
Καλησπέρα παίδες. Επειδή δεν έχω καμία εμπειρία από ημιδιαμονής, λύστε μου αν μπορείτε κάποιες πρωτάρικες απορίες.
1) Το check-in γίνεται με στοιχεία, δίνεις ταυτότητα κλπ;
2) Ποιες είναι οι μέρες και ώρες αιχμής;
3) Αλλάζονται τα σεντόνια μετά από κάθε επισκέπτη ή να πάω σε κάποιο ακριβότερο;
4) Πόσες ώρες είναι η ημιδιαμονή στο Bill;
5) Υπάρχει room service αν θελήσω ένα ποτό;
6) Tέλος, μια ερώτηση που δεν αφορά στο ξενοδοχείο καθαυτό, αλλά στη διαδικασία κλεισίματος ραντεβού με την κοπέλα. Γίνεται να της ζητήσω να κλείσει εκείνη δωμάτιο και να πάω εγώ σαν επισκέπτης (ώστε να μη δώσω στοιχεία στη ρεσεψιόν) ή είναι τελείως ασυνήθιστο να ζητάς κάτι τέτοιο;
τι πριβε???καλημρρα.prive...
Μάλλον μπέρδεψες να ξενοδοχεία κοπελιά...καλημρρα.prive...