iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Πειτε μου ρε μαλακες οτι η φαλαινα το παιζει βιγκαν!!!
Πειτε μου ρε μαλακες οτι η φαλαινα το παιζει βιγκαν!!!
Και το αλβανάκι δεν ειναι κακό
Σαν την Ραμόνα ούτε καν
Σκιάχτρο
Η πισινα γιατι εχει τοσο χαλια ορατοτητα σε λιγα μετρα μεσα?
Η πισινα γιατι εχει τοσο χαλια ορατοτητα σε λιγα μετρα μεσα?
εχει πεσει πολυ κατουρλιο τυπε
τετοια λενε και οι γιαχωβαδες....Οταν ακους ατομο να μιλαει 5 λεπτα για την αληθεια και οτι εκπροσωπει την αληθεια και αλλες παπαριες τοτε εισαι σιγουρος οτι ειναι οτι πιο ψευτικο εχεις συναντησει στη ζωη σου...
Τυποι ειναι ψυχακι η δικηγορινα,respect στον alex71 που την πηρε χαμπαρι απο το 1ο λεπτο.
Τύπε κατι τετοιες συναδελφους τις καταλαβαινω απο το πρωτο βλεμμα που θα μου ριξουν
Κάποτε μαλιστα ειχα αντιληφθει οτι μια τετοια αρχιζε να μου την πεφτει και όποτε την εβλεπα στα δικαστηρια, κρυβομουν στο κυλικειο μεχρι να φυγει απο τον όροφο
Τι βλεμμα τυπε
Οταν ακους ατομο να μιλαει 5 λεπτα για την αληθεια και οτι εκπροσωπει την αληθεια και αλλες παπαριες τοτε εισαι σιγουρος οτι ειναι οτι πιο ψευτικο εχεις συναντησει στη ζωη σου...
Οταν ακους ατομο να μιλαει 5 λεπτα για την αληθεια και οτι εκπροσωπει την αληθεια και αλλες παπαριες τοτε εισαι σιγουρος οτι ειναι οτι πιο ψευτικο εχεις συναντησει στη ζωη σου...
Τυπε πρεπει να εχει πεσει κατω απο το γελιο αυτος που κανει τον big brother που καθεται και ακουει ολες τις μαλακιες