file mathiou boris na grapsis tin ebiria sou sinoptika?ti se xalase?thanks
Δεν είπα πως με χάλασε πολύ κάτι. Θα μπορούσα να μιλάω πολύ ώρα γιαυτό το θέμα αλλά θα προσπαθήσω να εστιάσω στα βασικά.
Είναι πολύ όμορφη. Με πολύ ωραίο σώμα (τότε, γιατί έχω να τη δω αρκετό καιρό). Είναι μια κατηγορία μόνη της. Δε θα την χαρακτήριζα ούτε PSE, αλλά ούτε και GFE. Και δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι ανάμεσα σ' αυτά τα δύο. Είναι κάτι έξω απ' αυτά. Τι θέλω να πω μ' αυτό; Πχ την 2η φορά που την συνάντησα με το που μπαίνει μέσα στο δωμάτιο μου λέει "ξάπλωσε" (ανάσκελα για να μου φορέσει το προφ.) Της είπα πως νιώθω λίγο άβολα, σαν να πρόκειται να με εξετάσει ο γιατρός. Και η απάντηση της ήταν: "έχω ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που το ακολουθώ κλπ". Κάτι σαν δουλεύω με τις οδηγίες χρήσης...
Αν σκοπεύεις να την συναντήσεις και θες περισσότερες λεπτομέρειες είμαι στη διάθεση σου. Αυτά που ξέρω όμως είναι αυτά που έκανε την Άνοιξη. Βέβαια, απ' ότι διαβάζω στις κριτικές της δεν πρέπει να έχει αλλάξει και πολύ. Ίσως και καθόλου. Είναι μια πολύ ωραία Ρωσίδα, που δυστυχώς δουλεύει "διαφορετικά"...