SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 18.459
- Πόντοι
- 3.796
Ζητειται ηχομονωση
Από πέρυσι γιορτές (Χριστούγεννα) ήταν χαλασμένο...ακόμη δε το άλλαξαν ??Σήμερα στο δωμάτιο 43 ,χαλασμένο τηλέφωνο μπάνιου, είχε τρυπα και εβγαινε πίδακας νερου,απαράδεκτο
@pastelios ..Από πέρυσι γιορτές (Χριστούγεννα) ήταν χαλασμένο...ακόμη δε το άλλαξαν ??
Σιγά μην το έφτιαχνανΑπό πέρυσι γιορτές (Χριστούγεννα) ήταν χαλασμένο...ακόμη δε το άλλαξαν ??
Απ οτι φαίνεται όχιΑπό πέρυσι γιορτές (Χριστούγεννα) ήταν χαλασμένο...ακόμη δε το άλλαξαν ??
παω τωρα.....χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!
Prive pastelie μέχρι να σβήσει ο ήλιος . Είμαι πολύ ικανοποιημένος εως τώρα ,,,,,φτιαχτε τα γαμω κλιματιστικα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
Ε ναι δεν είναι όλα οκ....Κάποια είναι αρχαία...φτιαχτε τα γαμω κλιματιστικα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
Τι κάποια... Σχεδόν όλα για πέταμα είναι...Ε ναι δεν είναι όλα οκ....Κάποια είναι αρχαία...
Δεν μου ερεσει καθόλου!!!.. Είμαι λίγο περίεργος!!! Θέλω συγκεκριμένα δωμάτια!!!!Prive pastelie μέχρι να σβήσει ο ήλιος . Είμαι πολύ ικανοποιημένος εως τώρα ,,,,,
Τι κάποια... Σχεδόν όλα για πέταμα είναι...
Άσε σου λέω σήμερα σπαστικα άγρια...πρεπει να το δούνε αυτο
Αυτό που είπες για το κρύο πάντως έχει ξεφύγει εκεί μέσα .Σκέφτομαι το εξής παιδια,πόσα άλλα μέλη του μπου που δεν με εχουν συναντησει και ξέρουν το νημα μου,να με έχουν δει στη ρεσεψιον και απλά να μην ήξεραν οτι είμαι εγω
ειμαστε τυχεροι που δεν εχουμε παθει ακομα!!!!!!!!!Αυτό που είπες για το κρύο πάντως έχει ξεφύγει εκεί μέσα .
Ήμουνα πριν δύο εβδομάδες βράδι και κόντεψα να πάθω πνευμονία
Δεν ξανά πάω πιστεύω το πριβε είναι καλύτεροειμαστε τυχεροι που δεν εχουμε παθει ακομα!!!!!!!!!
Και εγω ημουν βραδυ πριν 2 εβδομάδες και οντως πολύ κρυοΑυτό που είπες για το κρύο πάντως έχει ξεφύγει εκεί μέσα .
Ήμουνα πριν δύο εβδομάδες βράδι και κόντεψα να πάθω πνευμονία
Price έχεις πάει τώρα κοντά . Είναι καλύτεραΚαι εγω ημουν βραδυ πριν 2 εβδομάδες και οντως πολύ κρυο