Πικο Απικο
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ποσο θα σου παει το δωματιο;Έχω 8ωρο ραντεβού κ θέλω να δω πόσα περίπου θα μου φύγουν
Ποσο θα σου παει το δωματιο;Έχω 8ωρο ραντεβού κ θέλω να δω πόσα περίπου θα μου φύγουν
Έχει κανείς φωτογραφία τον τιμοκατάλογο του Bill με τα ποτά ???
Έχω 8ωρο ραντεβού κ θέλω να δω πόσα περίπου θα μου φύγουν
Ναι,αλλά μουνάραΝα σημειώσω και το μαυροτσουκαλο ρεσεψιονιστρια του billara....Πιο αντιπαθητική και αγέλαστη πεθαίνεις....
Μπορει να ζηλευει που δεν της λεει κανεις να τον συνοδεψει στο δωματιο!Να σημειώσω και το μαυροτσουκαλο ρεσεψιονιστρια του billara....Πιο αντιπαθητική και αγέλαστη πεθαίνεις....
Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Αν κάποιος είχε διαφορετική εμπειρία, ας ενημερώσει παρακαλώ!Πηγα χθες τπτ δεν ζητησαν
35 την ημέρα εννοείς ;;; Και Παρασκευή έως Κυριακή είναι 40 την ημέρα ;;; Σκευτομε να μεινο 4 μέρες εκεί και να καλό κολ γκιρλ στο δωμάτιο που θα μένω 2 φορές την ημέρα!!!! Δεν γίνεται αλλιώς να ξεχαρμανιάσω22 Ευρώ για ημιδιαμονή. Για διανυκτέρευση 35 ευρώ Δευτέρα εως Πέμπτη, και 40 ευρώ Παρασκευή εως Κυριακή.
τπτ δεν γινεται φιλοςΚαλησπέρα!
Ξέρουμε αν λόγω covid στο Bill θερμομετράνε εσένα ή/και την κοπέλα? Ξέρω ότι γίνεται στον Πρίαμο και ειλικρινά θα ήθελα να το αποφύγω για πολλούς λόγους
Ευχαριστώ.
Μην περασεις απο την Τροχαια μπροστα!Τωρα με την τελευταια καραντίνα ειχε κανενας θεμα με τις μετακινησεις προς το κεντρο και συγκεκριμενα μεταξουργειο ? πως πηγενατε στο bill ?
Τωρα με την τελευταια καραντίνα ειχε κανενας θεμα με τις μετακινησεις προς το κεντρο και συγκεκριμενα μεταξουργειο ? πως πηγενατε στο bill ?