Με συγχωρείς....δεν θα το ξανακάνω...όχι στο σπιτάκι του σκύλου σε παρακαλώ... :S :S :S
στο σπιτακι τωρα.
Με συγχωρείς....δεν θα το ξανακάνω...όχι στο σπιτάκι του σκύλου σε παρακαλώ... :S :S :S
εμενα θα ηταν τιγρης και θα ειχε γινει χαλακι στο σαλονιενω αν ησουν εσυ θα'ταν τσιουαουα
εμενα θα ηταν τιγρης και θα ειχε γινει χαλακι στο σαλονι
εμενα θα ηταν τιγρης και θα ειχε γινει χαλακι στο σαλονι
Βρε σεις? Τι λέτε? Άκου να αμολήσει τα γατιά....τι είναι τα γατιά για να τα αμολήσει? Μου λέτε?τωρα που λες τιγρη
να στραγγιξεις τη σκυλοτροφή και να χύσεις το ζουμάκι στα δακτυλακια των ποδιών της και να αμολύσεις τα γατια....
τωρα που λες τιγρη
να στραγγιξεις τη σκυλοτροφή και να χύσεις το ζουμάκι στα δακτυλακια των ποδιών της και να αμολύσεις τα γατια....
Βρε σεις? Τι λέτε? Άκου να αμολήσει τα γατιά....τι είναι τα γατιά για να τα αμολήσει? Μου λέτε?
Και μετά πάνε τα γατιά και αρχίζουν και δαγκώνουν τα δακτυλάκια? Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ανατρίχιασα....πραγματικη ιστορια ριτακι... ειναι
Και μετά πάνε τα γατιά και αρχίζουν και δαγκώνουν τα δακτυλάκια? Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ανατρίχιασα....
Και μετά πάνε τα γατιά και αρχίζουν και δαγκώνουν τα δακτυλάκια? Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ανατρίχιασα....
πηρες αδεια για να ανατριχιασεις?
δεν είναι έτσι....
πήρες αδέια για να ανατριχίασεις?
πρώτα χτυπάμε και μετά ρωταμε...
δεν χρειαζομαι οπλα..χτυπαω με το βλεμμα
Από αηδία βέβαια...τι να μου αρέσει? Να με δαγκώνουν τα γατιά? Είπαμε αγαπάω τα ζώα αλλά όχι μέχρι αυτό το σημείο...απο αηδια ανατριχιασες ή σου αρεσε?
Από αηδία βέβαια...τι να μου αρέσει? Να με δαγκώνουν τα γατιά? Είπαμε αγαπάω τα ζώα αλλά όχι μέχρι αυτό το σημείο...
Οπωσδήποτε....δεν το συζητώ...θα έλεγες λέξη ασφαλειας δηλαδη... εγκρίνω... :-*
θα έλεγες λέξη ασφαλειας δηλαδη... εγκρίνω... :-*
Οπωσδήποτε....δεν το συζητώ...
Καλά εσύ πότε μυήθηκες σε όλα αυτά ? Το έπαιζες άσχετος αν θυμάμαι καλά ...