baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.318
- Πόντοι
- 5.097
εγω νομιζα ηταν ο χρηστος αυτοπροσωπος.Στην αρχη νομιζα οτι ηταν ο Καραπαπας τυπε....
εγω νομιζα ηταν ο χρηστος αυτοπροσωπος.Στην αρχη νομιζα οτι ηταν ο Καραπαπας τυπε....
εγω νομιζα ηταν ο χρηστος αυτοπροσωπος.
ρε φουκαριαρη θες μια αγωγη να ισιωσεις;εγω νομιζα ηταν ο χρηστος αυτοπροσωπος.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις,στην φετινή σεζον της εκπληκτικής και πάντα πρωτότυπης ελληνικής τηλεόρασης,αναμένονται συσσώρευση τόνων στις οθόνες μαςλογικα τυποι θα μπουνε πιο πολλα σκουπιδια και απο οσα εχει αυτη τη στιγμη η χωματερη στα Λιοσια.
εχεις βρει δικηγορο η να σαου συστησω τον ραοπαου?ρε φουκαριαρη θες μια αγωγη να ισιωσεις;
τι να κανει αυτος δεν θελω να μοιρασει εξωδικα ρεεχεις βρει δικηγορο η να σαου συστησω τον ραοπαου?
ειναι καλος πλαστογραφει και συμβολαια.τι να κανει αυτος δεν θελω να μοιρασει εξωδικα ρε
Τύπε λογικά στην αρχή θα υπάρξει αλλά λαβαίνοντας υπόψιν το τι ''άτομα'' πρόκειται να μπουν μέσα και αυτά που λογικά θα επακολουθήσουν ,βλέπω να πετσοκόβεται όπως και το προηγούμενοΕρώτηση. Live stream θα έχει;
Στην αρχη νομιζα οτι ηταν ο Καραπαπας τυπε....
τυπε με τοσα τατουαζ μοιαζει με τη Μαρια τη φυλακοβια.ακουγεται οτι μπαινει τυποι
εσυ κοιτα μην λειπεις την Παρασκευη που ξεκινάει , ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙΣτυπε με τοσα τατουαζ μοιαζει με τη Μαρια τη φυλακοβια.
Αποκλειεται τυπε, το καναλι μου εχει πελωρια αναγκη με gif απο νεα ναυαγια.εσυ κοιτα μην λειπεις την Παρασκευη που ξεκινάει , ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙΣ
Τύπε τί είναι αυτό,ladyboy?ακουγεται οτι μπαινει τυποι
τυπε ακουγεται οτι μετα την τσοντα εγινε καλογρια.Τύπε τί είναι αυτό,ladyboy?
Ποια ειναι αυτη τυπε;ακουγεται οτι μπαινει τυποι
Κυριακη ειπαμε ξεκιναει....εσυ κοιτα μην λειπεις την Παρασκευη που ξεκινάει , ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙΣ