celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.261
- Πόντοι
- 6.056
Μετα το 3ο εγκεφαλικο επεισοδιο ο ντοκτορ λεει ειναι φυσικο να συμβαινειρε παραλια εκτος οτι ποσταρεις 7 φορες το ιδιο ποστ εδω ειναι του μπικ πραδερ
Μετα το 3ο εγκεφαλικο επεισοδιο ο ντοκτορ λεει ειναι φυσικο να συμβαινειρε παραλια εκτος οτι ποσταρεις 7 φορες το ιδιο ποστ εδω ειναι του μπικ πραδερ
πως στον πουτσο πετυχε το σαιτ με εσενα τεστερ ενας θεος ξερει ρε ρεντικολοΜετα το 3ο εγκεφαλικο επεισοδιο ο ντοκτορ λεει ειναι φυσικο να συμβαινει
Μετα το 3ο εγκεφαλικο επεισοδιο ο ντοκτορ λεει ειναι φυσικο να συμβαινει
Δεν μπορω τυπε ειναι ο πρωτος μου κλωνος....σβηστον ρε μαλακα....φορμαρε τον σε ντος και μετα απομαγνητισε τους δισκους....
πως στον πουτσο πετυχε το σαιτ με εσενα τεστερ ενας θεος ξερει ρε ρεντικολο
ρε θα μας μολυνει ολους αυτος ο ρεμπεσκεσκες...μην πεις οτι δεν στο ειπα μεταΔεν μπορω τυπε ειναι ο πρωτος μου κλωνος....
Τυπε ακουγεται για παρουσιαστης ο Τσαλικης....μονο αυτο σου λεω!Δεν θα έχει Ανδρέα Μικρούτσικο λένε...
Θέλει κάτι πιο ποιοτικό!
γαμα τα ρε θειοΤεστερ β θείο, είχε και χρήστη βίρλα όμως για συνοδηγό...
Τυπε εχει ξεφυγει απο τον ελεγχο μου σαν τον Agent Smith στο Matrix....θα γεμισει το σαι με κλωνους του να προτεινουν ταινιες προ Χριστου που δεν τις εχουν δει ουτε αυτοι που τις φτιαξανε.ρε θα μας μολυνει ολους αυτος ο ρεμπεσκεσκες...μην πεις οτι δεν στο ειπα μετα
Τυπε ακουγεται για παρουσιαστης ο Τσαλικης....μονο αυτο σου λεω!
Τυπε εχει ξεφυγει απο τον ελεγχο μου σαν τον Agent Smith στο Matrix....θα γεμισει το σαι με κλωνους του να προτεινουν ταινιες προ Χριστου που δεν τις εχουν δει ουτε αυτοι που τις φτιαξανε.
Αν δεν παρουσιάζει ο Μικρούτσικος, τι σόι ναυάγια θα είναι;Τυπε ακουγεται για παρουσιαστης ο Τσαλικης....μονο αυτο σου λεω!
πως στον πουτσο πετυχε το σαιτ με εσενα τεστερ ενας θεος ξερει ρε ρεντικολο
Ετσι και αλλιως ετσι που τον ειχαν ευνουχησει τον ετοιμοθανατο γεροξεφτυλα ηταν σαν να μην υπηρχε....Αν δεν παρουσιάζει ο Μικρούτσικος, τι σόι ναυάγια θα είναι;
Αμέσως επόμενη επιλογή η Πάνια, να τους κάνει το μαγαζί λαϊκή αγορά.
Δεν θελω να φαγωθουν οι δεκαδες κληρονομοι για τα δις
Διαθήκη έχεις κάνει?
Ε, όχι. Να τον αμολύσουν ελεύθερο να παίξει μπάλα όπως μόνο αυτός ξέρει.Ετσι και αλλιως ετσι που τον ειχαν ευνουχησει τον ετοιμοθανατο γεροξεφτυλα ηταν σαν να μην υπηρχε....
Θα εχει ενδιαφερον ποιον θα βαλουν παντως στη θεση του....η κουτσομπολα Τσαλικαινα που ολη μερα καθεται στα σοσιαλ και σχολιαζει ριαλιτι ειναι σαφως αναβαθμιση στη θεση του παρουσιαστη σε σχεση με τον Γκουφη λουκουμα.Ε, όχι. Να τον αμολύσουν ελεύθερο να παίξει μπάλα όπως μόνο αυτός ξέρει.
O τερμα δεξια,ο ψηλος, ειναι αυτος που σου λεγαρε θα μας μολυνει ολους αυτος ο ρεμπεσκεσκες...μην πεις οτι δεν στο ειπα μετα