Νέα

Beat και Uber, πείτε την άποψη σας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
dld εισαι υπερ το να πληρωνεις αδεια λειτουργιας επιχειρησης ιπως ειναι η αδεια ταξι παλια?'η οχι

δλδ αν ειχα τα χρηματα να αγορασω το αυτοκινητο επρεπε να αγοραζω κ την αδεια λειτουργιας?????
Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει αν κάποιος πληρώσει ή την πάρει δωρεάν.Εγώ πλήρωσα το 2002 που την αγόρασα,έβαλα υποθήκη το σπίτι κ ακόμα χρωστάω 50000.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τηρηθούν τα πληθυσμιακά κριτήρια,οπως γίνεται παντού βεβαια..
Απο κει κ πέρα εγώ το έχω ως μέσο βιοπορισμού κ όχι ως επένδυση,ενοικίαση για να με νοιάζει.Θα με ενδιέφερε βέβαια να έχει μία κάποια αξία,σε περίπτωση που μετά απο 30 χρόνια πάρω σύνταξη..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει αν κάποιος πληρώσει ή την πάρει δωρεάν.Εγώ πλήρωσα το 2002 που την αγόρασα,έβαλα υποθήκη το σπίτι κ ακόμα χρωστάω 50000.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τηρηθούν τα πληθυσμιακά κριτήρια,οπως γίνεται παντού βεβαια..
Απο κει κ πέρα εγώ το έχω ως μέσο βιοπορισμού κ όχι ως επένδυση,ενοικίαση για να με νοιάζει.Θα με ενδιέφερε βέβαια να έχει μία κάποια αξία,σε περίπτωση που μετά απο 30 χρόνια πάρω σύνταξη..

ααα έτσι πες το ...

να τηρηθούν πληθυσμιακά κριτήρια για τα σουβλατζίδικα, για τις καφετέριες, για τα σούπερ μάρκετ, για τα καταστήματα τροφίμων, για τους δικηγόρους, για τους γιατρούς κλπ κλπ κλπ ??????

να βάλουμε και πληθυσμιακά κριτήρια για το πόσοι θα είναι αγρότες ? πόσοι θα είναι μαθηματικοί και πόσοι φιλόλογοι...

ουστ ρε...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
κριμα που στην γεωργια δεν ειχαν πλυθησμιακα κριτητρια να λενε πχ στην ελλαδα θα υπαρχουν πχ 10 παραγωγη σιταριου κια πραγματικα δεν θα με ενιαζε για τις αδειες ταξι αγου το σταρι ετσι θα εφτανε στα 100 ευρω το κιλο

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
ααα έτσι εεε ??

ενα εκατομύριο σουβλατζίδικα επιτρέπεται να υπάρχουν και ας τα βάζουν στον κωλο τους...

δυο εκατομύρια καφενέδες επιτρέπεται να υπάρχουν και ας τους βάζουν στον κώλο τους ...

ταξί δεν επιτρέπεται να υπάρχουν για να μην κινδυνεύεις εσύ να το βάλεις στον κώλο σου...

ωραίος είσαι ρε αλάνι...

ουστ κοπρόσκυλα...
Ούτε 2 εκ καφετέρειες υπάρχουν όυτε 1 εκ σουβλατζίδικα.
Όποιος ανοίγει κάπου που υπάρχουν άλλα κ έχουν την πελατεία τους τα βάζουν στον πάτο τους.Ο κολλητός μου έτσι χρεώθηκε 60000.
Αλλά προφανώς για να ικανοποιήσεις εσύ το κόμπλεξ σου,πρέπει όλοι να πάμε στο διάολο..

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον μονο εγω θα βγαζω ελεις και λαδι σε ολη την ελλαδα και ο πατερας μου το γαλα και ο αδερφος μου το σταρι για το ψωμι και αφηνω εσας να εχετε ταξι

χα,χα,χα,χα,χα, ρε φίλε τώρα με ρίχνεις...
και εγώ που θέλω να φυτέψω στάρι στο οικόπεδό μου που είναι ακριβώς δίπλα στο δικό σου δεν μπορώ ? ?
πρέπει με το ζόρι να έρθω να αγοράσω το δικό σου χωράφι ? ?

δυστυχώς χάνουμε τα λόγια μας φίλε....
όταν μπλέξεις με ηλίθιο (ταρίφα) είσαι χαμένος από χέρι, θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ούτε 2 εκ καφετέρειες υπάρχουν όυτε 1 εκ σουβλατζίδικα.
Όποιος ανοίγει κάπου που υπάρχουν άλλα κ έχουν την πελατεία τους τα βάζουν στον πάτο τους.Ο κολλητός μου έτσι χρεώθηκε 60000.
Αλλά προφανώς για να ικανοποιήσεις εσύ το κόμπλεξ σου,πρέπει όλοι να πάμε στο διάολο..

εμένα με ενδιαφέρει να έχει ο καθένας την επιλογή να ανοίξει ... από κει και πέρα ας επιβιώσει ο καλύτερος σουβλατζής, καφετζής ταξιτζής και οι άλλοι ας αλλάξουν επάγγελμα ή ας ψοφήσουν της πείνας..

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Γτ ρε γίδι,αν το έκαναν όλοι αυτό θα υπήρχαν 1 εκ ταξί για 4 εκ πληθυσμό.
κ μετά θα έπαιρνες το αμάξι σου που έκανες ταξί κ θα το έβαζες στον πάτο σου...κατάλαβες νούμερο??

στην ελλαδα ποτε δεν εχω παρει ταξι....εχω αμαξι και μηχανη

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
κριμα που στην γεωργια δεν ειχαν πλυθησμιακα κριτητρια να λενε πχ στην ελλαδα θα υπαρχουν πχ 10 παραγωγη σιταριου κια πραγματικα δεν θα με ενιαζε για τις αδειες ταξι αγου το σταρι ετσι θα εφτανε στα 100 ευρω το κιλο
Η διαφορά είναι οτι στη γεωργία,με το εμπόρευμα που δεν απορροφάται,κάνεις εξαγωγές.Εγώ που είμαι στην Αθήνα ταρίφας όμως δε μπορώ να πάω στη Ρώμη..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
η αληθεια ειναι οτι καταλβαινω οτι η ελλαδα εχει πολυ φτηνα ταξι σε σχεση με αλλες ακομα πιο φτωχες χωρες επισης οτι το κρατος σε εξαπατησε κ ενω εσυ αγορασες μια αδεια το 2002 για κλειστο επαγγελμα τωρα ομως ανοιξε και επεσε η αξια της αδειας σου αλλα και εγω ειχα χρηματηστηριακες μετοχες τραπεζων και εβγαινε ο παπαντωνιο και ελεγε για χρηματηστιρια και παπαριες κ τωρα εχω αρχιδια

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
URL]]

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
εμένα με ενδιαφέρει να έχει ο καθένας την επιλογή να ανοίξει ... από κει και πέρα ας επιβιώσει ο καλύτερος σουβλατζής, καφετζής ταξιτζής και οι άλλοι ας αλλάξουν επάγγελμα ή ας ψοφήσουν της πείνας..
Αυτό που περιγράφεις λέγεται αναρχία.Δλδ θα χάσουν όλοι τις δουλειές τους για να μπουν οι άλλοι κ να δούν ποιος είναι ο καλύτερος???
Αφού κ τώρα έτσι είναι..Αν δε φτάχνεις καλό σουβλάκι,δε θα έχεις πελατεία.Κ θα πουλήσεις το μαγαζί σε κάποιον που ίσως φτιάχνει καλύτερο..

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό που περιγράφεις λέγεται αναρχία.Δλδ θα χάσουν όλοι τις δουλειές τους για να μπουν οι άλλοι κ να δούν ποιος είναι ο καλύτερος???
Αφού κ τώρα έτσι είναι..Αν δε φτάχνεις καλό σουβλάκι,δε θα έχεις πελατεία.Κ θα πουλήσεις το μαγαζί σε κάποιον που ίσως φτιάχνει καλύτερο..

δεν θα το πουλήσεις ρε πανύβλακα....
θα το κλείσεις...
τι δεν καταλαβαίνεις ????

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
δεν θα το πουλήσεις ρε πανύβλακα....
θα το κλείσεις...
τι δεν καταλαβαίνεις ????
Δε θα πουλήσεις την επιχείρηση???Θα το κλείσεις κ θα το έχεις να κάθεται επειδή εσύ είσαι άχρηστος??
Είσαι επιχειρηματικό μυαλό...χαχαχαχα

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Δε θα πουλήσεις την επιχείρηση???Θα το κλείσεις κ θα το έχεις να κάθεται επειδή εσύ είσαι άχρηστος??
εσυ που εισαι τζιμανι επιχειρηματιας θα εδινες λεφτα να αγορασεις μια αποτυχημενη επιχειρηση?

και βεβαια θα εδινες, γιαυτο αγορασες ταξι

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0

ρε ανόητε, ποιός θα αγοράσει ένα σουβλατζίδικο που ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έβγαλε κακή φήμη?
αυτή ακριβώς είναι η διαφορά που έχετε από έναν κανονικό επαγγελματία ή επιχειρηματία: κάνεις ότι μαλακία θες με το ταξί σου (πηδάς πελάτες και πελάτισσες) και μετά ψάχνεις να βρεις έναν μαλάκα να του το πασάρεις!!
δεν νοιάζεσαι για τίποτα απλά περιμένεις να βρεθεί κάποιο θύμα να σου αγοράσει το ταξί όταν εσύ βαρεθείς να κάνεις τον ταρίφα,
ε λοιπόν πάρτο χαμπάρι: μαλάκες να σου αγοράσουν το κωλοταξί σου δεν υπάρχουν και στο τέλος θα βάλεις την άδεια στον κώλο σου

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
εσυ που εισαι τζιμανι επιχειρηματιας θα εδινες λεφτα να αγορασεις μια αποτυχημενη επιχειρηση?

Η επιχείρηση φταίει που απέτυχε ή ο ιδιοκτήτης??Δλδ εγώ αν τα παίζω στο καζίνο,θα φταίει το ταξί μου που θα είμαι μπατήρης??

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0

χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.231
Πόντοι
1.106
κ με αναμενο σημα μπορεισ να αρνηθεισ,σου ειπα ψαξε κ διαβασε τον κανονισμο...

4 άρνηση της μίσθωσης μη μισθωμένου Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ΤΑΞΙ εκτός αν ο επιβάτης βρίσκεται
υπό την επήρεια τοξικών ουσιών ή μέθης και δεν συνοδεύεται από άλλο νηφάλιο άτομο.(ΠΔ243/87) Άρθρο 98παρ.1δ Ν.4070/2012 Πειθαρχικό Συμβούλιο + επιτόπου αφαίρεση ειδικής άδειας οδήγησης για δεκαπέντε (15) ημέρες (Αρθρο104 Ν.4970/2012)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ενω εσύ ως ταρίφας είσαι δεν είσαι καλός επαγγελματίας θα έχεις πελατεία...

γιατί στην πιάτσα δεν έχω δικαίωμα να επιλέξω (καταπώς λες), το να υπάρχει πλατφόρμα με κριτικές θεωρείς ότι γίνεσαι σαν τις πουτάνες στις βιτρίνες (αυτές είναι πολύ καλύτερες από εσένα)

ψόφο ρε πουσταριά...

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Η επιχείρηση φταίει που απέτυχε ή ο ιδιοκτήτης??Δλδ εγώ αν τα παίζω στο καζίνο,θα φταίει το ταξί μου που θα είμαι μπατήρης??

ρε ταρίφα μήπως είσαι και δικηγόρος?
τέτοιες παπαριές μόνον έναν δικηγόρος θα έλεγε...
πετάς την μπάλα στην εξέδρα και αλλάζεις θέμα..
τι δουλειά έχει το καζίνο με το αν φτιάχνεις καλό σουβλάκι ή αν είσαι σωστός οδηγός ταξί( που σίγουρα δεν είσαι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom