Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ου
ουυυυ

προτάσεις

περσόνας γιατί είναι ο περσόνας
αλίντισσα για να καβλώνει τους γαμιάδες
παπαγιώργος για να μας ψαρώνει με τα παρασκήνια
βελβι, η απαραίτητη βίγκαν
γιανεβαν για το κρέιζι της υπόθεσης
αυτόν που έβγαζε σε ένα ctθρεντ στη φόρα το πώς γάμαγε ο άλλος που του είχε πει η μανδάμ
νίτσα γιατί μπιγκ μπράδερ χωρίς κίνκι σεξ δεν λέει
τρεζ γιατί κάποια στιγμή πρέπει να βγουν και τα δικά του άπλυτα στη φόρα  :2funny:
λάιον γιατί έχει κοιλιακούς
αλτεκ για να πίνει καφέ και να δίνει χιντς με τα μάτια

το βασικό τιμ, τα άλλα γεμίζουν εύκολα  :think:

Ξέχασες το φάντασμα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ου
ουυυυ

προτάσεις

περσόνας γιατί είναι ο περσόνας
αλίντισσα για να καβλώνει τους γαμιάδες
παπαγιώργος για να μας ψαρώνει με τα παρασκήνια
βελβι, η απαραίτητη βίγκαν
γιανεβαν για το κρέιζι της υπόθεσης
αυτόν που έβγαζε σε ένα ctθρεντ στη φόρα το πώς γάμαγε ο άλλος που του είχε πει η μανδάμ
νίτσα γιατί μπιγκ μπράδερ χωρίς κίνκι σεξ δεν λέει
τρεζ γιατί κάποια στιγμή πρέπει να βγουν και τα δικά του άπλυτα στη φόρα  :2funny:
λάιον γιατί έχει κοιλιακούς
αλτεκ για να πίνει καφέ και να δίνει χιντς με τα μάτια

το βασικό τιμ, τα άλλα γεμίζουν εύκολα  :think:
:'( :'( :'(

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ξέχασες το φάντασμα.

και αλόχας γιατί πρέπει κάπως να γίνονται όλα πουτάνα με στυλ  :rockon: :rockon:
πώς τον ξέχασα η μαλάκω  :S

εσύ θα κάθεσαι σε μια γωνιά και θα βάζεις βιντεάκια στο γιουτιούμπ, τι τηλεθέαση να φέρεις?  :s&m_1:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
boomb, μλκιες λες...πρέπει να βάλεις από όλα τα φάσματα, ηλικίες, προσωπικότητες, ιδιότητες του μπου..εσύ έβαλες όλα τα γερόντια να πούμε..εκτός από το Αλι μου :-*...βάλε κι εμένα..δίχως μλκισμένο καυλοτσουτσουνομπόμπιρα δεν δένει το σύστημα..το τιμ χαλάει...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
και αλόχας γιατί πρέπει κάπως να γίνονται όλα πουτάνα με στυλ  :rockon: :rockon:
πώς τον ξέχασα η μαλάκω  :S

εσύ θα κάθεσαι σε μια γωνιά και θα βάζεις βιντεάκια στο γιουτιούμπ, τι τηλεθέαση να φέρεις?  :s&m_1:
λανθανεις μικρη τσουχτρα...θα ειμαι το ξενερωμα αναμεσα στα πουτανακια...
ακα καυγαδες.... :idiot:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ξέχασες το φάντασμα.

ποιο είναι το φάντασμα?  :think:

boomb, μλκιες λες...πρέπει να βάλεις από όλα τα φάσματα, ηλικίες, προσωπικότητες, ιδιότητες του μπου..εσύ έβαλες όλα τα γερόντια να πούμε..εκτός από το Αλι μου :-*...βάλε κι εμένα..δίχως μλκισμένο καυλοτσουτσουνομπόμπιρα δεν δένει το σύστημα..το τιμ χαλάει...

από τα πιπίνια έβαλα τον ΜΟΝΟ που αξίζει  :birdman:

Επισκέπτης

πωωωω καημο που τον εχει...Βαλτον ρε Μπουμπου μεσα , να'χεις να διωχνεις απο το πρωτο λαϊβ :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Επίσης...μπορεί να λείπει από το BOU-Brother ο απελπισμένος αγοραστής ακινήτου που του έτυχε να ερωτευτεί εργολάβα?

Φαντάζεστε πόσες ώρες θα κάθεται στην πολυθρόνα και θα τα λέει με τον μεγάλο αδερφό?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Επίσης...μπορεί να λείπει από το BOU-Brother ο απελπισμένος αγοραστής ακινήτου που του έτυχε να ερωτευτεί εργολάβα?

Φαντάζεστε πόσες ώρες θα κάθεται στην πολυθρόνα και θα τα λέει με τον μεγάλο αδερφό?

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑ
και θα ακούει τη φωνή του φαντάσματος  :rockon: :rockon: :rockon:

τότε ΠΡΕΠΕΙ, απλά ΠΡΕΠΕΙ να μπει και η κλώνα  :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω θελω και τον Εκτορα μεσα να κανει γυμναστικες ασκησεις και να ξελιγωνομαστε ολες στην εισοδο του γυμναστηριου...να μας δειχνει τα μουσκουλα και να πεφτουμε τανασκελο....και το βραδυ να μας λεει ιστοριες απο το στρατο γυρω απο τη φωτια.... :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αααααααχαχαχαχαχαχαχαχα. "παρακαλω τους συντελεστες να με βγαλουν απο το παιχνιδι. δε βρισκω ΑΝΘΡΩΠΟ εδω μεσα".

"ααα, υ.γ. φλορ μανατζερ, μιλα πιο δυνατα στο μικροφωνο. δεν ακουω".

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.521
Πόντοι
25.467
Εγω θελω και τον Εκτορα μεσα να κανει γυμναστικες ασκησεις και να ξελιγωνομαστε ολες στην εισοδο του γυμναστηριου...να μας δειχνει τα μουσκουλα και να πεφτουμε τανασκελο....και το βραδυ να μας λεει ιστοριες απο το στρατο γυρω απο τη φωτια.... :grin:

Τον ΜΠΟΤΡΙΝΙ εννοείς????? :new_shocked:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

και αυτόν, γιατί θα τις πήδαγε όλες, θα κάναμε οφθαλμόλουτρο και θα τσάντιζε τα σερνικά  :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχα. "παρακαλω τους συντελεστες να με βγαλουν απο το παιχνιδι. δε βρισκω ΑΝΘΡΩΠΟ εδω μεσα".

"ααα, υ.γ. φλορ μανατζερ, μιλα πιο δυνατα στο μικροφωνο. δεν ακουω".

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μη μου το λες...θα ονειρευομαι τωρα.

και αυτόν, γιατί θα τις πήδαγε όλες, θα κάναμε οφθαλμόλουτρο και θα τσάντιζε τα σερνικά  :2funny:

:headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom