Εγώ προσωπικά απορώ γιατί βγαίνει το big brother? Δεν λέω το συγκεκριμένο προγραμμα είναι σκουπίδι .. οτι ακριβώς χρειάζεται για να γελάσει το χειλάκι μας από τον χειμώνα που λογικά θα έχει ξεφύγει η μετάλλαξη δέλτα ..
Παρόλα αυτά μην ξεχνάμε οτι υπάρχει το bachelor το οποίο για μένα είναι ποιο σκουπίδι και κατά συνέπεια ποιο διασκεδαστικό ..
Πέρσι θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει στην αρχή το big brother και μπορώ να πω ότι μου άρεσε καθώς είχε να επιδείξει ένα «τρομακτικό» ρόστερ περιλαμβάνοντας έναν ομοφυλόφιλο (θεμης), έναν πρεζακια (Πιργιδης), έναν δήμαρχο , την Χριστίνα Ορφανίδου κλπ κλπ..
Παρόλα αυτά το να βλέπεις στο bachelor όλες αυτές τις
μ…σμενες να τσακώνονται -ξεκατινιάζονται -γκαριζουνε- κλαίνε όπως επίσης το να ακούς τον Βασιλάκο να λέει ότι είναι μπερδεμένος και ότι έχει συναισθήματα για όλες … προσωπικά με έκανε να περνάω ωραία την ώρα μου χαρίζοντας μου άπειρο γέλιο !!
Που θέλω να καταλήξω ? Το big brother μπορεί να έχει πλάκα αλλά και πάλι από την στιγμή που υπάρχει και το bachelor δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης για το ποιο προγραμμα είναι ποιο ξεκαρδιστικό -ευχάριστο καθώς για τους λόγους που περιέγραψα το bachelor είναι με διαφορά καλύτερο