Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Go go boy μας βγηκε και εθνικιστης μπατριωτης....καλα λενε οτι ολοι οσοι το παιζουν πατριωτες ειναι παλιομπουστες πισωγλεντηδες.
πουστοπονηρος σκουπιδιαζει τρελή στο δωμάτιο,βλάχος και μποτζοβοκοκας σίγουρα εχοθνναλληλοτσιμπουκωθει
Τρελη αγαμητη γεροντοκορη ντυμενη 80s bimbo...μαλακα ας την πυροβολησει καποιος να τη βγαλει απο τη μιζερια της.
τι ειναι αυτο το ροζ σαβανο που ραβει ρε τυπε
μόνο εγώ γουστάρω να τη σκίσω και τη χύνω στη μάπα και να με κοιτάει και να.μου λέει -λα λα λα .η με βάρεσε η καραντίνα στο κρφαλιΤρελη αγαμητη γεροντοκορη ντυμενη 80s bimbo...μαλακα ας την πυροβολησει καποιος να τη βγαλει απο τη μιζερια της.
Τωρα ειναι ψευτης ο Ζακ για τη τρελη...τη προηγουμενη εβδομαδα ηταν ο Ζαχαριας μου.Εντωμεταξυ η παλιομπουστα ακουει να τον θαβει και κανει τον μαλακα....τοσο αναρχιδη ειναι.
ανετα τυπε,του χει ξηγηθει rim job ο gogo του κοκαπουστοπονηρος σκουπιδιαζει τρελή στο δωμάτιο,βλάχος και μποτζοβοκοκας σίγουρα εχοθνναλληλοτσιμπουκωθει
μεστη αναλυση τυπεΤωρα ειναι ψευτης ο Ζακ για τη τρελη...τη προηγουμενη εβδομαδα ηταν ο Ζαχαριας μου.Εντωμεταξυ η παλιομπουστα ακουει να τον θαβει και κανει τον μαλακα....τοσο αναρχιδη ειναι.
τα ελεγα εγω τυπε και εδω μεσα τα ζωα δεν με πιστευαν...ειδικα αυτος ο νασος ο αυνανιαδης που υπερασπιζεται την τρελη ολη την ωρα...
θα το ξαναπω αλλη μια φορα για να με πιστεψουν και τα ζωα : τα ατομα που αντεξαν να καθισουν στο ιδιο σπιτι με την θεοτρελη για 3 μηνες, εκαναν κατι υπερανθρωπο...ουτε οι navy seals στο αμερικα και η λεγεωνα των ξενων στην σομαλια δεν εχουν περασει τετοια βασανιστηρια!!!!!οποτε ολες οι αντιδρασεις τους δικαιολογουνται, και μαλιστα κατα την γνωμη μου ειναι πολυ λαιτ....στηριζω σκυλου με το πετ της, ζαχαρια βουδιστης, κοκακια, ατριχη αμοιβαδα, γληγορη ρουφ και το διαμπερες τρανσφορμερ...ειναι ολοι τους ηρωες!!!!
Κόλλησε και σε σας το σάιτ τύποι? Πρωτόγνωρα πράγματα