Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.959
- Πόντοι
- 6.256
Αχαχαχα ρε τον μαλακα!!!ειχε δωσει τους κωδικους του σε γυναικειο μελος που ειχε μπαναριστει.
Αχαχαχα ρε τον μαλακα!!!ειχε δωσει τους κωδικους του σε γυναικειο μελος που ειχε μπαναριστει.
Τι έγινε τυπε με Κωστάκη;Αχαχαχα ρε τον μαλακα!!!
Αρκιντια τυπε δεν τον βλεπω να ερχεται...ουτε αυτος ουτε τα μπακ.Τι έγινε τυπε με Κωστάκη;
οντως μαλακας γιατι ειχε ρωτησει πρωτα και του ειχαν πει οτι απαγορευεται αλλα το μουνι πουσυ σερνει και δεν γαμησε με μια πιπα στον παραδρομο της βουλιαγμενης την εβγαλε.Αχαχαχα ρε τον μαλακα!!!
Από βδομάδα τυπε βάλε ένα αντίσκοινο τώρα εκεί έχει δροσουλαΑρκιντια τυπε δεν τον βλεπω να ερχεται...ουτε αυτος ουτε τα μπακ.
Εχω ριξει εναν υπνοσακο στη καφετερια πανω στη πλατεια τυπε....αμα ερθει δεν θα μου ξεφυγει.Από βδομάδα τυπε βάλε ένα αντίσκοινο τώρα εκεί έχει δροσουλα
Εχω ριξει εναν υπνοσακο στη καφετερια πανω στη πλατεια τυπε....αμα ερθει δεν θα μου ξεφυγει.
yphrxe kapoteεκει μια καφετερια καφεθεατρο νομιζω λεγοταν στον οροφο,υπαρχει ακομα?μιλαω 20 χρονια πισω.Εχω ριξει εναν υπνοσακο στη καφετερια πανω στη πλατεια τυπε....αμα ερθει δεν θα μου ξεφυγει.
και τι ειμαστε εμεις εδω ρε τυπε ? Η ΜΗχανη του χρόνου η εκπομπη στην Νετ ?yphrxe kapoteεκει μια καφετερια καφεθεατρο νομιζω λεγοταν στον οροφο,υπαρχει ακομα?μιλαω 20 χρονια πισω.
θα ρωτησω τον γερομπραμπ αυτος θα ξερει.και τι ειμαστε εμεις εδω ρε τυπε ? Η ΜΗχανη του χρόνου η εκπομπη στην Νετ ?
Μόνο εγώ τα καλά spoilers
εβριζε τον κυριο μαρινακη και τον ολυμπιακο...Ναι ρε εγω ρωταω τι εκανε και του μπαναρανε τον οριτζιναλ λογαριασμο...
Μπραβο Τακη...τον ΓΚΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!εβριζε τον κυριο μαρινακη και τον ολυμπιακο...
εχει φαει αιωνιο σουτ απο το σαιτ...
καθε φορα που θα τον βρισκω εδω μεσα, θα τον μπαναρω τον πουστη...
Στην αρχη νομιζα οτι ηταν ο Καραπαπας τυπε....
παντως ο Τσακας δεν εβαλε γραμμαριο