Νέα

Big Brother 2-Τα ναυάγια δεν τελειώνουν ποτέ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hellraiser4Ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Ετικέτες
    reality tv
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Το ανοιγω απο τωρα για να προλαβω τον ψυχακια τον msakis που ανοιγει το ενα νημα μετα το αλλο και μετα εξαφανιζεται!!!

Πρωτες πληροφοριες οτι στο σικουελ θα εχουμε διασημους μεσα και οτι θα ξεκινησει αρχες Ιουλη που λογικα θα εχουμε 10000 κρουσματα την ημερα,7000 διασωληνωμενους και 500 νεκρους την ημερα... :confused: :confused: :confused:

Στηρίζω με τρέλα νηματοθέτη @Hellraiser4Ever !
:rockon:

*Το συγκεκριμένο thread θα το άφηνα πάνω σου έστω κι αλλιώς ρεεέεεεε καυλέα ΜΟΥ!
????

OP
OP
Hellraiser4Ever

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.961
Πόντοι
6.256
Τυποι εχω ενημερωση οτι στο ρολο του ετοιμοθανατου κωλογερα Μικρουτσικου θα ειναι αυτη η σκατοφατσα....:confused: :confused: :confused:

giorgos-696x458.jpg

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Γιατί να κάνουν και άλλη σεζόν?
Αφού πάτωσε σε τηλεθέαση,υπήρξε το περιστατικό με τον ψευτόμαγκα Κρητικό,η εμετική προώθηση της δικηγόρου και φυσικά η ξεφτίλα στον τελικό με τον ''κόζμο'' της ΑΜ...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.319
Πόντοι
5.097
ταραχη.............................

OP
OP
Hellraiser4Ever

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.961
Πόντοι
6.256

Γιώργος Τσαλίκης: «Θα είμαι ο παρουσιαστής του Big Brother 2, υπέγραψα ισχυρό συμβόλαιο»​

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 07.06.2021 15:27 Newsroom
Η απάντηση του ΣΚΑΪ στον Γιώργο Τσαλίκη για τις δηλώσεις του με τις οποίες αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Big Brother 2»
Στις κάμερες των πρωινών εκπομπών μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα είναι ο παρουσιαστής του «Big Brother 2». Ο τραγουδιστής επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αυστραλία, όπου είχε ταξιδέψει για συναυλίες και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον περίμεναν οι δημοσιογράφοι για δηλώσεις.
AD
«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ. Έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, πριν φύγω, εδώ και δύο μήνες. Χαίρομαι που θα ξεκινήσουμε. Θα είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιο είναι 1+1 χρόνο. Είναι ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν το είπα δύσκολα το “ναι” γιατί με τον ΣΚΑΪ έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει για διάφορα πρότζεκτ και είπε το “ναι” σχετικά εύκολα. Μου αρέσει πάρα πολύ το project, το παρακολουθούσα και πριν και σχολίαζα και το κρατήσαμε, όπως έπρεπε δηλαδή δεν έκανα δηλώσεις» ανέφερε ο τραγουδιστής.

:vomit::vomit::vomit:

OP
OP
Hellraiser4Ever

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.961
Πόντοι
6.256
Αποχωρω και σας γραφω στα καλαμπαλικια μου ρε νιαμου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom