adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.714
Αμε γνωρίζω
να κανονισουμε παρτουζα>???Αμε γνωρίζω
τιιιιιι?Αχχχα,δεν ...έχει σχέση με ένας....αλα έχουμε μιλήσει πολλά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ξέρω τη τής αρέσει!...αχμμμ
Τέτοια ξινομούρα σε ρεσεψιόν δεν έχω ξαναδεί. Τόσο καιρό εκεί δε λένε να την αλλάξουνε με τίποτα επιτέλους? Δε τη κουνάει κανένας. Τόσο μέσον έχει αυτή?Την μελαχρινή;
Μου αρέσει η Ντίνα λοιπόν. Φαίνεται ζόρικη. Φαντάζομαι να την χαϊδολογάω στη ρεσεψιόν και αυτή ταυτόχρονα να δίνει αυστηρές εντολές στο προσωπικό, για άμεση εξυπηρέτηση των επισκεπτών (να τρώω και εγώ το μπινελίκι μου, ενώ της βάζω χέρι) .Τέτοια ξινομούρα σε ρεσεψιόν δεν έχω ξαναδεί. Τόσο καιρό εκεί δε λένε να την αλλάξουνε με τίποτα επιτέλους? Δε τη κουνάει κανένας. Τόσο μέσον έχει αυτή?
Ντίνα τη λένε, τρομάρα της.
@antriannaxxx γνωρίζεις όλες τις ρεσεψιονίστ στο ξενοδοχείο αυτό;;;
Η Ντίνα ποια από όλες είναι;Μου αρέσει η Ντίνα λοιπόν. Φαίνεται ζόρικη. Φαντάζομαι να την χαϊδολογάω στη ρεσεψιόν και αυτή ταυτόχρονα να δίνει αυστηρές εντολές στο προσωπικό, για άμεση εξυπηρέτηση των επισκεπτών (να τρώω και εγώ το μπινελίκι μου, ενώ της βάζω χέρι) .
Μαστίγιο τα μάτια τηςΗ Ντίνα ποια από όλες είναι;
Μια αυστηρή λίγο που φοράει κάτι κολάν;;;
κι ομως αματουρ κοριτσι του χωρου που εβλεπα και που την ξερει πιο προσωπικα,μου εχει πει οτι ειναι ψυχουλα και πολυ ευγενικη γενικοτερα.Τέτοια ξινομούρα σε ρεσεψιόν δεν έχω ξαναδεί. Τόσο καιρό εκεί δε λένε να την αλλάξουνε με τίποτα επιτέλους? Δε τη κουνάει κανένας. Τόσο μέσον έχει αυτή?
Και ψυχούλα, και ευγενική??? Αφού σου δίνει το κλειδί, ή τη κάρτα γιά το δωμάτιο λές και σου κάνει χάρη.........κι ομως αματουρ κοριτσι του χωρου που εβλεπα και που την ξερει πιο προσωπικα,μου εχει πει οτι ειναι ψυχουλα και πολυ ευγενικη γενικοτερα.
ισως η δουλεια και οι συναναστροφες της εκει της βγαζουν ενα τετοιο προσωπο προς τα εξω.
εννοουσε στην προσωπικη της ζωη και οχι στην επαγγελματικη.Και ψυχούλα, και ευγενική??? Αφού σου δίνει το κλειδί, ή τη κάρτα γιά το δωμάτιο λές και σου κάνει χάρη.........
Την πέτυχα σήμερα και έπαθα πλάκα.. Ξαφνιάστηκα..Μάγκες τι μουνι είναι αυτό στη ρεσεψιόν, ένα ξανθο πανέμορφο, 9+ το βράδυ τη πέτυχα
λαθρο απο Αραβια ειναιΤέτοια ξινομούρα σε ρεσεψιόν δεν έχω ξαναδεί. Τόσο καιρό εκεί δε λένε να την αλλάξουνε με τίποτα επιτέλους? Δε τη κουνάει κανένας. Τόσο μέσον έχει αυτή?
το 27 τυπε !Υπάρχει κάποιο δωμάτιο με καθρέφτη στο ταβάνι;
Ευχαριστώ τυπε.. Θα δοκιμαστεί το 27το 27 τυπε !