Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Επειδή χθες δεν είδα,τι έγινε τελικά φτιάχτηκε αυτή η σχεδία :idiot: :think:
Άντε να ξεκουμπιστούν και οι 2 βλεμμένες υποψήφιες να παίρνει σειρά και το άλλο σιχαμένο δίδυμο(Γιώργος-Στέλλα) :birdman: :birdman:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ο Μοναδικος με τον οποιο θα μπορουσα να κανω παρεα απο εκει μεσα ειναι ο αντωνης..μακαρι το παλικαρι να παρει τα λεφτα και εαν φτασει μεχρι τελικο θα τον ψηφισω..

ο κρητικος το παιζει πολυ ιστορια κι αρχιζει να κουραζει τον κοσμο..απολυτος, ειρωνικος, δεν δεχεται αστεια ενω κανει..πουλαει κρητικοφροσθυνη γιατι ελπιζει να τον ψηφισει η κρητη..εδω εβγαζε κυβερνησεις καποτε το νησι αυτο..

ο γιωργος ειναι καλσικη περιπτωση ελληναρα..λαικος τυπος με τα ουζα του τα μπουζουκια του το μπεγλερι του..δεν μου βγαζει κατι το κακο παντως..

η στελλα ενω ειναι πονηρη πολυ,ειναι και αφελης..ακομα δεν εχει καταλαβει οτι ο αλλος τις πουλουσε ερωτες για να μεινει στο παιχνιδι..

εβελινα-ναρα διακοσμητικα στοιχεια..

ο ηλιας το παιζει αρκετα καλα...ειναι αθωος αλλα οχι τοσο οσο θελει να δειξει..το ματι του γυαλιζει..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Εγώ πάλι η μοναδική που θα μπορούσα να κάνω παρέα  :knockinb: :zfuck: είναι η Νικολέττα :cum: :cum:.Κλασσική ελλεινίδα που θέλει ξεκόλιασμα :fuck1: :fuck2: και σπέρμα στη μάπα :2on1: :birdman: :birdman:.Όλοι οι άλλοι αδιάφοροι και γκόμενες ούτε να μου τραβήξουν μαλακία :tickedoff: :headbang:.Άντε να βάλω και την Νάρα μέσα,αν και πιστεύω ότι θα κάνει ξενέρωτο γαμήσι >:( >:(

Επισκέπτης
ο γιωργος ειναι καλσικη περιπτωση ελληναρα..λαικος τυπος με τα ουζα του τα μπουζουκια του το μπεγλερι του..δεν μου βγαζει κατι το κακο παντως..

Σ'αρέσουν οι λαϊκοί τύποι;;;; :headbang:

Πάντως ο Γιώργος όταν ξεσπάει έχει πολλή πλάκα :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αντωνης κ τα μυαλα στα καγκελα!~ :rockon:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Ο Μοναδικος με τον οποιο θα μπορουσα να κανω παρεα απο εκει μεσα ειναι ο αντωνης..μακαρι το παλικαρι να παρει τα λεφτα και εαν φτασει μεχρι τελικο θα τον ψηφισω..

ο κρητικος το παιζει πολυ ιστορια κι αρχιζει να κουραζει τον κοσμο..απολυτος, ειρωνικος, δεν δεχεται αστεια ενω κανει..πουλαει κρητικοφροσθυνη γιατι ελπιζει να τον ψηφισει η κρητη..εδω εβγαζε κυβερνησεις καποτε το νησι αυτο..

η στελλα ενω ειναι πονηρη πολυ,ειναι και αφελης..ακομα δεν εχει καταλαβει οτι ο αλλος τις πουλουσε ερωτες για να μεινει στο παιχνιδι..

εβελινα-ναρα διακοσμητικα στοιχεια..

ο ηλιας το παιζει αρκετα καλα...ειναι αθωος αλλα οχι τοσο οσο θελει να δειξει..το ματι του γυαλιζει..
σε βρισκω πολυ διαβασμενο πανω στο παιχνιδι!!κριμα ρε φαγανε την ελιναρα μας με τη μια οι καριοληδες!!!!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.141
Πόντοι
6.495
Καλά, κοτζάμ άντρες βλέπετε μπιγκ μπράδερ;

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
εγω παντως ρε μαγκες που ριχνω καμια κλεφτη στη νοβα ειναι το πιο ξενερωτο απο ποτε λεμε!!ετυχε μαλιστα και γνωρισα και τον πατερα της χριστινας (και γαμω τα γκομενακια!!!)..της πουλησε πολυ παραμυθι ο ομορφος (ειμαι πολυ μεγαλος τελικα!) Αλεξης και την εκμεταλλευτηκε πουλωντας της ερωτα κι αυτη κολλησε!!!
αλλη η χαζη η κλασσικη ελεινιδα μπαζολα η στελλα, που δεν βλεπεται και νομιζει οτι ειναι η σουπερ γκομενα,το παιζε δυσκολη στην αρχη στον ομορφο,αλλα μολις αυτος την επεσε στην Χριστινα ετρεξε πισω του να κολλησει πανω του..καμια δεν καταλαβε οτι αυτα εγινα την εβδομαδα που ηταν προτεινομενος???ειδικα αυτη η χαζο στελλα αν δει τι ειπε αυτος οταν βγηκε (ενταξει δεν τρεχει και τιποτα) θα παθει κοκομπλοκο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εγώ πάλι η μοναδική που θα μπορούσα να κάνω παρέα  :knockinb: :zfuck: είναι η Νικολέττα :cum: :cum:.Κλασσική ελλεινίδα που θέλει ξεκόλιασμα :fuck1: :fuck2: και σπέρμα στη μάπα :2on1: :birdman: :birdman:.Όλοι οι άλλοι αδιάφοροι και γκόμενες ούτε να μου τραβήξουν μαλακία :tickedoff: :headbang:.Άντε να βάλω και την Νάρα μέσα,αν και πιστεύω ότι θα κάνει ξενέρωτο γαμήσι >:( >:(
συμφωνω , αλλα να προσθεσω οτι η νικολετα για να στρωσει εκτος απο ξεκωλιασμα θελει και πολυ ξυλο ,γιατι ηταν πολυ δυστροπη.
Τη Ναρα φιλε εγω θα την εσκιζα , δεν εχω παει με μαυρες(εκτος απο μιγαδες) αλλα με αυτη ανετα θα πηγαινα.
Οσο για την Εβελινα ειναι απο τις λιγες πολωνεζες που με ξενερωνουν , δεν ξερω μου μοιαζει παγοκωλωνα πολυ ανεραστο πλασμα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Επίσης πολύ ξενέρωτη μου φαίνεται και η Χριστίνα >:( >:(,μιας και η μόνη που κάνει παρέα είναι αυτή η μαλάκω-σπασαρχίδω Εβελίνα :jerking: :jerking:.Μετά από αυτήν σίγουρα είναι η σειρά της :grin: :grin:.Είναι αύτό που λέμε''δείξε μου τον φίλο σου να σου ποιος είσαι'' ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το κακό με την εβελίνα, με αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει, είναι ότι παλιμπαιδίζει.
επίσης μην ξεχνάτε ότι προέρχεται από άλλη χώρα με διαφορετική νοοτροπία και συνήθειες.

στη νάρα καβλώνω όταν ακούω να μιλάει σπαστά ελληνικά. ειδικά αυτό το θ που το λέει σαν σ είναι όλα τα λεφτά.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Κι εγώ απ'ότι θυμάμαι οι περισσότερες πολωνέζες που έχω γνωρίσει σε στριπ,είναι κρυόκωλες,σπαστικές και κοιτάνε πως να σε αρμέξουν με όσο το δυνατόν λιγότερες υπηρεσίες :rolleyes:.Οπότε κι αυτή η καριόλα η Εβελίνα επιβεβαίωνει αυτόν τον κανόνα >:( :birdman: :birdman: :headbang:.Χύσια στη μάπα να τρως σιχαμένη :2on1: και ψωλές αραπάδων να σου ξεσκίσουν όλες τις τρύπες σου :fuck1: :fuck2:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε πατε καλα;;; ενα παιδακι ειναι η εβελινα...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
θα συμφωνησω...οι 2 αυτες ψωλιτσες ειχαν κανει κολεγια και λαου λαου εδιωχναν οποιους δεν γουσταραν αλλα την πατησαν αφου τωρα ειναι κι οι 2 στον τακο!!!χαχχαχαχαχα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom