Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.927
- Πόντοι
- 6.256
Καλα και η Σκυλου τελειως βοθρος...μιλαμε για κομπλεξικο χυσοδοχειο.
Και το αλβανάκι δεν ειναι κακό
Σαν την Ραμόνα ούτε καν
[/quote]Κουστώ έχετε δει ποτέ??
Κουστώ έχετε δει ποτέ??
Συναδελφικη αλληλοκατανοηση τυπε.... μιλανε με τα ματια οι δικηγοροι...Τυποι ειναι ψυχακι η δικηγορινα,respect στον alex71 που την πηρε χαμπαρι απο το 1ο λεπτο.
ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ!!!!!!!!
Τυποι ειναι ψυχακι η δικηγορινα,respect στον alex71 που την πηρε χαμπαρι απο το 1ο λεπτο.
Δουλευα το 1995 στο κυλικειο του 1ου οροφου Αλεξ....πηγαινα καφεδες στους δικηγορους... μου εδινε και μπουρμπουαρ ο Διαλυνας...Τυποι ειναι ψυχακι η δικηγορινα,respect στον alex71 που την πηρε χαμπαρι απο το 1ο λεπτο.
Τύπε κατι τετοιες συναδελφους τις καταλαβαινω απο το πρωτο βλεμμα που θα μου ριξουν
Κάποτε μαλιστα ειχα αντιληφθει οτι μια τετοια αρχιζε να μου την πεφτει και όποτε την εβλεπα στα δικαστηρια, κρυβομουν στο κυλικειο μεχρι να φυγει απο τον όροφο
Τυποι ειναι ψυχακι η δικηγορινα,respect στον alex71 που την πηρε χαμπαρι απο το 1ο λεπτο.
Τύπε κατι τετοιες συναδελφους τις καταλαβαινω απο το πρωτο βλεμμα που θα μου ριξουν
Κάποτε μαλιστα ειχα αντιληφθει οτι μια τετοια αρχιζε να μου την πεφτει και όποτε την εβλεπα στα δικαστηρια, κρυβομουν στο κυλικειο μεχρι να φυγει απο τον όροφο
Κουστώ έχετε δει ποτέ??