Νέα

Bi sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos3535
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
E, όχι ρε φίλε. Ούτε να αποκλειστούν, ούτε στη πυρά :2funny: . Αλλά όλα politically correct; Πως να το κάνουμε; Βγαίνεις δημοσίως και λες σου αρέσουν τα παιχνίδια με τα πουλάκια. Τις ΠΟΥΤΣΕΣ, άμα δεν έγινε κατανοητό, όχι τα playmobile. Είναι τουλάχιστον αστείο και μες τα πλαίσια του αστείου, διασκεδάζουμε

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
...εγω δεν εχω κατι με κανεναν απλα δεν γουσταρω τα ..στρακια με τιποτα..
Δε γουστάρεις τα πουστράκια, αλλά έχεις πρόχειρες για να ρίξεις κάνα-δύο-τρείς φωτογραφίες με πουστρογαμήσια, ε;

OP
OP
N

nikos3535

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πολοι είναι που δεν γουστάρουν πουστράκια αλλά η μαλακία πέφτει γόνα αν κρίνω από τις φωτογραφίες που μας δείχνου!!!!!
Γουστάρω πολλύ!!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96

Οπως την βρισκει ο καθενας. Μαλλον οι 12χροι ειναι πολλοί. Η λογική  να τους καψουμε ανοικουν σε αλλες εποχες για τον πολιτισμενο κοσμο. Εαν ειναι ετσι ας το γυρισουμε στον μεσαιωανα και οποιος από εσας ατιμαζη μια γυναικα ή απατα την γυναικα του στην πυρά.
Και εχουμε να καψουμε απο εδω μέσα .....

Αδελφες καιπαληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια!!!!! Ρε σεις ομως μην τα βαζουμε όλα στο ιδιο καζανι! Γουσταρεις και αντρες δικαιωμα σου αλλα πες το μας οχι παμε για παρτουζα και ασε με να σου κατευθυνω λίγο το πουλακι και σβησε λιγο τα φωτα γιατι ντρεπομαι!!!!

edit οπου θα παραφρασθει το ρητο του Διογενη και θα γινει

"Σβησθησεις της λυχνιος πασα ΟΠΗ ομοία"

Και συγνωμη ρε συ αλλα τι σχεση εχει να κερατωνει καποιος τη γκόμενα του με το να τον παιρνει ενας αλλος????

Ειναι βλεπεις της μοδας αυτη η πουστικη λογικη. κατηγορεις τον αλλον για αδελφη και συ όμως κερατωνεις/σε κερατωνει η γυναικα, η δουλεια σου παει χαλια, εισαι αφραγκος, εισαι λιγουρης, δεν μπηκες σε ΑΕΙ στις Πανελλαδικες κατι πουστικο θα βρω για να σε χτυπήσω κατω απο τη μέση για να σε πληγωσω.

Οκ δεν θα ξαναφλερταρω με γκομενα επειδη ειμαι παντρεμενος θα αρχισω να τον παιρνω που ειναι πιο αντρικιο.

Δυστυχως στην Ελλαδα κατηγορουμε τους πουστηδες ενω θα επρεπε να κατηγορουμε την ΠΟΥΣΤΙΑ!!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και τη πουστιά πρέπει να κατηγορούμε πρωτίστως(βλάπτει πολύ περισσότερο τη κοινωνία από τους ομοφυλόφιλους) και το πουστριλίκι να μη το θεωρούμε σαν κάτι κοινό και συνηθισμένο, γιατί δεν είναι

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
μην ασχολειστε μωρε με ατομα που ηρθαν σε αυτο το forum για τον ακριβώς αντίθετο λόγο από εσάς...!να φάνε δηλ τσαπού αντί να δώσουν...!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλά...τόσοι και τόσοι ψάχνουν ''τραβέλια με προσόντα'' εδώ μέσα....αυτός μας πείραξε???Αυτό το post με τα τραβέλια είναι στις πρώτες θέσεις δημοτικότητας....αφήστε τον άνθρωπο να κάνει ότι γουστάρει....αφού δεν ενοχλεί κανέναν μας....
ΥΓ--->Όσοι παρακολουθούν τα γραφόμενα εδώ μέσα ξέρουν ποιά είναι η γνώμη μου για τις τράνς...εγχειρισμένες ή μη....μακριά και αγαπημένοι.....

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Podolagne άσχετο αλλά μιας και δεν μπορώ να εντοπίσω το θρεντ για την ποδολαγνεία, σου εφιστώ την προσοχή ως καθ΄ύλην αρμόδιο στη νέα διαφήμιση για το Hyundai TUCSON με το μωρό που πατάει το σκορπιό σα να ήταν γόπα τσιγάρου...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Καλά...τόσοι και τόσοι ψάχνουν ''τραβέλια με προσόντα'' εδώ μέσα....αυτός μας πείραξε???Αυτό το post με τα τραβέλια είναι στις πρώτες θέσεις δημοτικότητας....αφήστε τον άνθρωπο να κάνει ότι γουστάρει....αφού δεν ενοχλεί κανέναν μας....
ΥΓ--->Όσοι παρακολουθούν τα γραφόμενα εδώ μέσα ξέρουν ποιά είναι η γνώμη μου για τις τράνς...εγχειρισμένες ή μη....μακριά και αγαπημένοι.....

πολυ σωστος ο παιχτης.εδω μεχρι και ο λιλας βρήκε γκομενο απο δω μεσα...πραγματικα στο τοπικ ''τραβέλια με προσόντα''γίνετε της ποπης λενε τι ωραιο καβλι ειχε, θελω πανω απο 20cm καβλι ο αλλος και κατι τετοια.τουλαχιστον αυτος θελει να γαμανε γκομενα.κατι ειναι και αυτο :grin:

teo21

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
0
φιλοι μου,ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει...ποιος θα κρινει ποιον και γιατι?? οτι χειροτερο στη ζωη ειναι η υποκρισια.ας αναλογιστει ο καθενας τι εχει κανει στη ζωη του και ας κρινει  πρωτα τον εαυτο του.. ;)

mjf206

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ελπίζω να είμαι στο σωστό forum
είμαι bi και ψάχνω άντρα/ες η παρέα  ανεξάρτητου ηλικίας  από αθηνα που τούς αρέσει να τούς γλύφουν την που... και τον κω.... και να τελειώνουν στο πρόσωπο .Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει pm

nikos_zigolo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μου αρέσει πολύ να γαμάω γκομενα μαζι με κάποιον αλλον και καβλωνω πολυ να τους βλεπω να γαμιώνται και αυτοι δίπλα μου. Το λεχει κανει μια φορα και ηταν τρέλα. Βέβαια μαρεσει και να πιάνω πουτσο αντρα και να τον βάζω σο μουνι της γυναίκας.

Οποιοι εχουν ανάλογες εμπειριες ή και φαντασιώσεις  ας στειλουν απάντηση.

Ψαχνω να βρω κάτι ανάλογο με καναν φιλο εδώ μέσα να κανουμε μαζι, ακομα και να πληρωσω δεν με νοιαζει να γαμηθουμε παρτουζα με την γκόμενα καποιου ή με πουτανα...

περιμενω.....

κ εμενα μαρεσει τρομερα ολοι η φαση...το ειχα κανει πριν λιγο καιρο τυχαια ειχα γνωρισει ενα παιδι που μ ειπε αν ηθελα να κανουμε τριο με μια φιλη του...εγω αμεσωσ δεχηκα κ μολισ αρχισε η φαση με τι φιλη του αρχισε στην αρχη να με πιανει κ μετα μου πηρε κ π*** μαζι με τη φιλη του ηταν τρομερα απολαυστικο....αν θελεις να κανουμε τριο μαζι ειμαι μεσα!!!νικοσ απο πειραια

i_am_kinky

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ είμαι μέσα φυσικά! Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις το δύσκολο είναι να βρεις τη γυναίκα :) Πάντως  το έκανα για κάποιο καιρό με ένα ζευγάρι και ήταν φανταστικά !

evripos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μου αρέσει πολύ να γαμάω γκομενα μαζι με κάποιον αλλον και καβλωνω πολυ να τους βλεπω να γαμιώνται και αυτοι δίπλα μου. Το λεχει κανει μια φορα και ηταν τρέλα. Βέβαια μαρεσει και να πιάνω πουτσο αντρα και να τον βάζω σο μουνι της γυναίκας.

Οποιοι εχουν ανάλογες εμπειριες ή και φαντασιώσεις  ας στειλουν απάντηση.

Ψαχνω να βρω κάτι ανάλογο με καναν φιλο εδώ μέσα να κανουμε μαζι, ακομα και να πληρωσω δεν με νοιαζει να γαμηθουμε παρτουζα με την γκόμενα καποιου ή με πουτανα...

περιμενω.....
i megaliteri fantasiosi mou einai oti exo ena kalo mouni brosta mou xaplomenos, eimai sta 4 kai tou kano glifomouni,kai exo enan psolara piso mou na mou anoigei tin kolara.thes na vroume mia kolasmeni poutana gia tin teleia partouza?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
i megaliteri fantasiosi mou einai oti exo ena kalo mouni brosta mou xaplomenos, eimai sta 4 kai tou kano glifomouni,kai exo enan psolara piso mou na mou anoigei tin kolara.thes na vroume mia kolasmeni poutana gia tin teleia partouza?
Γραφε Ελληνικα ομως και καποιος θα βρεθη να σου ανοιξη για τα καλα την κωλαρα σου

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Γραφε Ελληνικα ομως και καποιος θα βρεθη να σου ανοιξη για τα καλα την κωλαρα σου

γιατί ρε καρντάσι για να του ανοίξουν τον κώλο είναι απαραίτητη προυπόθεση να γράφει ελληνικά :think: :think: :think: :think: :think: :think:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
κατι βρομαει εδω ρε μαγκες !!! μηπως ειναι κλωνοι ολοι και μας δουλευουνε??? εγω εχω γνωρισει ενα ζευγαρι απο το νετ που ο τυπος γουσταρει λεει να του γαμανε  την γκομενα...εχω δει φωτο, βιντεακια και εχουμε ανοιξει και καμ και ειναι και γαμω τα μωρα η γκομενα του. Το προβλημα ειναι απο οτι μου λεει οτι την ψινει ακομα !!! και εγω ο μαλακας περιμενω χαχαχαχα βεβαια δεν εχω τπτ να χασω...

τωρα ομως που διαβασα τα παρακατω αρχισα να σκεφτομαι μηπως ο τυπος ειναι βι και εχει στο μυαλο του αλλα κολπα εκτος απο το να του γαμησω την γκομενα και να την χισω... στην αρχη ελεγα ενταξει βιτσιο θα ειναι κτλπ λετε να θελει και αυτος να κατευθυνει πουτσες ?παντος εμενε ειναι τηλεατευθυνομενη !!! ελενχετε απολυτα απο τον εγκεγαλο ... οποτε και να θελει δυσκολο...

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κατι βρομαει εδω ρε μαγκες !!! μηπως ειναι κλωνοι ολοι και μας δουλευουνε??? εγω εχω γνωρισει ενα ζευγαρι απο το νετ που ο τυπος γουσταρει λεει να του γαμανε  την γκομενα...εχω δει φωτο, βιντεακια και εχουμε ανοιξει και καμ και ειναι και γαμω τα μωρα η γκομενα του. Το προβλημα ειναι απο οτι μου λεει οτι την ψινει ακομα !!! και εγω ο μαλακας περιμενω χαχαχαχα βεβαια δεν εχω τπτ να χασω...

τωρα ομως που διαβασα τα παρακατω αρχισα να σκεφτομαι μηπως ο τυπος ειναι βι και εχει στο μυαλο του αλλα κολπα εκτος απο το να του γαμησω την γκομενα και να την χισω... στην αρχη ελεγα ενταξει βιτσιο θα ειναι κτλπ λετε να θελει και αυτος να κατευθυνει πουτσες ?παντος εμενε ειναι τηλεατευθυνομενη !!! ελενχετε απολυτα απο τον εγκεγαλο ... οποτε και να θελει δυσκολο...
Συναγωνιστή επειδή κι εγώ το έψαχνα σε κάποια φάση το σκηνικό αυτό (με άλλο ζευγάρι βέβαια) ένα θα σου πω...Μακριά!!!
Άλλωστε απ'ότι θυμάμαι κυκλοφορούσε κι ένα ζευγάρι που ο τυπάς πάσαρε τη δικιά του (η οποία ήταν καλό κομμάτι) με 400 ευρώ αλλά ρίχνανε την ταρίφα στα 200 αν θυμάμαι καλά αν τον έπαιρνες κι αυτόν μαζί..Μακριά εκτός και αν σιγουρευτείς κάπως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom