Νέα

Bi sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos3535
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos3535

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μου αρέσει πολύ να γαμάω γκομενα μαζι με κάποιον αλλον και καβλωνω πολυ να τους βλεπω να γαμιώνται και αυτοι δίπλα μου. Το λεχει κανει μια φορα και ηταν τρέλα. Βέβαια μαρεσει και να πιάνω πουτσο αντρα και να τον βάζω σο μουνι της γυναίκας.

Οποιοι εχουν ανάλογες εμπειριες ή και φαντασιώσεις  ας στειλουν απάντηση.

Ψαχνω να βρω κάτι ανάλογο με καναν φιλο εδώ μέσα να κανουμε μαζι, ακομα και να πληρωσω δεν με νοιαζει να γαμηθουμε παρτουζα με την γκόμενα καποιου ή με πουτανα...

περιμενω.....

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Μου αρέσει πολύ να γαμάω γκομενα μαζι με κάποιον αλλον και καβλωνω πολυ να τους βλεπω να γαμιώνται και αυτοι δίπλα μου. Το λεχει κανει μια φορα και ηταν τρέλα. Βέβαια μαρεσει και να πιάνω πουτσο αντρα και να τον βάζω σο μουνι της γυναίκας.

Οποιοι εχουν ανάλογες εμπειριες ή και φαντασιώσεις  ας στειλουν απάντηση.

Ψαχνω να βρω κάτι ανάλογο με καναν φιλο εδώ μέσα να κανουμε μαζι, ακομα και να πληρωσω δεν με νοιαζει να γαμηθουμε παρτουζα με την γκόμενα καποιου ή με πουτανα...

περιμενω.....
Φερτε το πριονηηηηη το Ηλεκτρικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
την πουτσα σιγουρα θες να την βαζεις εκει που λες η πουθενα αλλου?π.χ. στο κωλο σου ας πουμε?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μεγάλε είσαι ο Πρώτος

Τι είναι η ζωή ?
Ότι φας
Ότι πιεις
Και ότι αρπάξει ο κώλος σου

Μέσα όλα ?

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 08.jpg
    08.jpg
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 63

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16

Συνημμένα

• tn_054_8.jpg
    tn_054_8.jpg
    54,7 KB · Εμφανίσεις: 56

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Εγώ πάντως όταν δοκίμασα πρωκτικό sex μου άρεσε.
Για να μην πονέσω βέβαια ειχα βάλει αρκετό λιπαντικό στον κώλο μου και είχα κάνει και κλύσμα πριν!!!
Το καλύτερό μου είναι να κάθομαι επάνω στον πού... του φίλου μου και να παίζω το δικό μου συνχρόνως μέχρι να χύσω κι εγω στην κοιλιά του άλλου.
Αλλά και στα τέσσερα που το δοκίμασα πρόσφατα μάρεσε, έβαλα τα γόνατα στο κρεβάτι και ο φίλος μου όρθιος στο πάτωμα μου τον μπαινόβγαζε.
Είναι τρέλλα σας λέω!!!
το κακό έιναι ότι τώρα λείπει και έχω τρομερές καύλες...

φιλια.....

Νίκος Από Αθήνα...

Απο αλλο thread post του Νικου.
με λιγα λογια μην τον αφησετε να κλεισει αυτος την πορνη γιατι θα σας πει
"μεχρι να ερθει η πουτανα κανουμε κατι να περασει η ωρα μην παει τσαμπα και το κλυσμα"

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
τον παπαγιωργη και γρηγορα...να κανει κανα ευχελεο παμε κατα διαολου..

OP
OP
N

nikos3535

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σιγα ρε φιλε Troueno δεν εχεις να κανεις αλλη δουλεια από το να ψάχνεις τι έχει γράψει ο καθένας!!!!!
Μου φαίνετε εδώ μέσα μαζεύονται σπασίκλες που η ζωή τους είναι μόνο το forum και τίποτα άλλο.
Οσο αφορά το για τα γούστα μας περί sex ότι δεν σας αρέσει εσας δεν πάει να πει και ότι πρέπει να το κριτικάρετε κοροιδευτικά!!!!
Αλλά μάλον ανώριμοι είσαστε....

OP
OP
N

nikos3535

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως ωραίες οι φωτογραφίες και τις γουστάρω πολλύ και μάλλον και αυτοί που τις έστειλαν τις γουστάρουν και θα τραβάνε και καμια μαλακία βλεποντάς τις γιατί αλλιώς αν δεν τους άρεσαν θα τις είχαν σβήσει!!!

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Ρε φιλαράκι Nile καλά σου λέει το παιδί.Περί ορέξέως κολοκυθόπιτα.Τι σε νοιάζει τι κάνει κ πώς του αρέσει του Νίκου να κάνει sex.Στο κάτω κάτω δεν το βάζει στον δικό σου τον κόλο στον δικό του τον βάζει.Ελέυθερο site είναι κ ο καθένας γράφει οτι τον εκφράζει.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Οσο αφορά το για τα γούστα μας περί sex ότι δεν σας αρέσει εσας δεν πάει να πει και ότι πρέπει να το κριτικάρετε κοροιδευτικά!!!!
Αλλά μάλον ανώριμοι είσαστε....

Εγω κριτικαρω την προσσεγγιση οχι τα γουστα!

Αλλο να σου πει καποιος "ΕΕ που και που γουσταρω να μου τον ακουμπανε"

και αλλο παμε για σουβλακια, παμε γηπεδο,παμε για ποτακια, παμε λοτσα, παμε για παρτουζα και πανω στο μεθυσι να στην πεφτει ο νεος "φιλος" σου.

Καλημερα!!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε φίλε, κακά τα ψέματα, όταν λες δημοσίως ότι γουστάρεις παιχνίδια :2funny: με τη πούτσα του αλλουνού, τι περιμένεις να ακούσεις;
Κάνε ένα tour στο site και άμα βρεις άτομα ιδίων ενδιαφερόντων στείλε pm

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Εντάξει δεν διαφωνώ αλλά υπάρχει κ η μερίδα που γουστάρει πούτσες τι να τους κάνουμε.Και εγώ δεν συμφωνώ αλλά δεν το βρισκώ κ σωστό να τους χλευάζουμε κιόλας.¨ασε που υπάρχουν κ πολλοί κρυφοί που γουστάρουν αλλά δεν το λένε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν συμφωνώ με τη χλέυη, αλλά μη περιμένουν ότι δε θα φανε το αστειάκι τους. Τι να κάνουμε τώρα, πούτσα είναι αυτή :2funny:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Είναι αυτό που λένε "πάρτον - δώστον"  :think:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε τι νοιαζει τον καθενα μας πως ο αλλος την βρισκει. ολοι εδω λετε οτι πιπα σας κατεβει και γαματε το thread του αλλου. αν το θεμα δε σας ενδιαφερει, προσπεραστε το και μη κανετε σαν 12χρονα, εκτος αν ειναι η πραγματικη σας ηλικια στην οποια περιπτωση τη σκατα δουλεια εχετε εδω.

στο τελος της μερας, και ο αλλος, οπως και εσεις να χυσει με καποιο τροπο ψαχνει. αν αυτο του αρεσει, με γεια του με χαρα του. ολους τουσ υπολοιπους τι σας κοβει? σε σας θα τον μπιξει? και πριν καποιος πεταχτει και πει "γιατι εγω να τα διαβαζω" απλα να πω οτι ο τιτλoς bi sex ειναι ξεκαθαρος. αν δεν θελατε μην ανοιγατε.

αν ειναι δυνατον να περιμενουμε οτι ολοι θα εχουν τα ιδια γουστα, ποσο μαλλον σε ενα site με κεντρικο θεμα το sex.

θελω καφε.... την καλημερα σας :)

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Πάντως ωραίες οι φωτογραφίες και τις γουστάρω πολλύ και μάλλον και αυτοί που τις έστειλαν τις γουστάρουν και θα τραβάνε και καμια μαλακία βλεποντάς τις γιατί αλλιώς αν δεν τους άρεσαν θα τις είχαν σβήσει!!!
φιλε (Βέβαια μαρεσει και να πιάνω πουτσο αντρα)<----δικο σου ειναι αυτο...εγω δεν εχω κατι με κανεναν απλα δεν γουσταρω τα ..στρακια με τιποτα..και οσο για μαλακιες και λιπα που λες..αι ξυρισου ρε..τελος εγω δεν ξαναστελνω ουτε μπενω εδω bye

stavigreek

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Geremy
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
πες τα.

Εχω την εντύπωση μερικοί βαριούνται και απαντάνε με ότι νάναι αρκή να μιλάνε.
Κερδίζεις τπτ αν γράφεις πολλές απαντήσεις ? κανα δοράκι
αν είναι να απαντάω και εγώ σε όλα.........

azerty

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Geremy
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
πες τα.

Εχω την εντύπωση μερικοί βαριούνται και απαντάνε με ότι νάναι αρκή να μιλάνε.
Κερδίζεις τπτ αν γράφεις πολλές απαντήσεις ? κανα δοράκι
αν είναι να απαντάω και εγώ σε όλα.........

Οπως την βρισκει ο καθενας. Μαλλον οι 12χροι ειναι πολλοί. Η λογική  να τους καψουμε ανοικουν σε αλλες εποχες για τον πολιτισμενο κοσμο. Εαν ειναι ετσι ας το γυρισουμε στον μεσαιωανα και οποιος από εσας ατιμαζη μια γυναικα ή απατα την γυναικα του στην πυρά.

Και εχουμε να καψουμε απο εδω μέσα .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom