pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλα ρε παιδιά αυτό το θρέντ γιατί δεν διαγράφεται?έλεος πιά με τις παπαρολογίες για την μαλακία αυτη!
εχει κ χειροτερα θρεντ ρε παθος....χαβαλε κανουμε...καλα ρε παιδιά αυτό το θρέντ γιατί δεν διαγράφεται?έλεος πιά με τις παπαρολογίες για την μαλακία αυτη!
πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ο άνθρωπος;
άσε που πάει και την πέφτει σε μια ηλίθια χοντροκώλα
θα σκάσει η πούστικη κιθάρα από το κακό της, θα της πρηστεί η κλειτορίδα
πωπω εκπληξη!!καλα ε??δεν το περιμενε κανεις.......εφυγε η ναρα ηρθε ο αλεξης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=308681;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote][img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=308681;type=avatar[/img[/URL]] :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
απορώ πως το υποστηρίζει ο κόσμος αυτό το έκτρωμα.
βγάζει ο κόσμος έναν μαλάκα έξω και η παραγωγή τον βάζει μέσα;
σαν να μην σέβονται αυτούς που ψηφίζουν.
αυτο με τη θεαματικοτητα το ξερεις οτι παει απατοΤον βαλανε μηπως και καταφερει ο χαλβας να γαμησει την σαυρα-στελλα
Γιορτεσ ερχονται...ντορος να γινετε... μηπως το δει και κανενασ ανθρωπος γιατι παει απατο !!!!
μπααα.απλα του κανει πλατες η καριομηλα,γνωστη τεκνατζου..το θεμα ειναι ποια θα τον πρωτοπαρει??αυτη η η ναταλια????Τον βαλανε μηπως και καταφερει ο χαλβας να γαμησει την σαυρα-στελλα
Γιορτεσ ερχονται...ντορος να γινετε... μηπως το δει και κανενασ ανθρωπος γιατι παει απατο !!!!
παπαρια φιλε..εκτος απο κυριακη μετα τα ματσακια,δε νομιζω να το βλεπει και κανεις....αυτο με τη θεαματικοτητα το ξερεις οτι παει απατο
γιατι εγω δεν εχω κοιταξει τηλεθεαση αλλα πιστευω οτι ψιλοτσουλαει
αυτο με τη θεαματικοτητα το ξερεις οτι παει απατο
γιατι εγω δεν εχω κοιταξει τηλεθεαση αλλα πιστευω οτι ψιλοτσουλαει
ποιος γαμαει τον πολιστα οταν τραγουδαει ο πετρακης;;;;;;;;;Παιζει ο φωτογενης πολιστας στο απεναντι και οι μουνιτσες προτιμουν να καβλωνουν με αλλα σκηνικα παρα με τον κρητικο που βαζει κωλοδαχτιλα στο βαρελι. Καπου ειχα διαβασει οτι η παραγωγη εριξε τα τρελα λεφτα για το παιχνιδι αλλα με τους ουραγκονταγκους - χιμπατζιδες που βαλανε μεσα ειναι ετοιμοι να βαρεσουν διαλυση γιαυτο και επιμηκυνανε τον χρονο προβολης του παιχνιδιου μηπως και παρουν κανενα φραγκο απο τα χαμενα πισω !!!
αυτες τις μαλακιες καθεσαι και βλεπεις ρε?δεν εχεις πλευστεισον?Η οικειοθελής αποχώρηση της Εβελίνας από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» δίνει σε έναν παίκτη που έχει αποχωρήσει το δικαίωμα να επιστρέψει εάν εκείνος το θέλει. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού όταν ένας παίκτης αποφασίζει να φύγει από το παιχνίδι, ο προηγούμενος που έχει αποχωρήσει έχει το δικαίωμα να επιστρέψει.
Έτσι, σήμερα το βράδυ στο σπίτι του «Big Brother» θα επιστρέψει ξανά ο Αλέξης, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι την προηγούμενη Κυριακή. Ο Αλέξης είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τον κόσμο και να δει τι είχε γίνει όταν εκείνος ήταν μέσα στο παιχνίδι. Αν λοιπόν, εκμεταλλευτεί σωστά την μικρή έξοδό του από το ριάλιτυ ,μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό.
Ελπίζω να μη φτάσει στο τελικό,γιατί δε με βλέπω να γλιτώνω το εγκεφαλικό
αυτες τις μαλακιες καθεσαι και βλεπεις ρε?δεν εχεις πλευστεισον?
Μπα μου χάλασε