loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ααααα ειναι μια γνωστη μου λοδινο κ λεει "υπεροχα"...Αγγλια....και εδω πολυ χιονη....
τι σε πηρε απο κατω ρε?!
ααααα ειναι μια γνωστη μου λοδινο κ λεει "υπεροχα"...Αγγλια....και εδω πολυ χιονη....
Τυπε ειπα μπυρα ετσι λογω παραδοσης στις παμπ....
Αν και δε πίνω μπίρα....προτιμώ βότκα βότκα βότκα
ααααα ειναι μια γνωστη μου λοδινο κ λεει "υπεροχα"...
τι σε πηρε απο κατω ρε?!
Και τι δεν με πηρε.....κυριοτερα βεβαια η δουλεια στην ελλαδα....γαμηθηκε....και ηρθα εδω να ξεφυγω λιγο...ειχα και εδω μια σχεση...και μας το παιζει ψιλοκουκουρουκου....γαματα...και αλλα πολλα....υποδειεστεραααααα ειναι μια γνωστη μου λοδινο κ λεει "υπεροχα"...
τι σε πηρε απο κατω ρε?!
μεσα...και μετα παμε στο αγαπημενο τραγουδι να χορεψουμε κιολας?παμε στο θρεντ αγαπημενο ποτο να τα πιουμε ολοι μαζι
θα ακουστω γραφικη και γρια αλλα αμα εχουμε υγεια ειναο λογος για παρτυ!!!ολα τα αλλα στα @@ σου....Και τι δεν με πηρε.....κυριοτερα βεβαια η δουλεια στην ελλαδα....γαμηθηκε....και ηρθα εδω να ξεφυγω λιγο...ειχα και εδω μια σχεση...και μας το παιζει ψιλοκουκουρουκου....γαματα...και αλλα πολλα....υποδειεστερα
Τυπε και να σκεφτεις παντα ημουν ατομο υπερ αισιοδοξο και χαβαλε...ανιγουει...εδω παει να μας παρει απο κατω εμας που ειμαστε 25 ρε
αν εσυ εισαι πανω απο 40 μια χαρα εισαι...
Αυτο παλευω να περασω καθε μερα στο μυαλο μου...αλλα...οκ συν το οτι ενω ζουσα εδω 12 χρονια και γυρησα ελλαδα για 5 χρονια,τωρα που ηρθα παλι....δυσκολευομαι να προσαρμοστω...θα ακουστω γραφικη και γρια αλλα αμα εχουμε υγεια ειναο λογος για παρτυ!!!ολα τα αλλα στα @@ σου....
μη μασας ρε...ξεκολλα...θετικα μονο να σκεφτεσαι κ να το γλεντας...Αυτο παλευω να περασω καθε μερα στο μυαλο μου...αλλα...οκ συν το οτι ενω ζουσα εδω 12 χρονια και γυρησα ελλαδα για 5 χρονια,τωρα που ηρθα παλι....δυσκολευομαι να προσαρμοστω...
Τυπε και να σκεφτεις παντα ημουν ατομο υπερ αισιοδοξο και χαβαλε...ανιγουει...
ΟΚ ρε λουκριτια....μη μασας ρε...ξεκολλα...θετικα μονο να σκεφτεσαι κ να το γλεντας...
Οχι ρε εχεις δρομο ακομη....βασικα και εγω μεχρι και περυσι
ημουν αρκετα αισιοδοξος τυπε
αλλα οσο μεγαλωνω βλεπω
σημαδια καμψης.
Δυστυχως
νταξει... μεχρι τα 24 ηταν η βασιλεια μας
Οχι ρε εχεις δρομο ακομη....
ολα καλα....αν συνεχισω ετσι
δεν το βλεπω ;)
παλι καλα που το γεγονος οτι δεν ασχολουμαι
με εξω γκομενες εδω και καιρο... (μηνες βασικα)
μου χει αυξησει κατα πολυ τους φιλους
(εχω χρονο και τον περναω μαζι τους)
ως προς αυτο ειμαστε αψογα....
και στην δουλεια μου υπαρχουν σημαδια βελτιωσης βεβαια
αν συνεχισω ετσι
δεν το βλεπω ;)
αν συνεχισω ετσι
δεν το βλεπω ;)