apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον αβραμη...
τον αβραμη...
Αρα εχουμε και ειδικο στα πιτογυρα!!!!!!!τον αβραμη...
η γιωτα ποια ειναι τυπε μου ?τυπε μην γινει κανα μπερδεμα
κανει τιποτα κολπα η ριτα στον λιλα και σκασει μυτη η γιωτα και εχουμε μανουρες
και στους εξορκισμους τυπεΑρα εχουμε και ειδικο στα πιτογυρα!!!!!!!
Τύπε το χέσε φακτορ θα κανουμε εννοειται, θα σπασουν τα μηχανακια τηλεθεασης!να δω ποιο θα δημιουργησουμε εν τελει
το μπου μπραδερ
το μαστερ μπουρδελιαρη
το χες φακτορ
η το γκρικ φακερ
Φανταζομαι!!!!!!!!!και στους εξορκισμους τυπε
εχει κανει θητεια και στο α.ορος
αυτος εξορκισε την μαριαννα-μαριλιτα
τυπε αυτο θα ειναι το fear factorΤύπε το χέσε φακτορ θα κανουμε εννοειται, θα σπασουν τα μηχανακια τηλεθεασης!
Φυσικα και θα μεταδιδεται απο τα στουντιο της [glow=red,2,300]Γκωνλονκυνθούς[/glow] ναούμε!
Κριτές θα ειναι η νταρια, ο πορνοπάπος και ο δημητρακης29 σε αυτό το θέμα ειδικα
Fear factor χεσμεντέντυπε αυτο θα ειναι το fear factor
Fear factor χεσμεντέν
Με παρουσιαστη εσένα που θα ενθαρρυνεις τους διαγωνιζομενους να ξεπερασουν τους φοβους τους και να τον χωσουν στο στομα της σαπιοδοντας νυφης του σατανά
και στους εξορκισμους τυπε
εχει κανει θητεια και στο α.ορος
αυτος εξορκισε την μαριαννα-μαριλιτα
Fear factor χεσμεντέν
Με παρουσιαστη εσένα που θα ενθαρρυνεις τους διαγωνιζομενους να ξεπερασουν τους φοβους τους και να τον χωσουν στο στομα της σαπιοδοντας νυφης του σατανά
ολοι οι νεγροι εχουν ασπρες πατουσες και παλαμες βεβαια αλλοι πιο ανοιχτοχρωμες και αλλοι πιο σκουροχρωμες.Η μαυρούλα έχει λευκές πατούσες
η κιθαρα ηταν δωρο για να θυμασαι τις κρυες νυχτες του χειμωνα στο κελιΦυσικά....15 χρόνια ήμουν στο Άγιον Όρος,και επέστρεψα στα κοσμικά το 2000...με τη νέα χιλιετία έσκισα τα ράσα
ολοι οι νεγροι εχουν ασπρες πατουσες και παλαμες βεβαια αλλοι πιο ανοιχτοχρωμες και αλλοι πιο σκουροχρωμες.
Εισαι ακεφος χύστη μου? Δεν πηγες αννουλα αυτη την βδομαδα?
Εισαι ακεφος χύστη μου? Δεν πηγες αννουλα αυτη την βδομαδα? http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_020.gif[/img[/URL]]
[/quote]νο μανει νο χανει :2funny:
τις ευχες που σου δωσα το πρωι τις ειδες; αυριο θα σου ευχηθω και μπολικο χρημα.....νο μανει νο χανει