AplosAnthropos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γιατί ρε καρντάσι για να του ανοίξουν τον κώλο είναι απαραίτητη προυπόθεση να γράφει ελληνικά
Απαραίτητο, δεν το λες, όμως, όπως και να'χει... άλλη χάρη
γιατί ρε καρντάσι για να του ανοίξουν τον κώλο είναι απαραίτητη προυπόθεση να γράφει ελληνικά
Μου αρέσει πολύ να γαμάω γκομενα μαζι με κάποιον αλλον και καβλωνω πολυ να τους βλεπω να γαμιώνται και αυτοι δίπλα μου. Το λεχει κανει μια φορα και ηταν τρέλα. [size=14pt]Βέβαια μαρεσει και να πιάνω πουτσο αντρα και να τον βάζω σο μουνι της γυναίκας.[/size]Οποιοι εχουν ανάλογες εμπειριες ή και φαντασιώσεις ας στειλουν απάντηση.
Ψαχνω να βρω κάτι ανάλογο με καναν φιλο εδώ μέσα να κανουμε μαζι, ακομα και να πληρωσω δεν με νοιαζει να γαμηθουμε παρτουζα με την γκόμενα καποιου ή με πουτανα...
περιμενω.....
Γραφε Ελληνικα ομως και καποιος θα βρεθη να σου ανοιξη για τα καλα την κωλαρα σου
Οποιος και οποια γουσταρει pm me
Συναγωνιστή επειδή κι εγώ το έψαχνα σε κάποια φάση το σκηνικό αυτό (με άλλο ζευγάρι βέβαια) ένα θα σου πω...Μακριά!!!
Άλλωστε απ'ότι θυμάμαι κυκλοφορούσε κι ένα ζευγάρι που ο τυπάς πάσαρε τη δικιά του (η οποία ήταν καλό κομμάτι) με 400 ευρώ αλλά ρίχνανε την ταρίφα στα 200 αν θυμάμαι καλά αν τον έπαιρνες κι αυτόν μαζί..Μακριά εκτός και αν σιγουρευτείς κάπως
Ηταν και μελη του σαιτ Δημητρης και Αλικηυπάρχουν και τέτοια ρε?
Ηταν και μελη του σαιτ Δημητρης και Αλικη
αλίκη_χανιά??? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αστέρι του Βοριά τι κάνεις?
οχι ρε αυτή ήταν τρανσέξουαλ...
σπέρα καρντάσι...
Μην μπερδευεσε την απαντηση στην εδωσε το καρντασιαλίκη_χανιά??? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αστέρι του Βοριά τι κάνεις?
Καλησπερα καρντασιοχι ρε αυτή ήταν τρανσέξουαλ...
σπέρα καρντάσι...
δεν νομίζω ότι είχε κάποια ταμπέλα..πολλά είχαν ακουστεί..
Οχι ρε εκεινοι ηταν ζευγαρι και οπως γραφη ο συναγωνιστης που εκανες παραθεση ριχναν στην μιση τιμη για να παρεις και αυτονδεν νομίζω ότι είχε κάποια ταμπέλα..πολλά είχαν ακουστεί..
Μην μπερδευεσε την απαντηση στην εδωσε το καρντασι
Καλησπερα φιλε
φωτογραφικό υλικό...
Η καλυτερη ωρα κανενας δεν σε περνη μυρωδιακανόνισα με αυτήν που σου είπα για αύριο στις 15.30... θα ενημερώσω σχετικά και πιθανόν να υπάρξει και φωτογραφικό υλικό...
Οχι ρε εκεινοι ηταν ζευγαρι και οπως γραφη ο συναγωνιστης που εκανες παραθεση ριχναν στην μιση τιμη για να παρεις και αυτον
μη με κανεις να ψαξω τωρα να βρω λινκ
το στυλό μην ξεχάσεις!!! μην πας χωρίς τα όπλα σου στον πόλεμο!!
Η καλυτερη ωρα κανενας δεν σε περνη μυρωδια