Νέα

Beat και Uber, πείτε την άποψη σας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με εσάς τους ταρίφες: κοιτάξτε τον εαυτό σας (και το ταξί σας) στον καθρέφτη και κάντε αυτοκριτική....
είναι αυτός τρόπος να μιλάς για τους πελάτες σου?
αν μιλήσει έτσι ένας οδηγός της BEAT ή της UBER ξέρεις τι βαθμολογία θα πάρει?
Συγκρίνεις το μπου κ καταλαβαίνεις πώς είμαι στη δουλειά μου??Αινστάιν!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δε Θα πληρώσεις για να το στήσεις ρε μπινέ?Δε πληρώσεις για να αγοράσεις ή να νοικιάσεις το χώρο??Άντε γαμίδια κομπλεξάρα..

ναι ρε μαλάκα θα πληρώσω για να πάρω τον εξοπλισμό που γουστάρω τα έπιπλα που γουστάρω και θα το διακοσμήσω όπως γουστάρω... δεν θα πληρώσω όμως τον αέρα που λέγεται ΑΔΕΙΑ ηλίθιε...

θα πληρώσω για να πάρω ένα πολύ καλό και άνετο αυτοκίνητο και θα βγώ στην πιάτσα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω αέρα στο κωλόπαιδο που κληρονόμησε την άδεια από τον γέρο του ο οποίος με την σειρά του την κληρονόμησε από τον πατέρα του τον ρουφιάνο της χούντας...

κατάλαβες ηλίθιε ??

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
file το να αγορασω ταξι το καταλαβαινω αλλα το να αγορσω αδεια ειτε απο το κρατος ειτε απο αλλον παλιο κατοχο αδειας ειναι τρελλο

το σουβλατζηδικο ή το καταστημα το αγοραζεις αλλα δεν πληρωνεις αδεια λειτουργιας
Είναι κάτι αντίστοιχο.Στο ταξί πληρώνεις την άδεια.Στις άλλες επιχειρήσεις πληρώνεις τον αέρα,τον εξοπλισμό κ ότι άλλο χρειάζεται..στην ουσία πληρώνεις μία θέση εργασίας.

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
ναι ρε μαλάκα θα πληρώσω για να πάρω τον εξοπλισμό που γουστάρω τα έπιπλα που γουστάρω και θα το διακοσμήσω όπως γουστάρω... δεν θα πληρώσω όμως τον αέρα που λέγεται ΑΔΕΙΑ ηλίθιε...

θα πληρώσω για να πάρω ένα πολύ καλό και άνετο αυτοκίνητο και θα βγώ στην πιάτσα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω αέρα στο κωλόπαιδο που κληρονόμησε την άδεια από τον γέρο του ο οποίος με την σειρά του την κληρονόμησε από τον πατέρα του τον ρουφιάνο της χούντας...

κατάλαβες ηλίθιε ??
Τι λες ρε βλάκα???Δεν πληρώνεις αέρα αν αγοράσεις ένα σουβλατζίδικο???
Χαχαχαχαχα
Ρε τύπε σταμάτα να λες βλακείες,εκτίθεσαι..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι λες ρε βλάκα???Δεν πληρώνεις αέρα αν αγοράσεις ένα σουβλατζίδικο???
Χαχαχαχαχα
Ρε τύπε σταμάτα να λες βλακείες,εκτίθεσαι..

και γιατί να πληρώσω αερα ρε μαλάκα να αγοράσω ένα υφιστάμενο σουβλατζήδικο και να μην ανοίξω στο διπλανό μαγαζί ένα καινούργιο ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Είναι κάτι αντίστοιχο.Στο ταξί πληρώνεις την άδεια.Στις άλλες επιχειρήσεις πληρώνεις τον αέρα,τον εξοπλισμό κ ότι άλλο χρειάζεται..στην ουσία πληρώνεις μία θέση εργασίας.

εξοπλισμός στο ταξίο ρε μαλάκα είναι το όχημα και μόνον αυτό ... αει παραπέρα ρε ζωάδια βρωμιάρηδες ταρίφες...

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
το αντικείμενο του περιπτέρου είναι ήδη ελεύθερο ηλίθιε ... ο καθένας μπορεί να νοικιάσει ένα μαγαζάκι και να πουλάει τσιγάρα, εφημερίδες και ότι του κατέβει...
Κ το ταξί είναι ελεύθερο κόπανε..Μπορείνα να βρεις κάποιον που να έχει άδεια χωρίς αμάξι,να τη νοικιάσεις κ να δουλέψεις.Είσαι άσχετος,πετάς κ τις μαλακίες σου για να το παίξεις ξερόλας.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
υπαρχει μια τεραστια διαφορα οτι αερας σημαινει οτι εχω τα επιπλα τα ψυγεια κια μου τα πληρωνεις σαν αγορα ενω δινω το νοικι στον ιδιοκτητη του ακινητου αντιθετα στο ταξιπερα απο την αγορα του αυτοκινητου πωλειται και ο αερας ΝΟΜΙΜΑ απο το κρατος η αλλο κατοχο ενω στον αερα που πλεον δεν υπαρχει πληρωνες για τον παρων εξοπλισμο και αν ηθελες τον πληρωνες διοτι μπορουσε ο προκατοχος να παρει τα επιπλα ψυγεια και να μην πληρωνες αερα

τεραστια η διαφορα φιλε το να πληρωνεις αδεια λειτουργιας κανοταας ετσι κλειστο επαγγελμα

εσυ μια μια λεξεη εισαι υοερ των κλειστων επαγγλματων ή κατα?????????????????

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
και για να γνωρίζουν όλοι οι ταρίφες:

επειδή συγγενικό μου πρόσωπο είναι οδηγός UBER θα σας πω τι του λένε οι τουρίστες για τα ταξί σας

ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ !!!!
ναι καλά διαβάζετε, πολλοί υποψήφιοι πελάτες σας φοβούνται να πάρουν ταξί στην Ελλάδα...

για μια διαδρομή αεροδρόμιο-κέντρο Αθήνας το ταξί θέλει 40-50 ευρώ και η UBER 28

και για νυχτερινή διαδρομή χρεώνετε τα διπλά και το αεροδρόμιο-κέντρο φουσκώνει στα 80-100 ευρώ...
γιατί να μην προτιμήσει ο πελάτης την UBER που έχει σταθερά το ίδιο κόστος μέρα νύχτα?    

πόσους άσκοπους κύκλους τους κάνετε? με την UBER ξέρουν από πριν τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν και το ποσό που θα πληρώσουν

και στο τέλος εάν έχουν κάποιο παράπονο από εσάς ξέρουν ότι δεν θα βγάλουν άκρη, ενώ στη BEAT και στην UBER βαθμολογούν τον οδηγό πράγμα το οποίο εσείς τρέμετε...

άρα είσαστε δημόσιοι υπάλληλοι κύριοι ταρίφες γιατί μόνον οι δημόσιοι υπάλληλοι φοβούνται την αξιολόγηση...

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
και γιατί να πληρώσω αερα ρε μαλάκα να αγοράσω ένα υφιστάμενο σουβλατζήδικο και να μην ανοίξω στο διπλανό μαγαζί ένα καινούργιο ?
Εσύ είσαι εντελώς μλκας έτσι???Δλδ μου λες οτι θα πωλείται ένα σουβλατζίδικο έτοιμο κ εσύ θα πας να αγοράσεις οικόπεδο κ καινούριο εξοπλισμό για να το στήσεις δίπλα???Πόσα κιλά???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κ το ταξί είναι ελεύθερο κόπανε..Μπορείνα να βρεις κάποιον που να έχει άδεια χωρίς αμάξι,να τη νοικιάσεις κ να δουλέψεις.Είσαι άσχετος,πετάς κ τις μαλακίες σου για να το παίξεις ξερόλας.

και γιατί να νοικιάσω την άδεια ρε ζωάδι ?

έχω αμάξι λιμουζίνα, έχω δίπλωμα ταξιτζή παίρνω το όχημα και κάνω αγώγια... γιατί πρέπει να πληρώνω κερατιάτικα σε έναν που έτυχε να έχει μια άδεια από τον ρουφιάνο τον παππού του...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εσύ είσαι εντελώς μλκας έτσι???Δλδ μου λες οτι θα πωλείται ένα σουβλατζίδικο έτοιμο κ εσύ θα πας να αγοράσεις οικόπεδο κ καινούριο εξοπλισμό για να το στήσεις δίπλα???Πόσα κιλά???

αμα γουστάρω έχω το δικαίωμα να το κάνω... κεχαγιά στο πορτοφόλι μου θα σε βάλω ?

έχω το οικόπεδο (αμάξι) χτίζω ένα μαγαζί (δίπλωμα οδήγησης) και πουλάω σουβλάκια (αγώγια)...

γιατί σώνει και καλά πρέπει να αγοράσω το δικό σου μαγαζί ρε ζωάδι ? για να κονομήσεις ?

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
υπαρχει μια τεραστια διαφορα οτι αερας σημαινει οτι εχω τα επιπλα τα ψυγεια κια μου τα πληρωνεις σαν αγορα ενω δινω το νοικι στον ιδιοκτητη του ακινητου αντιθετα στο ταξιπερα απο την αγορα του αυτοκινητου πωλειται και ο αερας ΝΟΜΙΜΑ απο το κρατος η αλλο κατοχο ενω στον αερα που πλεον δεν υπαρχει πληρωνες για τον παρων εξοπλισμο και αν ηθελες τον πληρωνες διοτι μπορουσε ο προκατοχος να παρει τα επιπλα ψυγεια και να μην πληρωνες αερα

τεραστια η διαφορα φιλε το να πληρωνεις αδεια λειτουργιας κανοταας ετσι κλειστο επαγγελμα

εσυ μια μια λεξεη εισαι υοερ των κλειστων επαγγλματων ή κατα?????????????????
Κλειστό επάγγελμα θεωρώ μόνο όποιο επάγγελμα δε μπορούν να το κάνουν όλοι.Το ταξί,απο τη στιγμή που μπορείς να πληρώσεις κ να αποκτήσεις ένα,δεν το θεωρώ κλειστό.

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
αμα γουστάρω έχω το δικαίωμα να το κάνω... κεχαγιά στο πορτοφόλι μου θα σε βάλω ?

έχω το οικόπεδο (αμάξι) χτίζω ένα μαγαζί (δίπλωμα οδήγησης) και πουλάω σουβλάκια (αγώγια)...

γιατί σώνει και καλά πρέπει να αγοράσω το δικό σου μαγαζί ρε ζωάδι ? για να κονομήσεις ?
Γτ ρε γίδι,αν το έκαναν όλοι αυτό θα υπήρχαν 1 εκ ταξί για 4 εκ πληθυσμό.
κ μετά θα έπαιρνες το αμάξι σου που έκανες ταξί κ θα το έβαζες στον πάτο σου...κατάλαβες νούμερο??

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
dld
Κλειστό επάγγελμα θεωρώ μόνο όποιο επάγγελμα δε μπορούν να το κάνουν όλοι.Το ταξί,απο τη στιγμή που μπορείς να πληρώσεις κ να αποκτήσεις ένα,δεν το θεωρώ κλειστό.
εισαι υπερ το να πληρωνεις αδεια λειτουργιας επιχειρησης ιπως ειναι η αδεια ταξι παλια?'η οχι

δλδ αν ειχα τα χρηματα να αγορασω το αυτοκινητο επρεπε να αγοραζω κ την αδεια λειτουργιας?????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γτ ρε γίδι,αν το έκαναν όλοι αυτό θα υπήρχαν 1 εκ ταξί για 4 εκ πληθυσμό.
κ μετά θα έπαιρνες το αμάξι σου που έκανες ταξί κ θα το έβαζες στον πάτο σου...κατάλαβες νούμερο??

ααα έτσι εεε ??

ενα εκατομύριο σουβλατζίδικα επιτρέπεται να υπάρχουν και ας τα βάζουν στον κωλο τους...

δυο εκατομύρια καφενέδες επιτρέπεται να υπάρχουν και ας τους βάζουν στον κώλο τους ...

ταξί δεν επιτρέπεται να υπάρχουν για να μην κινδυνεύεις εσύ να το βάλεις στον κώλο σου...

ωραίος είσαι ρε αλάνι...

ουστ κοπρόσκυλα...

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
ααα έτσι εεε ??

ενα εκατομύριο σουβλατζίδικα επιτρέπεται να υπάρχουν και ας τα βάζουν στον κωλο τους...

δυο εκατομύρια καφενέδες επιτρέπεται να υπάρχουν και ας τους βάζουν στον κώλο τους ...

ταξί δεν επιτρέπεται να υπάρχουν για να μην κινδυνεύεις εσύ να το βάλεις στον κώλο σου...

ωραίος είσαι ρε αλάνι...

ουστ κοπρόσκυλα...

πέστα χρυσόστομε.....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
λοιπον μονο εγω θα βγαζω ελεις και λαδι σε ολη την ελλαδα και ο πατερας μου το γαλα και ο αδερφος μου το σταρι για το ψωμι και αφηνω εσας να εχετε ταξι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom