baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.318
- Πόντοι
- 5.097
εγω λυνω και δενω εδω μεσα ΛΥΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝΩ.Αντι ριξε του ενα μπαν του σκατιαρη...δεν τον μπορω αλλο.
εγω λυνω και δενω εδω μεσα ΛΥΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝΩ.Αντι ριξε του ενα μπαν του σκατιαρη...δεν τον μπορω αλλο.
ψηφοφορια δεν θα βαλεις τυπε;Τυπε 27 Αυγουστου λενε ξεκιναει το ριαλιτι...το εχουμε πελωρια αναγκη.
Αληθινες ιστοριες βγαλμενες απο τη ζωη τυπε...σε ολες μπορει να τυχει κατι τετοιο.
γκουνταρας με συζυγο τυπερε νιαμου για παρουσιαστής ποιος ακουγεται ; θα φερουν παλι κονσέρβα γκοτζίλα μικρούτσικο ;;
Θα ανοιγα τυπε αλλα στη σαιταρα που εφτιαξε ο Αντισθενης δεν μπορεις να ανοιξεις δημοσκοπηση εκ των υστερων αλλα και να μπορουσες δεν μπορεις να κανεις επεξεργασια και να την αλλαζεις....μιλαμε για οτι πιο χαιτεκ υπαρχει στον κυβερνοχωρο.ψηφοφορια δεν θα βαλεις τυπε;
βαλε ποσοι queer θα μπουνε,κατω απο 10 με τιποτα.
βαλε και τις βιζιτες,τους πρεζους,αντε να μεινει 1-2 νορμαλ,λογικα οι λαθρο
Να σε διορθωσω Τακη....Κακκαβα υπερμουναρα με εναν λουκουμα καραφλα.γκουνταρας με συζυγο τυπε
αντι να βαλουν καμια καλτ μουτσουνα, μου εβαλαν το ζευγαρακι της αγιας παρασκευης...Να σε διορθωσω Τακη....Κακκαβα υπερμουναρα με εναν λουκουμα καραφλα.
σιγα μην ξεκινανε και σε κανα μισαωρο....Τα μουνια, ξεκινάνε 27 και ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει ονόματα
Τυπε χωρις τον σκατοψυχο ετοιμοθανατο κωλογερο Μικρουτσικο κατι μου λεει οτι δεν θα εχει πολυ ιντριγκα....αντι να βαλουν καμια καλτ μουτσουνα, μου εβαλαν το ζευγαρακι της αγιας παρασκευης...
και ο λεωτσακος ηταν free αυτη την περιοδο, αλλα οι μαλακες δεν....
αυτη η υστερω ο Τσαλικης τι εγινε τυπε,ακουγεται οτι ηθελε πληρωμενους γαμιαδες στα καμαρινια στα διαλλειματα,για αυτο τα τσουγκρισανγκουνταρας με συζυγο τυπε
Διαβαζω οτι θα διωξουν και την ψωλαρπαχτα που γυριζε τσοντες....ενταξει εγαμηθηκε τελειως η φαση!!!Ποτσεπης ανεβάζει κατά ριπάς στο ινσταγκραμ όποτε δεν είναι μέσα λογικα
Θα σε θαυμάσουμε στο BB που έρχεται έμαθα?εγω λυνω και δενω εδω μεσα ΛΥΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝΩ.
Ποτσεπης πολύ δυνατός, μουνια πιστευω θα έχει ούτως ή άλλως, όσες ψωλαρπαχτρες και αν διώξουνΔιαβαζω οτι θα διωξουν και την ψωλαρπαχτα που γυριζε τσοντες....ενταξει εγαμηθηκε τελειως η φαση!!!
Εχει βοθρο το σπιτι του Big Brother;Θα σε θαυμάσουμε στο BB που έρχεται έμαθα?
με μπερδεψες με τον ποτσεπη.Θα σε θαυμάσουμε στο BB που έρχεται έμαθα?
Όλο και κάτι θα βουλώσει κάποια στιγμή, κάποιος πρέπει να επέμβει...Εχει βοθρο το σπιτι του Big Brother;