Νέα

Beat και Uber, πείτε την άποψη σας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
για να δεις ρε βλάκα ότι στην πιάτσα δεν επιτρέπεται στον πελάτη να διαλέξει ταξί...
Στην πιάτσα προτεραιότητα έχει ο πρώτος.αν όμως συντρέχει σοβαρός λόγος ο πελάτης έχει το δικαίωμα να πάει στον επόμενο..
Βλαξ βλαξ βλαξ

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Σώπα ρε φίλε που θα πρέπει να ''νοικιάσουμε'' απο ενα λαμόγιο για να δουλέψουμε.. Δηλαδή αν δεν πληρώσουμε το λαμόγιο δεν μπορούμε να δουλέψουμε :think:
Σωραιος
Αρκετά λεφτά πήρατε αέρα λαμόγια.
Πολλά σας ήταν μέχρι τώρα
Οι άδειες είναι ιδιωτικές.Όχι δημόσιες.Αν θες κουμμουνισμό,τράβα Κούβα..
Αλλιώς κάτσε να πεινάς..

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
το 2002 αγορασες την αδεια ? τοτε που ειχαν περιπου 300χηνες η μια ? (μαυρα παντα και αφορολογητα)  :headbang: :headbang: :headbang:
το 02 που την αγόρασα είχαν 120.κ έφτασαν στους ολυμπιακούς μέχρι κ 230.300 δεν έφτασαν ποτέ..

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Οι άδειες είναι ιδιωτικές.Όχι δημόσιες.Αν θες κουμμουνισμό,τράβα Κούβα..
Αλλιώς κάτσε να πεινάς..
Με κρατικό προστατευτισμό κρατικοδίαιτο λαμόγιο.
Το κράτος και τα πουστοκόμματα που ψηφίζετε σας εκαναν νταβατζήδες

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.749
Πόντοι
746
Τοτε πιστευαν πως στην μεταπώληση θα επαιρναν και παραπάνω, συν οτι βγάζανε. Και τότε τα ταξί βγάζανε καλό μεροκάματο
ητανε  τουλάχιστον αφελεις δηλαδή θα την πωλούσανε μισο μιλιονι,τα λογια λεγονται ευκολα τα εργα γινονται δυσκολα,σε ότι δουλεια επενδύσεις πρεπει να εχεις πλανο δεκαετιας και βαλε,τα χρεη αν τα δημιουργησεις σβηνονται δυσκολα,γνωριζω ανθρώπους που δημιυργηασανε χρεη 5000-10000 και καταστραφήκανε πλήρως οικονομικα ,για φαντασου χρεη 250000-300000 είναι αρμαγεδων για γενιες κληρονομων,,,,......

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Με κρατικό προστατευτισμό κρατικοδίαιτο λαμόγιο.
Το κράτος και τα πουστοκόμματα που ψηφίζετε σας εκαναν νταβατζήδες
Καλά το είπα οτι είσαι κουμμούνι...Ουστ...πεινάλα...

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
ητανε  τουλάχιστον αφελεις δηλαδή θα την πωλούσανε μισο μιλιονι,τα λογια λεγονται ευκολα τα εργα γινονται δυσκολα,σε ότι δουλεια επενδύσεις πρεπει να εχεις πλανο δεκαετιας και βαλε,τα χρεη αν τα δημιουργησεις σβηνονται δυσκολα,γνωριζω ανθρώπους που δημιυργηασανε χρεη 5000-10000 και καταστραφήκανε πλήρως οικονομικα ,για φαντασου χρεη 250000-300000 είναι αρμαγεδων για γενιες κληρονομων,,,,......

Παιξανε και χάσανε. Πολλοι το παθανε απο διάφορους κλαδους, δεν μπορεί το κράτος να τους παρέχει μονοπώλειο επειδή δεν εκαναν σωστή επένδυση

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Καλά το είπα οτι είσαι κουμμούνι...Ουστ...πεινάλα...
Εκαψες φλάτζα ταρίφα. Για εμένα κομμούνια είναι η ΝΔ που παρέχει κρατικό προστατευτισμό σε βρωμερές συντεχνίες σαν την δική σου.

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Εκαψες φλάτζα ταρίφα. Για εμένα κομμούνια είναι η ΝΔ που παρέχει κρατικό προστατευτισμό σε βρωμερές συντεχνίες σαν την δική σου.
Ότι πει το ορφανό του Στάλιν..

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
το 02 που την αγόρασα είχαν 120.κ έφτασαν στους ολυμπιακούς μέχρι κ 230.300 δεν έφτασαν ποτέ..

βλεπεις τι παθαινεις αμα εισαι πλεονεκτης ?

αντι να την πουλησεις και να διπλασιασεις τα λεφτα σου σε 2 χρονια περιμενες να παει στα 500 (μαυρα και αφορολογητα παντα)

και τωρα κλαιγεσαι γιατι ο κοσμος δεν γουσταρει πια το αισχρο συντεχνιακο μονοπωλιο σας

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Ότι πει το ορφανό του Στάλιν..

Σάλτα και γαμήσου ρε βρωμοπασόκε που επιβιώνεις με τις πλάτες του κράτους. Αν δεν σας προστάτευαν τα κομματα που ψηφίζεις τώρα θα γαμούσες γάτες και μετά θα τις έτρωγες

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
βλεπεις τι παθαινεις αμα εισαι πλεονεκτης ?

αντι να την πουλησεις και να διπλασιασεις τα λεφτα σου σε 2 χρονια περιμενες να παει στα 500 (μαυρα και αφορολογητα παντα)

και τωρα κλαιγεσαι γιατι ο κοσμος δεν γουσταρει πια το αισχρο συντεχνιακο μονοπωλιο σας
Είδες τι πλεονέκτης ήμουν??Προτίμησα να κάτσω κ να δουλεύω αντί να το πουλήσω κ να κάθομαι...
Εσύ τωρα έχεις δικαίωμα ψήφου,ε???
Επίσης δε σ είπα οτι κλαίγομαι..Κ ποιος σ είπε οτι ο κόσμος δε μας γουστάρει.Μια χαρά δουλίτσα έχει.Όποιος δουλευει βγάζει μια χαρά μισθό..

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Σάλτα και γαμήσου ρε βρωμοπασόκε που επιβιώνεις με τις πλάτες του κράτους. Αν δεν σας προστάτευαν τα κομματα που ψηφίζεις τώρα θα γαμούσες γάτες και μετά θα τις έτρωγες
τι θες ρε μουνόπανο?Αφου κουμμουνισμός δε θά ρθει..άντε γαμίδια κ άσε μας να κοιμηθούμε..
Δουλεύω αύριο αύριο,δεν είμαι σε καμιά ΜΚΟ να κονομάω σαν εσένα τον αλληλέγγυο..

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
.Εγώ πλήρωσα το 2002 που την αγόρασα,έβαλα υποθήκη το σπίτι κ ακόμα χρωστάω 50000.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τηρηθούν τα πληθυσμιακά κριτήρια,οπως γίνεται παντού βεβαια..
Απο κει κ πέρα εγώ το έχω ως μέσο βιοπορισμού κ όχι ως επένδυση,ενοικίαση για να με νοιάζει.Θα με ενδιέφερε βέβαια να έχει μία κάποια αξία,σε περίπτωση που μετά απο 30 χρόνια πάρω σύνταξη..

Το πληρώνεις εδώ και 15 χρόνια,χρωστάς ακόμα 50.000 ευρώ.
Έχεις βάλει υποθήκη το σπίτι σου..συγγνώμη κιόλας,δεν θέλω να γίνω μαλάκας και αδιάκριτος,θα αναγκαστώ να γίνω μίας και το μοιράστηκες μαζί μας και μιλάς με αυτόν τον τρόπο αλλά

Τα call-girls και οι βίζιτες σε μάραναν   :S

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Έχεις βάλει υποθήκη το σπίτι σου..συγγνώμη κιόλας,δεν θέλω να γίνω μαλάκας και αδιάκριτος,θα αναγκαστώ να γίνω μίας και το μοιράστηκες μαζί μας και μιλάς με αυτόν τον τρόπο αλλά

:2funny: :2funny: :2funny:

:kneel: :kneel: :kneel:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.043
Πόντοι
22.266

man λεπτομεριες χα χα προεχει η βιζιτα απο το σπιτι μας κ τη δουλεια μας

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
Είδες τι πλεονέκτης ήμουν??Προτίμησα να κάτσω κ να δουλεύω αντί να το πουλήσω κ να κάθομαι...
Εσύ τωρα έχεις δικαίωμα ψήφου,ε???
Επίσης δε σ είπα οτι κλαίγομαι..Κ ποιος σ είπε οτι ο κόσμος δε μας γουστάρει.Μια χαρά δουλίτσα έχει.Όποιος δουλευει βγάζει μια χαρά μισθό..

τι μας κλαιγεσαι λοιπον ? επειδη η αδεια αργα η γρηγορα θα παει στο μηδεν ? 

(μαυρα και αφορολογητα παντα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom