Superfappan
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2025
- Like
- 244
- Πόντοι
- 20
Καλά κάνει το κορίτσι. Θέλει να χύνουμε και να ξαλαφρωνουμε για χάρη τηςΠαντού τα έχει δείξει η καριολα
Καλά κάνει το κορίτσι. Θέλει να χύνουμε και να ξαλαφρωνουμε για χάρη τηςΠαντού τα έχει δείξει η καριολα
Στηθαρες για δυνατές και γρήγορες εκτονώσεις
Μακάρι να ήμουν υπηρετικό προσωπικό να έπαιρνα τα κέρατα μου σε λεφτά και να χαζεύω τη μουναρα να γαμιεται με διάσημες ψωλες και διάσημα μουνιαΠρεπει να γίνεται της ανωμαλίας στο σπιτι του Kanye West![]()
Εγω θα προτιμουσα να πληρωνομουν σε ειδος!!Μακάρι να ήμουν υπηρετικό προσωπικό να έπαιρνα τα κέρατα μου σε λεφτά και να χαζεύω τη μουναρα να γαμιεται με διάσημες ψωλες και διάσημα μουνια
Είχα μια γκομενα με τετοια βυζγιαΑπίστευτα βυζιά, πρέπει να είναι τα καλύτερα που έχω δει ποτέ μου.
Είναι τόσο τέλεια που στην αρχή νόμιζα πως είναι ψεύτικα.
Αν το είδος είναι διάσημο μουνι μαζί σου ...μην είναι η ανταμοιβή όμως ο ντιντι να κυνηγά με την πετσέταΕγω θα προτιμουσα να πληρωνομουν σε ειδος!!
Σου εύχομαι να ξαναβρείς αν δεν έχεις βρει ήδη τυπε μου !Είχα μια γκομενα με τετοια βυζγια
Έλα μωρέ γλυκό πουτανοφατσακι έχει . Και ωραίο κωλαρακι . Καλό μουνι είναιΒασικά δεν είναι πολύ ωραία απλά εχει ωραιους βυζους
Εντάξει mid που λενε και στο Αμερικα δεν είναι του επιπέδου Kim KardasianΈλα μωρέ γλυκό πουτανοφατσακι έχει . Και ωραίο κωλαρακι . Καλό μουνι είναι
Συμφωνώ με το πρώτο σκέλος αλλά αν θεωρείς mid τη bianka τότε ήσουν παρά πολύ τυχερός στα ερωτικά σου ή πολύ επιλεκτικός . Ελπίζω σε κάθε περίπτωση να σου βγήκε σε καλό φίλε μουΟ Kanye χωρισε με την Kim και βάρεσε μπιελα και βρήκε μια που να της μοιάζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εντάξει mid που λενε και στο Αμερικα δεν είναι του επιπέδου Kim Kardasian
Ειμουνα τυχερόςΣυμφωνώ με το πρώτο σκέλος αλλά αν θεωρείς mid τη bianka τότε ήσουν παρά πολύ τυχερός στα ερωτικά σου ή πολύ επιλεκτικός . Ελπίζω σε κάθε περίπτωση να σου βγήκε σε καλό φίλε μου
τύπε με τα σφουγγαρόπανα είναι όλοι μερα συνεργεία και καθαρίζουν μπας και φύγει η αμμωνίαΠρεπει να γίνεται της ανωμαλίας στο σπιτι του Kanye West![]()
Μακάρι τέτοια τύχη να έχουμε όλοι μας ! Φιλικά πάντα συνοπλιτη αυνανιστηΕιμουνα τυχερός
Φιλε εχω να τραβήξω μαλακια απο το 19Μακάρι τέτοια τύχη να έχουμε όλοι μας ! Φιλικά πάντα συνοπλιτη αυνανιστη
Μαλακια δεν τραβανε ουτε οι πίθηκοι παρά μόνο αν είναι σε αιχμαλωσίαΦιλε εχω να τραβήξω μαλακια απο το 19
(Παν) μέτρον άριστον δικέ μου . Όλα χρειάζονται άλλα με μέτροΜαλακια δεν τραβανε ουτε οι πίθηκοι παρά μόνο αν είναι σε αιχμαλωσία