Νέα

Beat και Uber, πείτε την άποψη σας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
ρε ανόητε, ποιός θα αγοράσει ένα σουβλατζίδικο που ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έβγαλε κακή φήμη?
αυτή ακριβώς είναι η διαφορά που έχετε από έναν κανονικό επαγγελματία ή επιχειρηματία: κάνεις ότι μαλακία θες με το ταξί σου (πηδάς πελάτες και πελάτισσες) και μετά ψάχνεις να βρεις έναν μαλάκα να του το πασάρεις!!
δεν νοιάζεσαι για τίποτα απλά περιμένεις να βρεθεί κάποιο θύμα να σου αγοράσει το ταξί όταν εσύ βαρεθείς να κάνεις τον ταρίφα,
ε λοιπόν πάρτο χαμπάρι: μαλάκες να σου αγοράσουν το κωλοταξί σου δεν υπάρχουν και στο τέλος θα βάλεις την άδεια στον κώλο σου
ρε ανόητε, ποιός θα αγοράσει ένα σουβλατζίδικο που ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έβγαλε κακή φήμη?
αυτή ακριβώς είναι η διαφορά που έχετε από έναν κανονικό επαγγελματία ή επιχειρηματία: κάνεις ότι μαλακία θες με το ταξί σου (πηδάς πελάτες και πελάτισσες) και μετά ψάχνεις να βρεις έναν μαλάκα να του το πασάρεις!!
δεν νοιάζεσαι για τίποτα απλά περιμένεις να βρεθεί κάποιο θύμα να σου αγοράσει το ταξί όταν εσύ βαρεθείς να κάνεις τον ταρίφα,
ε λοιπόν πάρτο χαμπάρι: μαλάκες να σου αγοράσουν το κωλοταξί σου δεν υπάρχουν και στο τέλος θα βάλεις την άδεια στον κώλο σου
Λοιπόν βλακάκο,επειδή με κούρασες.Στο ταξί ΔΕΝ μπορείς να κάνεις ότι μλκα σου κατέβει.Υπάρχουν νόμοι κ μάλιστα αυστηροί.Κ δε μιλάω όπως το καλοκαίρι που η εφορία έκλεινε για 2 μέρες τα μαγαζιά που δεν έκοβαν απόδειξη.Εδώ παίζουν αυτόφορα,πειθαρχικά δικαστήρια κ αν είσαι εντελώς μλκας σου παίρνουν κ την άδεια στο τέλος.
Όσο για το αν αγοράσει κα΄ποιος το ταξί μου ή όχι,είναι κάτι που θα σκεφτώ μετά απο 30 χρόνια...αν ζω...

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
ρε ταρίφα μήπως είσαι και δικηγόρος?
τέτοιες παπαριές μόνον έναν δικηγόρος θα έλεγε...
πετάς την μπάλα στην εξέδρα και αλλάζεις θέμα..
τι δουλειά έχει το καζίνο με το αν φτιάχνεις καλό σουβλάκι ή αν είσαι σωστός οδηγός ταξί( που σίγουρα δεν είσαι)
δεν είμαι σωστός,με κατάλαβες....εσύ όμως είσαι ΠΑΣΟΚ.Το πέτυχα,έτσι??

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
4 άρνηση της μίσθωσης μη μισθωμένου Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ΤΑΞΙ εκτός αν ο επιβάτης βρίσκεται
υπό την επήρεια τοξικών ουσιών ή μέθης και δεν συνοδεύεται από άλλο νηφάλιο άτομο.(ΠΔ243/87) Άρθρο 98παρ.1δ Ν.4070/2012 Πειθαρχικό Συμβούλιο + επιτόπου αφαίρεση ειδικής άδειας οδήγησης για δεκαπέντε (15) ημέρες (Αρθρο104 Ν.4970/2012)

εντάξει φιλαράκο, μείνε ήσυχος....
όταν θα βρίσκομαι υπό την επήρεια τοξικών ουσιών ή μέθης και δεν θα συνοδεύομαι από άλλο νηφάλιο άτομο δεν θα σταματήσω ταξί

τις υπόλοιπες ώρες όμως φυλάξου γιατί θα σε τραβήξω βίντεο που κάνεις επιλογή κούρσα και θα χάσεις την άδειά σου...  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λοιπόν βλακάκο,επειδή με κούρασες.Στο ταξί ΔΕΝ μπορείς να κάνεις ότι μλκα σου κατέβει.Υπάρχουν νόμοι κ μάλιστα αυστηροί.Κ δε μιλάω όπως το καλοκαίρι που η εφορία έκλεινε για 2 μέρες τα μαγαζιά που δεν έκοβαν απόδειξη.Εδώ παίζουν αυτόφορα,πειθαρχικά δικαστήρια κ αν είσαι εντελώς μλκας σου παίρνουν κ την άδεια στο τέλος.
Όσο για το αν αγοράσει κα΄ποιος το ταξί μου ή όχι,είναι κάτι που θα σκεφτώ μετά απο 30 χρόνια...αν ζω...

σιγά τα πειθαρχικά δικαστήρια του ΣΑΤΑ... κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει εκεί πέρα...

και πες μου έναν ταρίφα που του πήραν την άδεια ταξί... εναν μόνον (όχι την άδεια οδηγησης ταξί αλλά την ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ)...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
εντάξει φιλαράκο, μείνε ήσυχος....
όταν θα βρίσκομαι υπό την επήρεια τοξικών ουσιών ή μέθης και δεν θα συνοδεύομαι από άλλο νηφάλιο άτομο δεν θα σταματήσω ταξί

τις υπόλοιπες ώρες όμως φυλάξου γιατί θα σε τραβήξω βίντεο που κάνεις επιλογή κούρσα και θα χάσεις την άδειά σου... 
eiσαι οντως επι την επηρεια τοξικων ουσιων χα χα σιγα να μην χασουν την αδεια για αρνηση!!!!!!
στο απυροβλητο ειναι

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
δεν είμαι σωστός,με κατάλαβες....εσύ όμως είσαι ΠΑΣΟΚ.Το πέτυχα,έτσι??

είσαι ηλίθιος με περικεφαλαία...
σου είπα ότι εσείς οι ταρίφες φοβάστε την αξιολόγηση όπως ακριβώς οι δημόσιοι υπάλληλοι
σου μοιάζω για δημόσιος υπάλληλος = πασόκ?

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
σιγά τα πειθαρχικά δικαστήρια του ΣΑΤΑ... κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει εκεί πέρα...

και πες μου έναν ταρίφα που του πήραν την άδεια ταξί... εναν μόνον (όχι την άδεια οδηγησης ταξί αλλά την ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ)...
Τα πειθαρχικά δικαστήρια δεν τα κάνει το ΣΑΤΑ.Είναι τριμελή δικαστήρια που αποτελούνται απο ένα δικαστικό,τον αστυνομικό που βεβαίωσε την παράβαση κ κάποιον του υπουργείου.Πάλι μλκια πέταξες.
Ταρίφες δε μπορώ να σ πω γτ δε γνωρίζομαι με κανέναν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ποιος σου είπε οτι στην πιάτσα δεν έχεις δικαίωμα να διαλέξεις??
Μη σε νοιάζει,θα αργήσω να ψοφήσω...θα είμαι εδώ για να σου πηδάω τη γυναίκα.

ενας άλλος ταρίφας

και για να μου πηδήξεις την γυναίκα θέλεις να φάς πολλα ψωμάκια μουνάκι...

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
είσαι ηλίθιος με περικεφαλαία...
σου είπα ότι εσείς οι ταρίφες φοβάστε την αξιολόγηση όπως ακριβώς οι δημόσιοι υπάλληλοι
σου μοιάζω για δημόσιος υπάλληλος = πασόκ?
Γτ να φοβόμαστε την αξιολόγηση ρε μαν??Κ ποιος σου είπε οτι έχει μεγάλη σημασία η αξιολόγηση μέσω beat??Κ εγώ είμαι στο beat..
Τώρα τι έχεις να πεις??Έγινα καλός στα μάτια σου??Αν σ πω ότι έχω κ 5 αστέρια???Στα παπάρια μου..

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γτ να φοβόμαστε την αξιολόγηση ρε μαν??Κ ποιος σου είπε οτι έχει μεγάλη σημασία η αξιολόγηση μέσω beat??Κ εγώ είμαι στο beat..
Τώρα τι έχεις να πεις??Έγινα καλός στα μάτια σου??Αν σ πω ότι έχω κ 5 αστέρια???Στα παπάρια μου..

με τη νοοτροπία που έχεις, σιγά να μην έχεις 5 αστέρια....

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
με τη νοοτροπία που έχεις, σιγά να μην έχεις 5 αστέρια....
Έκπληξη,ε???
Είδες πόσο διαφορετικά συμπεριφέρομαι σε ένα λακαμά του μπου κ σε ένα πελάτη??Ακόμα κ αν αναγκάζομαι μερικές φορές να ανοίγω το παράθυρο κ να οδηγώ με το κεφάλι απ έξω απο τη μπίχλα..

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
και ταριφες εχει το μπου.κομ :think: :think: :orchestra:

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει αν κάποιος πληρώσει ή την πάρει δωρεάν.Εγώ πλήρωσα το 2002 που την αγόρασα,έβαλα υποθήκη το σπίτι κ ακόμα χρωστάω 50000.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τηρηθούν τα πληθυσμιακά κριτήρια,οπως γίνεται παντού βεβαια..
Απο κει κ πέρα εγώ το έχω ως μέσο βιοπορισμού κ όχι ως επένδυση,ενοικίαση για να με νοιάζει.Θα με ενδιέφερε βέβαια να έχει μία κάποια αξία,σε περίπτωση που μετά απο 30 χρόνια πάρω σύνταξη..

το 2002 αγορασες την αδεια ? τοτε που ειχαν περιπου 300χηνες η μια ? (μαυρα παντα και αφορολογητα)  :headbang: :headbang: :headbang:

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.749
Πόντοι
746
λοιπον επειδή ειμαστε στον παρων σαιτ,θα σας πω ότι πολλα κορίτσια της δουλειας πλεον ανεξάρτητες που δεν εχουνε δικο τους μεταφορικο μεσο, προτιμουνε την uber ,ειδικα μια που γνωριζομαστε καιρο μου ειπε ότι είναι απολυτα ικανοποιημενη από την ευγενεια και προπαντως την ΔΙΑΚΡΙΤΗΚΟΤΗΤΑ των οδηγων της,παλαιοτερα επαιρνε ραδιοταξί ειτε οδηγούς ειτε ιδιοκτητες και υπεφερε από την ανακριση κατά την διαδρομή,την επαιρνε ο άλλος κουρσα από η προς μπιλ,πριβε,λακομπα κτλ και αρχιζε τις ερωτήσεις τυπου τι δουλεια κανεις είναι σχεση η αγοραίος ερωτας κτλ,πραγματα απαράδεκτα για πελατη,χωρια που το 80 τοις εκατο των οχημάτων επρεπε να ειχανε αποσυρθεί εδώ και χρονια,τα τριξιματα και οι κραδασμοι σκοτώνουνε ανθρωπο,και τα κλιματιστικα στα περισσοτερα αυτοκίνητα τους χαλασανε προ δεκαετιας,εαν θες να λεγεσαι επαγγελματιας κλειστου κυκλου θα πρεπει να ξεχωρίζεις σε πολλα πραγματα,καλη και αξιοπιστη μαρκα η skoda αλλα δεν μπορεις να κανεις αυτην την δουλεια με μια οκταβια 17-18 ετων με 750000-800000 χιλ στο κοντερ χρειαζεσαι καινουργια οκταβια η αβενσις.........

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.749
Πόντοι
746
το 2002 αγορασες την αδεια ? τοτε που ειχαν περιπου 300χηνες η μια ? (μαυρα παντα και αφορολογητα)  :headbang: :headbang: :headbang:
περιεργα ζουσαμε σε αυτην την χωρα ρε παιδια μεχρι πρότινος,250-300χιλιαδες ο άλλος για να καθησει 12 -15ωρες στο τιμονι μιας οκταβιας,δεν μας τιμωρησε μονον ο σοιμπλε αλλα ο θεος και οι δαιμονες μαζι,ασ βαλουνε μυαλο τα παιδια μας,,...

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Κ το ταξί είναι ελεύθερο κόπανε..Μπορείνα να βρεις κάποιον που να έχει άδεια χωρίς αμάξι,να τη νοικιάσεις κ να δουλέψεις.Είσαι άσχετος,πετάς κ τις μαλακίες σου για να το παίξεις ξερόλας.

Σώπα ρε φίλε που θα πρέπει να ''νοικιάσουμε'' απο ενα λαμόγιο για να δουλέψουμε.. Δηλαδή αν δεν πληρώσουμε το λαμόγιο δεν μπορούμε να δουλέψουμε :think:
Σωραιος
Αρκετά λεφτά πήρατε αέρα λαμόγια.
Πολλά σας ήταν μέχρι τώρα

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
περιεργα ζουσαμε σε αυτην την χωρα ρε παιδια μεχρι πρότινος,250-300χιλιαδες ο άλλος για να καθησει 12 -15ωρες στο τιμονι μιας οκταβιας,δεν μας τιμωρησε μονον ο σοιμπλε αλλα ο θεος και οι δαιμονες μαζι,ασ βαλουνε μυαλο τα παιδια μας,,...

Τοτε πιστευαν πως στην μεταπώληση θα επαιρναν και παραπάνω, συν οτι βγάζανε. Και τότε τα ταξί βγάζανε καλό μεροκάματο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom