Επισκέπτης
Εσυ τι εισαι τυπε? Ομοφυλοφιλος?
Σίγουρα πιο άνδρας από κάτι άλλους που βγάζουν μπάζα τις παίκτριες του μπιγκ μπράδερ
Mεχρι 3-4 το ξυρισμα τυπε, καθιερωσε το. Μετα οντως φερνει σε νεαταρνταλ...
Σίγουρα πιο άνδρας από κάτι άλλους που βγάζουν μπάζα τις παίκτριες του μπιγκ μπράδερ
Έ , αυτή βρε τομίτο , να γλύφει το σπέρμα απο το πάτωμα είναι , που έχεις χύσει βλέποντας άλλη ...
Και τις τρίχες του σώματος ανά 8-10 μέρες ;)
Απλώς , ομοφυλόφιλη κιθάρα ...
πωπω...οσο ξαναβλεπω τις φωτο τοσο σιγουρευομαι...
πρεπει να σαι τερμα ^&%*^(ος γ να σαρεσουν τα τεταρτοκλασσατα μπαζα της εθνικης οδου.
Απλώς , ομοφυλόφιλη κιθάρα ...
θα σε σοκαρω τωρα αλλα οκ...Τόσο μουνάρα είσαι για να βγάζεις μπάζα και τεταρτοκλασάτα τα γκομενάκια του BB;
Βάλε φώτο να σε δούμε
Πολυ μπροστα για τα γουστα μου...Μια φορα ειχα ξυρισει τα αρχιδια μου και ξενερωνα απιστευτα οταν τα εξυνα γιατι ηταν σαν ξενα . Ασε τα σπυρακια μετα, ερεθισμους κλπΚαι τις τρίχες του σώματος ανά 8-10 μέρες ;)
Η κιθάρα μου είναι απλώς πούστικη όχι εγώ
θα σε σοκαρω τωρα αλλα οκ...
οσο μπαζαρα κ αν ειμαι εγω δεν αναιρει το ποσο τριμπαζα ειναι αυτα...
Και γω με αυτό που θα πω θα σε σοκάρω....
Οι άνδρες θα κοιτάξουν αυτές και όχι εσένα....γιατί πρώτον θα γίνουν διάσημες μέσω του ΒΒ και δεύτερον,ο περισσότερος ανδρικός πληθυσμός της Ελλάδας γουστάρει τέτοιες γκόμενες
Εντάξει ρε ... τι ήχο βγάζει άραγε μια πούστικη κιθάρα ...
Οι άνδρες θα κοιτάξουν αυτές και όχι εσένα....γιατί πρώτον θα γίνουν διάσημες μέσω του ΒΒ και δεύτερον,ο περισσότερος ανδρικός πληθυσμός της Ελλάδας γουστάρει τέτοιες γκόμενες
κανω ενα τσιγαρο και φευγω εχω ξαναδει το εργο
καληνυχτα λειντις εντ τζεντλεμεν
το γουστο σου ειναι γ τον πεο φιλε μου...σορρυ...Δε μου λες....από τα παλιά BB ποια σ'άρεσε;;; Τη Σκόρδου τη θυμάσαι;;;